Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberKreatiini ei pea tsükklitega tegema kuid uuringud näitavad et peale kreatiini võtmise lõpetamist läheb keskeltläbi 2 kuud enne kui kreatiini tase kehas langeb..
Goleteral
MemberMark Rippetoes – “Make sure when you buy your gloves they match the color of your purse.”
Goleteral
MemberMuig, kusjuures – ma olen nüüd hea ~7-8 aastat Opie & Anthony raadio programmide kuulaja(Peamiselt comedy centrali streamist) ning soovitan teil tiba nende kohta uurida ja nende saateid kuulata..
Goleteral
Memberaga kuidas ma tõsta saaksin vee taset kehas, kreatiini võtan, aga kofeiini tuleb 300-500mg päevas miinium,seda ei muuda, peaksin toite soolasemaks muutma ja vett rohkelt jooma?Soolaga üle ei tasu pingutada aga vett võid küll juua rohkem – rusikareegel on et jõusaalis käiv, korraliku toidukava jälgiv inimene võiks juua ~4l vett päevas – siia arvestada veel juurde palju vett kohvi juues lahkub jne tuleb see päris hea kogus..
Goleteral
MemberKükk. 350kg ilma sidemeteta, ilma vööta – 19 aastane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ah mida kuradit

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Goleteral
Memberkuivained jms (riis, tatar, helbed etc) arvestatakse algkaaluna(st enne keetmist või muud töötlemist) ja liha kah ikkagi algkaaluna – vähemalt mina arvestan..
Goleteral
MemberVaidleks kurjale kibestunud tädi Jackiele vastu aga pole mõtet nagunii kustutab kommentaari ära
Goleteral
MemberÜldiselt on ikka nii, et tunnustatud tegijate tooted vastavad pakendil olevale infole. See päris suur äri ja neid ikka kontrollitakse ka, nad ei saa omale mingit negatiivset reklaami lubada! Muidugi mingit põrandaalust kaupa ostes võid arvestada, et oled petta saanud igaljuhul! See toimib pea igas valdkonnas. Ise eelistan näiteks MUSCLETECH`i ja BSN`i toodangut!No näiteks kasutab Muscletech ja ka BSN osade oma toodetega päris paljusid “nippe”, küll sõna “blend” kasutamine mis annab neile võimaluse ise määrata palju nad mingit ainet tootesse panevad ning tänu ainuüksi sõna “blend” lisamine võimaldab neid samasid aineid kasutada reklaamina kuigi sisult on neid märkimisväärselt vähe tootes.
Üldjuhul kõik tooted mis lubavad mingit äärmist pump-effekti ja märkimisväärset lihaskasvu on küll head tooted kuid oma hinda nad kindlalt väärt pole – muscletechi mingi 1k valgupott kus “blendiga” mingeid imeained pudelil lubatud ei ole mitte millegipoolest paremad kui 2x odavam hera80 koos enda kokku ostetud seguga – tuleb odavam ja tead kindlalt palju midagi saad.
Goleteral
MemberTere foorumlased!Kas keegi oskab öelda, kust leida usaldusväärseid SÕLTUMATUID teste toidulisandite kohta? Kirjutama ajendas see lõputu ebaobjektiivne müügiedule suunatud möga stiilis: “Osta meie toode ja koged enneolematut pump-efekti” või “Vali see toode ja su lihaskasv ei peatu.” Analoogset juttu võib ka siinsamas fitness.ee poes kohata.
Siit ühtlasi ka küsimus, kui paljud teist ostavad “pakendit” ja toredat juttu ning kui paljud teavad tegelikult, mille eest raha nad raha välja käivad?
Suuremate foorumites on supplement logid(bodybuilding.com foorum ntx) kus tavalised vennad arutlevad peale pikemat kasutamist erinevate toidulisandite kasu..
Üldjuhul ma ei näe ABSOLUUUUUTSELT mingit mõttet igasugustel nitrix jms tränidel – süsivesik, kaseiin+whey, kreatiin, bcaa & glutamiin ja piisab.
Kõige lahedamad on minu jaoks muscletechi tooted, oma kodulehel on neil kah vinge promo “24lbs of solid muscle mass in 8 weeks”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberPakuks sellise kava, seal esimesed 2 päeva ongi sisuliselt “kahe päeva kava”, aga väike lisa on päevade 5 ja 6 abil:1) Rind(raske) + Selg(kerge) + Jalg(v.a. säär)(ülikerge) + Alaselg (kerge)
2) Õlg(raske) + Biits (raske) + Triits(kerge)
3)-
4)-
5) Selg(raske) + Rind(kerge)
6) Triits(raske) + Biits(raske) + Säär(raske)
7)-
–Selles kavas kõhtu ei treenita, kõiki muid asju aga treenitakse. Seal kus on sulgudes “kerge” tehakse kerge koormus, et hoida lihased toonuses, paar harjutust enamasti paari seeriaga. Ühe trenni 90min. Kõik trennid õhtuti, mitte hommikul. Ühe nädala kohta tuleb minimaalselt 3 treeningpäeva, ja maksimaalselt 4 treeningpäeva. Sellist kava võiks teha 3 nädalat. Seejärel pakuks uue kava.
