Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberKolm korda päevas asjal?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on küll ulme ju.Ee– ei ole

Goleteral
MemberInformatsiooniks nii palju, et peatselt kui filmi peategelasega on rahasummas kokkuleppele jõutud, toimub J6mminaator 2 filmimine.Olete valmis uueks J6mminaatoriks?
Krt, eesti haprad kulturistid pole selleks vist veel valmis, kõik sugused suured võistlused tulemas – rikud neil motivatsiooni ära..
Goleteral
Memberpask lippab siis on viga toidumenüü valikuga üldiselt nagu, samas ka võib herast tulla, kui ennem ei täheldand sellist asja- kiudaineid on sul vaja ja korrapäraseid toidukordi. ja capricornilt õige tähelepanekHmmm, ei.
Ma olen omajagu massilisajaid ja proteiinipulbreid endale tellinud, siiani pole veel leidnud sellist mida teinekord veel telliks, ja mitte tulemuse vaid järelmõjude pärast, kõht lihtsalt ei võta kuigi meeldivalt neid vastu ja nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lähiajal üritan ka ühte Whey laktoosikerget proteiini proovida kuid väga lootusi ei hellita – vahet polegi, eelistan pulbri kugistamise asemel jogurtit/kodujuustu/jms
Goleteral
Member180CM, 60KG, 20a ja rasvaprotsent 7%Vaikselt tõuseb koguaeg..
11 Oct 2008 oli minu eelmine postitus siin teemas ja siis kaalusin 57 ning rasvaprotsent oli samuti 6-7% niiet ei saa kurta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niih, mõned muudatused siis
178CM(Jes, olen kokkutõmbunud,
), 62kg ja 20a, rasvaprotsent 8% – Viimased nädalad on treeningud tiba nihusti läinud aga eks näis, loodan aasta lõpuks 75kg ligidal olla..Goleteral
MemberKui peale jõusaali veel ujuma tahad minna siis on järelikult treeningkava väga vale või ei võta treeningut täie tõsidusega..
Goleteral
MemberToitumisega on enam-vähem asi okei. Võinoh, ennem polnud, aga nüüd olen asja selgeks teinud. Hommikuti söön kaerahelbeputru ja joon mahla, kui on. Koolis söön lõunaks piisavalt, õhtuks joon tavaliselt lihtsalt teed. Ennem sõin vahepeal igasuguseid snäkke, sõin ka õhtul voodis jne. Aga nüüd ütlen sellisele eluviisile head aega
Goleteral
MemberLisakilode maha võtmise esimene etapp on toitumine, ilma õige toitumiseta võid sa hulluks ennast rabeleda ilma et mingeid muutusi oleks..
Jooksmist alusta lühikeste 30 minutiliste sörkidega, mida kauem suudad nii joosta seda tõenäolisem on et tulevikus saad ka pikemaid ja tempokamaid distantse läbida(Siin kohal mainiks ära et enne jooksu tee korralikult sooja, venita ning vali endale õiged jooksujalatsid et vältida üleliigset stressi põlvedele). Jooksu ajal hingamine tuleb ajapikku, proovi võimalikult pikalt joosta õige hingamisega, kui tunned et nüüd enam ei saa õhku kätte jää seisma ja hinga sügavalt sisse ning korda, lõpuks saad hingamise paika. Jõusaalis võid teha algajate kava(Fitness.ee, siis treeningkavad ja sealt algajate kava).
- Toitumine paika, kas tellid toidukava või uurid siin samas portaalis toitumise kohta ning koostad ise
- Alusta tasa ja targu, nii väldid vigastusi ja hoiad tervist
- Kaalulangetus nõuab järjepidevust, ära oota meeletuid tulemusi peale esimest nädalat
Goleteral
Memberpm ma käin sõjaväes..hommikusöök 6-7 ajal mingi puder tavaliselt, helbed + võileivad, vahel banaan
lõuna umbes 1-2 vahel supp ,praad,magustoit,piim,mahl
õhtu umbes 18-19 ajal.. suur ports tartraputru ,mingid makaroonid vahel jne
ja siis valku võtan peale treeningut..
