Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberKes seda rumalust ütles, et piim jäägu 10-aastasele? Kas siis sama käib ka teiste piimatoodete kohta?!Hommikul pudrutegemine ei võta ju kaua aega. Oleneb millised helbed on, kas kiir- või täisterahelbed, aga paarkümmend minutit läheb ju maksimaalselt. Ja need kiirpudrud pole täitsa lurrid, on väga häis olemas.
See on inimeste oma lollus, vaatasid Swartzi 70’ndatel filmitud dok.i ja võtsid seal Swartzi õeldut kui puhast tõde, mis siis et tegelikult tegi ta nalja..
Goleteral
Member1 suur banaan, peotäis helbeid(kaerahelbeid, viievilja etc), maitsestamatut kohupiima ja piim blenderisse ja voilaa..
(Erinevad marjad etc, ma ostan aastas 1-2x suurtes kogustes külmutatud marju mida sisse panna..)
Goleteral
MemberKas laadimisperioodil peaks siis tihemini 5 päeva jookul ka trenni tegema? on mingit vahet selles suhtes?Treeningud väga ei mõjuta kreatiini taset inimkehas, pigem loeb toitumine – pealegi ei ole laadimine vajalik sest uuringud on näidanud et optimaalse kreatiini taseme kehas saab juba peale 1-2x 5-10g manustamist
Goleteral
MemberIrv – kurat, aega võttis aga lugesin ära,
281 trenni millest 18 olid kardio
Mõõdetavad tulemused: ~21kg kaalus juurde
Goleteral
MemberSeega, nagu ma aru saan, siis on kõige parem massi kogumiseks süüa suhteliselt harva aga palju korraga?Jaapanis elutsevad sumomaadlejad söövad näiteks 2 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberTundub, et Aktivisti ajab märjaks koolipoistele ärapanemine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ära liiga isiklikult võta kõrgharitud hiidintelligent!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Don’t poke the bear”Seega- Delfi oleks ideaalne koht sellise tasemega kirjutiste avaldamiseks
No Delfisse sobiks jah, otsige õiged inimesed üles ja saatke vihjeid..
Goleteral
MemberOi, ajakirjandus lausa teeb tormijooksu, kui õige “auk”kätte näidata või vajaliku sisuga meil vajalikule inimesele saata… See on ju nende leib!Leib leivaks, lehe imagole teeb pidevalt ühe teema matsutamine halba – postimehe lugemise lõpetasin ma näiteks peale MJ surma ära sest ma ei viitsinud iga päev neid tobedaid artikkleid sealt lugeda – sellesmõttes et selline “did they – didn’t they” teema sobib ainult kollastesse lehtedesse..
Goleteral
MemberTundub, et sul on kodutöö tegemata jälle…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah kuule ma ei viitsi oma tuju rikkuda – Vabandan siiralt kui solvusid ja minu postitusi ‘solvanguna’ võtsid, kõike head.
Goleteral
MemberHuvitav, et ajakirjandus pole siit juba inffi ammutanud. Mõnele lehele peaks ta sel juhul vastama küll, aga eks vastus ole ka ette teada. Tõde selguks ainult kohustusliku valedetektori seansi abil, aga kuna valedetektori kasutamine on täieliku vabatahtlikkuse alusel, siis…Ajakirjandus ei viitsi enam sellega tegeleda – seda teemat on nii palju aetud viimasel ajal et see lihtsalt ei tiri neid “klikke” enam ligi, kõige ‘õigem’ lahendus on 3nda vahepoole kaasamine – keegi mainis siin võsapetsi enne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberJap. Kuna siis kohtume, kõvamees?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millal iganes heaks pead – Abi peaksid ainult otsima kui sellise asja pärast füüsilisi ähvardusi tegema hakkad : )
Goleteral
MemberAhh no las mees lõbutseb veidike viina kõrvale, ikkagi vana-aasta õhtu ju :DD Muidugi oleks tore ja teiste suhtes humaansem, kui ta tuleks ja ütleks näkku mulle et ma olen idioot- eks sellele järgneb minu poolt siis vastav füüsiline reaktsioon kah, aga nohh.. ju netis on tema jaoks turvalisem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Neid “kõvamehi/naisi” ole ennegi nähtud- nina alla satuvad, siis ei saa ei möhh ega mähh suust…Wow, nice short fuse..
Goleteral
MemberJu ta tundis seejuures, kui MEES ta ikka on… tead, noh on selline liik mehepoegi, kes niiviisi oma võimu ja üleolekut tunnetada proovivad, kui millegi muuga särada pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaa sest kui naine ütleb midagi lolli siis tuleb pai teha ja veel tagant kah utsitada – Oh jumal.
Goleteral
MemberAga siis jääb ju pmst sama.sirgete jalgadega jõutõmme 3×6-8
Kükk kangiga 4×6-8
Jalalihastele hack-kükk kangiga 3×6-8
kükk raskusega ees 3×6-8
säärelihastele pöiale tõus 4×10-12
istudes kang põlvedel pöiale tõus 4×10-15
Muuda siis tiba järjekorda, kükk esimesena, siis eeskükk ning siis tee alles reie tagaosa ja säär..
Goleteral
MemberLas seda otsustavad teised. Idioodiks sõimamine ei ole normaalne. Aga kõik peale sinu ju on idioodid, nii et mida nemad ikka teavad onju. Mida rohkem sa sõimad, seda enam sa omal marki täis teed, nii et jätka aga, kuniks lubatakse…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
PS- täiskasvanud mees ei käitu nagu ülbe tatikas, väga mage üritus. Kui on mulle midagi isiklikku, tule mõnel päeval Spartasse ja lahendame su probleemid. Aga nagu näha, sa oled kõigest netis plõksija ju.
Sõimamine? Vau, okei – kelle jaoks sõimamine kelle jaoks mitte. Ja mulle pakub ÄÄRMISELT palju nalja see tüüpiline “kõik peale sinu ju..” teema, aga ok.
Lase samamoodi edasi, ma üritan siis järgmised korrad vaikida kui midagi tobedat postitad : )
Goleteral
Membermismoodi ma jalasirutused saaks kangiga teha ?Sorry, ei märganud seda pisiasja..
Siis on tiba jamasti jah, teoorias oleks eeskükk siis kõige parem lahendus..
-
AutorPostitused