Või teha mingit korraliku push-pull&leg kava, neid saab kah üsna edukalt raskema ja kergemate treeningutena jaotada..
Goleteral
MemberMnjah, jagan kah oma arvamust siis..
Mul pole üldiselt midagi sellevastu kui plätudega käiakse – ju siis ei ole inimene raskusi oma varbale kukutanud või ei tea kui hea on korraliku jalatsiga trenni teha(Või siis ei tehta lihtsalt jõutõmmet või kükki..) – mis aga häirib on see et inimesed ei suuda raskusi õigesti ära panna – Mul vist mingi “mild case of OCD” kah aga ikkagi – kui hantlid on reastatud raskuste järgi siis võiks nad nii ka tagasi panna – ja 5kg’ste ketaste rajale ei ole eriti ilus panna 15kg’seid kettaid..
Ahjaa, teine asi mis õrnalt hinge kraabib on seeriate ajal küsimuste esitamine – treenin Kimberis ja viimase kuu jooksul on 2 korda tuldud raske jõutõmbe või kangiga sõudmise ajal küsima igasuguseid asju – mõlemad korrad ütlesin kah peale vastamist et nii pole ilus teha kuid vaevalt sellest suurt abi oli..
Goleteral
MemberTere.Olen lugenud siin iagasuguseid teemasid surumisest,aga ikka endale vastust ei leia.
Küsimus siuke,et kuidas hakkata suruma rinnalt raskusi,kas kergemalt raskemale või raskemalt kergemale.
Ise teen hetkel kergemalt raskemale,ehk siis alustan 50kg ja lähen edasi viie kilo kaupa kuini 65 kiloni,aga lõppu ei jõua teha 60 kilost jõuan seal mingi 4 korda tõsta ja 65 kg samamoodi.Ja siis lähen samamoodi ka alla tagasi kuni 50 kiloni.
Et kumb oleks siis ehvektiivsem,kas alustada suurema raskusega ja minna alla poole või siis väiksemaga ja minna ülespoole.
Võimalusi on palju..
Kui teed korraliku sooja(Vähemalt 2 seeriat + venitused etc) siis võid vabalt töödata 1-2’ste kordustega(Et närvisüsteemi raskusteks ette valmistada) kuni 65’ni ja siis teha oma tööseeriad alla tulles või kui näiteks rinnalt surumine tavalisel kaldel on teine harjutus rinnale siis alustaks kohe suurest raskusest..
Goleteral
MemberAlthaardega kangiga sõudmine – rihmad kah veel ümber ja siis negatiivset mõnusalt aeglasti alla lastes võtab ikka absurdselt valusaks lailihase + laiahaardega lõuatõmbed – Max-OT kavas oli näiteks mõnda aega selline süsteem et 50 lõuatõmmet kokku kordustega seljatrenni alguses ja mõjus ikka päris korralikult – iga järgneva trenniga läksid koguseeriate arvud väiksemaks ja lailihas oli trenni lõpuks ikka üsnagi “tuim”.
Goleteral
MemberKorralik saal tundub, kõik vajalik paistab olemasolevat – ainult põrand tundub eriti libedana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
Memberpole mõtet teha 3×12.loeb see harjutus, mis on tehtud maksimus pingutusega. Eelnevad on nö soojendusseeriad. Pigem siis 12, 10, 8. Veel parem oleks 12, 8, 6. Ja viimase seeria ehk kuus kordust teed sellise raskusega, et rohkem teha ei jõuaks. Kuunedat kordust võib keegi isegi abistada natuke. Seda ka surumise juuresSama asja kasutaksin lõuatõmbamise juures. Ei tea väga, kui kasulik on 5×5 seeriaid üldse teha. Mina teen enamus harjutused 3x 12-6, sellise astmega nagu eelnevalt kirjutasin. Tuleb jõudu kõige kiiremini ja lihas kasvab hästi.
Veel. Lamades surumine 5×5? Kõik sama raskusega või mis raskusega üldse teed lamades surumist? Millisest raskusest alustad ja kuhu välja jõuad? Soojendusseeriat on suht mõttetu ainult 5 teha! Kõik tööseeriad 5?. ütleme et 100kgX5 kordust ja viis seeriat? Ka suht mõttetu mu arust.
5×5 on üks parimaid viise kuidas jõutõmmet, kükki ja rinnalt surumist edendada..
AutorPostitused