Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberViimati kui ma trennis higiseks ennast sain oli siis kui 10kg’se raskuse varbapeale kukutasin, muidu võin vist lolliks ennast väntsutada aga no higi ma lahti ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(kehatüübilt ektomorf ja üsnagi kiire ainevahetusega)
Goleteral
MemberEnne vigastust käisin Maispordis, nüüd lähiajal lähen viskan mõnele Pärnu kesklinna saalile pilgu peale..
Goleteral
MemberÜritasin sõbrale tema peal näidata, kui kasulik on hapnikutarbimise piiramine. Pean tunnistama, et alguses rapsis ta küll kõvasti vastu, aga juba poole minuti järel rahunes täiesti maha. Mul on tunne, et see võis tõesti tema vananemist oluliselt pidurdada.Oleks minul kah nii head sõbrad! : )
Goleteral
MemberMiks siis mitte???Sarkasm. ;p
Step-by-step juhend mida sa tegema pead:
1) Telli toitumiskava/treeningkava
2) Täida neid.
Kui punkt 1 & 2 ei sobi:
1) Kasuta foorumi otsingut märksõnadega ‘kaalulangus’, ‘kaal’.
2) Kui leidsid endale vajaliku info liigu edasi punkti 4.
3) Kui ei leidnud mida sa otsisid võta ühendust mõne oma kohaliku jõusaali treeneriga ja pange plaan paika
4) !!!
Goleteral
MemberSiin on nüüd 2 võimalust:1)Kas see on kõige idiootsem asi mida ma kunagi kuulnud olen
või
2)See ONGI vananemise loomulik põhjus.
Ma ootaks nüüd mõne targema kinnitust või ümberlükkamist.
3) Ootame ja näeme? : D
Goleteral
MemberMida ma siis sööma peaksin??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära jumala eest siinset foorumit lappa ja uuri..
Ei tee isegi kurvaks, vihaseks ajab lausa..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Goleteral
MemberArtikkel on ju hea, sa lihtsalt ei ole seda just erilise hoolega lugenud.Kleebin sulle sealtsamast artiklist juttu:
“Süsivesikud õhtuti valem muutub, kui sa teed oma peamise treeningu õhtuti.”Kui sa oled väga atleetlik ja sa lähed enne õhtusööki jõusaali, siis sa kindlasti tahad süsivesikuid õhtul, et korrastada oma glükogeeni varusid,” osutab Siegel.Keha ladustab süsivesikuid nagu glükogeen lihastesse, millest sa saad energiat oma treeninguteks.
Fitnessi guru Mike Davies Columbusest, Ohio osariigist, on sellega nõus.”Sa vajad täiendust oma glükogeenivarudele, et peale õhtust treeningut täielikult taastuda. See käib nii cardio treeningu, jõutreeningu kui ka rulluiskudel treenimise kohta.”
“Probleem on selles, et paljud aktiivsed naised on muutunud süsivesikute kartjateks,”jätkab ta.”Kui nad aga keelavad endale süsivesikud, keelduvad nad samas ka kütusest, mis aitaks neil taastuda, mis aga kahjustab energiatasandit. Kui nad jätkavad keeldumist võivad rahuldamata vajadused viia valede toitude ületarbimiseni.” “
No näed, selge, tänud. Seda asjaolu ei märganud jah ja kohe ei osanud nagu treeninguaega jms arvesse võtta.. : )
Goleteral
MemberMilleks sul üldse neid vaja tankida on ??? Ja kas neid õhtul süüa või mitte, sõltub paljudest asjaoludest ……………. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631Hmm, võibolla kasutasin valet sõna või lihtsalt on mul valearusaam ‘tankimisest’
Aga ikkagi, hommikune aeg tundub loogiliselt mõeldes just see kõige parem aeg süsivesikute tarbimiseks..