100 g sisaldab 80 g valku 2 g kratiini.. rasva 0.05 mingi vene värk on..
a varem pole kunagi kasutanud mingeid lisandeid .
jõutõmmet olen teinud küll varem aga mitte palju ja mitte suurte raskustega.. tegin tavaliselt kuni 70 kg..
viimati proovisin 115.. ja kohe olid lihased valusad.. et tegin õieti jne.. eriti raskega ei julge teha.. kardan selga vigastada kuigi asend on kõik õige..
Kas oled ühte treeningkava kasutanud pikka aega? Ehk peaksid lihaseid shokeerima uue ja teistmoodi kavaga? Lisa iga suure toidukorra vahele veel üks kerge toidukord(juust, kodujuust, piimatooted jne)..
Üldjuhul kui näed ikka et ei kasva siis esimeseks asjaks mida peaksid muutma on toitumine..
Goleteral
MemberTere ma mõtlesin et ikka hakkata kasutama mingisugust massilisajat olen 15 aastane kaalun 52 kilo ja 171 cm pikk . Kuna arvan et peaksin kasutama sellepärast kuna ma söön teen trenni ma ei võta midagi juurde mitte kui grammigii ja siis veel et ma ei jäksa nii palju süüa ka n2iteks mõnikord pole hommikuti söögi isu ,lõuna aeg võin süüa kuigi siis eriti õhtul ka ei taha midagi ma olen igasuguseid asju proovinud aga ma ei saa mitte midagi juurde äkki keegi soovitaks mulle mingisugust väga head massi lisajat mis mulle võiks sobida 400 kr maxAitäh
Kui massi ei tule siis järelikult ei söö õigesti, võid ju arvata et praegused toidukorrad on meeletu toiduhulk kuid tegelikkus on tiba teine, et kasvada pead ka loomamoodi sööma.. see et hommikuti söögiisu pole on täiesti tavaline nähtus, sellest veast saab jagu kergelt – tuleb ennast sundida. Massi lisajad tulevad mängu alles siis kui toitumine on perfektselt korras ning treeningkava toimib, muidu loobid selle raha lihtsalt õhku..
Kõige targem oleks sul tellida toidukava(500.-), sellega saad sa kordades parema tulemuse kui massilisajaga või mõne muu pulbriga..
PS. Söögiisu kadumine on üks märk ületreeningust, mitu korda nädalas treenid ja mis lihaseid?
Goleteral
MemberToitumine paika, ning siis aeroobne treening – Oeh, jube JUUUBE palju on sellest siin foorumis räägitud, kasuta otsingut
Goleteral
Membertallegi kanapelmeenid on maitsvad ja massi jaoks head ka
Goleteral
MemberMidagi sellist, mis sisaldaks keskmiselt valku ja palju süsivesikuid ning minimaalselt rasva.Suur kogus rasvu ja süsivesikuid koos pole massilisaja vaid rasvalisaja.(Liht)süsivesikud viivad insuliinitaseme kõrgeks ning insuliin teatavasti transpordib toitaineid keharakkudesse, mis te arvate kuhu tal see suur kogus rasva viia on, mis koos nende süsivesikutega tuli? Lihased on vale vastus.…ahjaa, tõenäoliselt oleks palju valku/palju rasva samuti hea massilisaja, ehk siis looma- või sealiha näiteks.
Linnuliha pelmeenid, (Y)
Goleteral
MemberMakaronid sulatatud juustu ja ‘põdra’ täissuitsuvorstiga, mmm…
Goleteral
MemberKüsiks ühe lolli küsimuse vahele, kas 1x nädalas lihasgrupile vähe pole? St. 1 kord nädalas rind, selg jne…?Mõtled et üks kord nädalas mingi lihasgrupp läbi? Ala esmaspäeval rind ja järgmine rinna treening järgmine esmaspäev jne?
Kui korralikult teha siis on see täiesti piisav..