Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberLubasin et hakkan korralikult treeningblogi täitma ja alustan enda pikka ja vaevarikast ‘retke’
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberHeaküll, ma proovin järgi, ei tea kas ma peaks võtma vasikale (kuni 100kg) või ponile mõeldud koguse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee mõlemad doosid valmis, sega nad kokku ja voilaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberEinoh, las proovib järgi kui paari päeva jooksul postitust ei tule teemal kas oli hea või halb peab lihtsalt järeldama et pole just kõige sobivam vitamiini allikas ja saab vaikselt fitnessi portaali sisese leinaseisaku teha minutiks ;p
Goleteral
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=SiMtypKJQ9I
Vaadake seda, eriti pöörake tähelepanu teisele klipile – appi, pühin hetkel pisaraid silmist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberHakkasin tegema lisaks tavatrennile 2-3 korda nädalas reite ümbermõõdu vähendamiseks kõhuli reite kõverdamisi trenažööril – 4-5 seeriat, 30 kordust. Peale 2-3 nädala möödumist mõõtsin reie ümbermõõtu ja 2 cm oli hoopis juurde tulnud. Kas oskab keegi öelda, milles asi? Eesmärgiks oleks ikka reite pealt kaotada…No loogiline et reie ümbermööt tõuseb kui teed jõuharjutusi reiele, lihas ju peabki kasvama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui soovid ümbermöötu vähendada pead kõigepealt alustama köögist, st pead toitumise paika seadma ja aeroobseid treeninguid mängu tooma..
detsember 30, 2008 at 4:59 p.l. in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #177025Goleteral
MemberMina olen alati olnud arusaamal et kõhulihast tuleb treenida siis raskusega kui tegemist on kõhnemapoolse inimesega(st keharaskus pole ilmtingimata piisav et lihast efektiivselt ära kurnata).
Goleteral
MemberEks kõik võitlusalad aitavad kui probleeme tekib, õpid ikkagi lööke vältima ja liikumise ära aga jah, kui soovid vajadusel ka ‘vastu anda’ siis pole taekwondo vast kõige parem ala..
Tegelesin ka ise noorena(10-12 aastaselt) ja siiani kõik meeles, tore ala, täpsust ja kordinatsiooni/balanssi arendab hästi..
Goleteral
MemberYou’ve gone slightly bitter
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rahu, ainult rahu..
Goleteral
MemberKui tema on kloun siis ma ei taha teada kes oled sina.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sore spot?

Lõputu lõbu & trall sellest teemast..
Goleteral
MemberEijah, paras kloun oled ikka : )
Goleteral
MemberInternet, serious business.
Goleteral
MemberOeh, ole tänatud fitness.ee, suutsid ühel toredal ja lõbusal jõulupäeval tuju veel paremaks teha, pole pikka aega niimoodi naernud nagu seda teemat ja kommentaare lugedes, Nice.
Goleteral
MemberTere! Tegelen jalgpalliga ja mõtlesin, et kas keegi oskab lahti seletada, mis kehaga täpselt toimub. Vorm oli ülihea, sai palju intensiivset trenni tehtud kuni hetkeni, millal mõtlesin, et teen kahel puhkusepäeval nii, et ühel päeval jooksen pulsiga kuni 140 pool tundi ja teisel päeval ujun pool tundi jutti. Mõtlesin, et see teeb kehale head, kuid võta näpust. Peale neid trenne tuli ette hoopis olukord niisugune, et nagu enesetunne on normaalne, kuid jalad lihtsalt ei liigu…Kõik see liikumine ja kiirendused oleksid nagu mingi ploki taga. Siis toimus ka trenniga jõusaali külastamine ja sealgi kus tavaliselt jaksan alati kõike väga hästi teha, siis seekord ei jaksanud tõesti mitte midagi erilist. Tavalliselt suudan ilusti teha 50-60 kiloga näiteks rinnalt surumis seeriaid, kuid minu üllatuseks ei jaksanud ÜHTE korda ka nende kilodega rinnalt suruda. Nüüd üritasin täna väga intensiivselt trenni teha ja tundub, et asi läheb paremaks. Kas ma käitun õigesti ? ja kas keegi suudab seda protsessi täpselt kirjeldada.‘Tapsid’ ennast aeroobse(ujumine on üllatavalt energiakulukas treening..) trenniga ja ei taastunud korralikult – jõu puudumine ja sinu poolt toodud märgid on märk ületreeningust..
On veel mõni probleem? Näiteks unepuudumine, söögiisu kadumine või vähenemine?
Goleteral
MemberSöön ka ise seda väga tihti, peamiselt just õhtuti.. maitsev ja mõnus ‘kerge’ söök
Goleteral
Memberlõuatõmmete parandamiseks ongi parimaks harjutuseks lõuatõmbed – kas siis teise abiga või kummi kasutusega..
AutorPostitused