Väljavõte sellest artiklist –
Õhtusööki tuleks valida samal põhimõttel, kui on vajadus töötada, treenida või olla lihtsalt aktiivne – süüa valgud ja rasvad koos vähese süsivesikusisaldusega toiduga, et türosiin saaks vajalike hormoonide tootmiseks mõjule pääseda.
Kui aga on tegu õhtusöögiga peale päevaseid töid, toimetamisi ja treeninguid, siis on lõpuks ometi omal kohal süsivesikurikas (tärkliseid sisaldav) toidukord koos valkude ja mõõduka rasvaga, mille toimel organism toodab serotoniini, mis aitab meil lõõgastuda ja taastada kulutatud energiavarusid. Ülekaalulised kõhnujad ei saa mõistetavatel põhjustel endale sellist naudisklemist lubada, sest on ju liigne rasvamass tekitatud süsivesikuid pikema aja jooksul nautides. Lubatud on ainult aeg-ajalt üks tärkliserikas õhtusöök ennetamaks “katuse lendutõusmist”.
Aga jah, jätame selle teema vast, Igalühel omad kombed – kurat see teab mis see õige ikkagi lõpuks on ;P
Goleteral
MemberMillele su teooria põhineb ???Oeh, no süsivesikuid ikka ei tangi ju õhtul kui kaalu soovid alandada..
Teooria != Arvamus
(See arvamus põhineb minu arusaamal toitumisest ning seda ei tasuks võtta kui ‘teooriat’, mõni pädevam inimene aga on seda arvamust siiski toetanud ja väitnud et ka magades toimuvad muudatused on palju soodsamad kui jätta süsivesikud õhtusest toidukorrast välja)
Goleteral
MemberKui tahad kaalust alla võtta siis pane hommikul rõhku ikka headele rasvadele ja valkudele, pole mõtet ennast süsivesikutega täis laadida. Ise teen tavaliselt hommikuti endale söögiks aedvilju hakkliha ja hapukoorega + sinna kõrvale veel 2 viilu leiba ,et saaks ka veidi kiudaineid. Kõht püsib ilusti 4-5 tundi täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hmm… tegelt mind huvitabki et miks nii soovitatakse, minu arust peaks kaalualandaja just hommikuti enda peamise süsivesikute hulga sisse saama, õhtusöögiks ju süsikaid ei paneks kui kaalu mured ja lõunale kah vaevalt..
Goleteral
MemberMina tangin hommikuti tavaliselt süsivesikuid ikka korralikult, 300-350g kaerahelbe putru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberMina jälle väidan, et mul kulub oluliselt vähem toidule kui varem, sest ennem sai väljas palju söödud jne. Eks sõltub toitumisharjumustest millega võrdlema hakatakse. Tervise ja enesetunde kohapealt pole aga võimalik seda rahas arvestada, see lihtsalt on kõige alus.Sama siin, viimased 2 kuud korralikult ja tervislikult toitunud, enesetunne ikka megahea võrreldes eelnevaga ja raha jääb kah üle kõvasti rohkem kui varem ;p
Goleteral
Membertoitumiskava veel jõuaks tellida, aga seda toitu enam osta ei jõuaks:)Tervislik/Kontrollitud toitumine on palju odavam kui sa arvad..
Goleteral
Member180CM, 60KG, 20a ja rasvaprotsent 7%
Vaikselt tõuseb koguaeg..
11 Oct 2008 oli minu eelmine postitus siin teemas ja siis kaalusin 57 ning rasvaprotsent oli samuti 6-7% niiet ei saa kurta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2008 at 8:50 p.l. in reply to: EMV lamades surumises 2008 – osalejad, tulemused, fotod, kommentaarid #171857Goleteral
MemberKirp 2 – väga huvitav ja orignaalse vaatenurgaga arvustus – lugege ja te ei kahetse!Kas ka teistel osalejatel on midagi huvitava lisada, põnev oleks ju lugeda ?!
Kohal küll üritusel ei käinud aga seda ‘kokkuvõtet’ oli küll lausa lust lugeda
“> -
AutorPostitused