Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberOh, vabandust härra. Kuna mai ole mass2-te rohkem kasutanud kui paar korda sõbra oma maitsnud, siis ei osanudki ma arvata et 250ml seda imepulbrit ca. 250g kaalub. Need massilisajad mida mina olen kasutanud peaks 250ml kohta veidi üle 100g kaaluma. Aga jah tõesti, vabandan veelkord.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>250ml = 8 oz = ~225g
Goleteral
MemberTere mida te arvate, ideest juua enne massitreeninguid süsivesikuid sellisel kujul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
Mul läheb Farmi kirsijogurti pakk päevas raudselt ära, mõni kord ka 1.5L olenevalt kui raske päev olnud on..
Goleteral
MemberOleneb kui korras su toitumine on. Kui oled kondikubu nagu mina siis koonerdada ei maksa. Ise tegin trennipäeval 2 jooki ja mittetrennipäeval ühe. Ja kogused peaks ka ikka vähemalt 250ml pulbrit portsu kohta, minu kogemuste põhjal.Kui hakkad kokku hoidma siis pole eriti midagi kasu.
Jesus fucking christ?!
Miks raisata pulbrit kui sama toiteväärtuse saab paari ampsuga täidetud? Aru ma ei saa – kas tõesti raha üleliia?
250ml mass2’te = ~90g valku – ………………….?????
-edit-
Pean foorumi õhtused lugemised ära jätma, õhtul hilja ajate närvi..
Goleteral
MemberNende kogustega küll juurde ei võta, heal juhul kehakaal säilib.Jahm, olen kehakaalult teemaalgatajast 20kg kergem ning söön umbes samades kogustes hetkel..
Goleteral
MemberTeiste lihaste (nt selja) treenimisega kätes kurnatust ei tunne. Kui teen käsi eraldi päeval, siis järmine päev on küll pisut treeningu järgset valu tunda, aga see möödub kiirelt. Raske nagu uskuda, et üle treenin…Kui muuta kava järjestust, nii et alustaks seljaga?
1. päev. Selg, alaselg
2. päev. Rind (paar harjutust), õlg, trapets, kõht
3. päev. Puhkus
4. päev. biits,triits, käsivars, kõht
5. päev. Jalad
6. päev. Puhkus
Käed üsnagi väiksed lihased, äkki on nad lihtsalt treeningkavaga ära harjunud nn, muuda iga nädal järgneva kuu jooksul käte/õlgade treeningut ja vaata mis juhtub.. Väikse lihasvalu võib olla mitme asja põhjusel, esimene ongi see et keha on harjunud juba teatud harjutustega..
Goleteral
MemberKas EKG tehti lamavas asendis? Mõni kord võivad südameprobleemid esineda ka ainult stressi/koormuse all, ehk tasub seda uurida lähemalt..
Goleteral
MemberMassikava jäta siis pooleli kui peeglist vaadates tunned et nüüd oleks aeg vähendama hakata(Samas muuda oma kavasid aeg-ajalt et ei tekiks arengus seisakut..)
Toitumise pealt vähenda süsivesikuid ja tõsta valkude/heade rasvade osakaalu..
Goleteral
MemberParim osa mis siiani näinud..
Goleteral
MemberNo mind liigutaks sel parimal juhul juhul punktist A punkti B kraana,
Minul on 40-45% rasvad,30-35% valgud ja 25-30% süsivesikud,vastavalt vajaduse lisan ühte ja vähendan teist.
Ei ole ta midagi nii hull tegelt, harjub ära pikapeale(Alguses tegelt oli üsnagi ränk, silm vajus ikka peale einet mõnusalt kinni, töö juures ‘nokkida’ pole just kõige lõbusam tegevus..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Goleteral
MemberMilline peaks olema süsivesikute ja valgu suhe, kui eesmärgiks on kasvatada massi..?
Goleteral
Member<-- Train with Frank Zane..
Goleteral
MemberGeneetilist kiilanemist pole olemas. On eeldused, nagu androgeeniretseptorite ekspressioon peanahas.Kui munad maha võtta siis kiilakaks ei lähe.
Finasteriid annab sama efekti keemiliselt.
No näete siis, lahendus käes..
Goleteral
MemberAga üldiselt mida kasulikum süüa on kas kartlit või riisi või hoopiski tatart?Oleneb mis eesmärk on, kui soovid massi kasvatada & kaalus juurde võtta siis pruun riis ja tatar/makaronid on parema toiteväärtusega kui kartul..
Goleteral
MemberOleneb toitumisest (vajalik kogus v2rsket ja kiudainete rikast), liikumisest, p2evarezhiimist kinnipidamisest jne.Kolm korda minu puhul on ideaalne. Kaks korda on ytleme…talutav. Alla selle tunnen ma ennast halvasti…. Uurige lahkamiskambrist j2rgi, kui palju s***a inimese sees v6ib olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> T88tasin seal aastakese…See ollus on ysna toksiline…
*lükkab kaerahelbepudru eemale*
Einoh, gee – thanks

Aga jah, ma alla 2’e ei saa päeva jooksul hakkama, muidu on raske olla ja kõht valutab..
Goleteral
MemberPeamiselt Indie, eriti lähevad peale briti esitajad..
AutorPostitused