Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberMa ei sa ka täpselt aru miks peaks 3 korda nädalas olema parem, kui 5-6 korda nädalas.Ma olen asjast nii aru saanud, et kui ühele lihaskrupile anda taastumiseks 48 h peaks kõik väga hea olema.
No see ju oleneb täiesti inimesest ja trennist, ma treenin reedeti jalgu ja tavaliselt alles teisipäeval kaob säärest lihasvalu ära seega ei ole see 48h ‘reegel’ küll mingi ütleja

Goleteral
MemberSinu videost üldse nägingi neid soendussidemeid. ET oleks mõtekas osta siis? Ja kas need sidemed, mis seotakse, neid ka oleks mõtekas osta nt tava harrastajale? Täna tegin kükki 5×5 süsteemis viimane raskus oli 70kg, mis oli päris maxi ligidal.. 75kg peaks vast max olema mida suudan kükkida. Jalapressi pole julgend max raskusega teha. Kas osta mõlemad asjad, või soendus omad?Muidugi tasub kasutada – eriti kui kasutad raskusi mis on maxi ligidal
Soendus omasid võid kah kasutada aga sidemed on paremad(Toekamad) kuid neid on piin peale panna

Goleteral
MemberSellised, et tõmbad nagu soki jalgaTa mõtleb vist soendussidemeid. Neid võid koguaeg kasutada.
Neid soovitaks üldse kasutada kogu jalatrenni vältel, eriti kui põlvedega varem mingid jamad olnud..
Mul endal põlvedega palju igasuguseid erinevaid jamasid olnud ja ‘sokk’ on iga jalatrenn peal + sidemed juhtudeks kui tõesti põen ja tunnen et on vajadus..
Üldiselt võiks igasuguseid abinõusid kasutada et vigastusi vältida..
Goleteral
MemberTean inimesi kellel on aastaga alla 10kg juurde tulnud ja tean ühte isikut kes aasta ja 2 kuud hiljem ligi 80kg rohkem rinnalt surus –

Goleteral
MemberPalju õnne! : )
Goleteral
MemberMul 100% sama.*facepalm*
Aga jah, kuidas kunagi, mul üldjuhul selline loll komme et ma kipun terve oma päeva ära planeerima, mõtlen millal mida söön ja kas muudan midagi või katsetan millegi uuega, kui õhtul midagi plaanis siis ketran peas igasugused ‘lahinguplaanid’ läbi jne – Väga harva keskendun täielikult trennile ja ega siis ka tavaliselt kõige paremini ei lähe, selline parajalt pinges oleks on minu jaoks siiani parim olnud..
Goleteral
MemberTere !Olen jõusaalis käinud umbes aasta ja enamasti samal põhimõttel, et koguda massi ja jõudu. Nüüd tundub , et massi on piisavalt ja oleks vaja reljeefile keskenduda aga kuna olen alati söönud kõike mis võimalik ja üritanud suuremaks saada siis ei tea reljeefi parandamisest eriti midagi.
veebruar 25, 2009 at 5:53 e.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #159651Goleteral
MemberHeh, naist endale saalist leidnud pole aga ühe väga toreda sõbranna sealt sain
Goleteral
MemberTegin lendamist kaldpingil, jubedalt tundsin, et mõjus õlgadele, kuid samas ka rinnale. Kuidas seda seletada? Varem oli ikka nii, et tundsin rinnas seda venitust, kui tegin seda harjutust.Oled ehk liiga teinud õlale, mul endal sama ja põhimõtteliselt pean lendamist väga väiksete raskustega tegema ilma et õlale hakkaks..
Kui flat poosis lendamist tehes hakkab valu õlga on tegemist tõenäoliselt veaga mis asetseb õla tagumises osas, ehk siis kas on:
A ) Liiga nõrk õlataga osa ja selle tõttu ei suuda ‘raskust’ ära stabiliseerida..
B ) On liiges või lihas viga saanud ja vajab puhkust
Goleteral
MemberPelmeene võiks täitsa lisada kuigi igapäevaselt süües viskab kindlasti kopa ette kiiresti?Jogurt on küll väga hea asi, peale trenni 1kg jogurtit on väga mõnus asi:)
No tulebki varieerida, maitsestada õigesti siis võib igapäev pelmeen maitseda täiesti erinevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks päev keeda ja söö hapukoore ja maitserohelisega, teine päev tee omlett ning lisa sinna pelmeene sisse, igasuguseid asju saab pelmeenidega teha..
Goleteral
MemberSelline jama ,et öösel arvatavasti magasin kuidagi halvasti ja selg julmalt kange ja valus.Valu on kuskil selja kesk- ja alaosas.Muidu poleks hullu aga täna kaks trenni ja et ei tahaks neid eriti vahele küll jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Mida teha ?Äkki keegi oskab aidata?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soojendused ja venitused ega muu ei aitagi, kui nendest kasu pole siis kindlalt mitte trenni teha..
Goleteral
MemberTere!Teen jõusaalis trenni 5 korda nädalas. Hetkel pikkus 181 – 182 cm ja mass kõigest 60kg. Kõigub siin ka minimaalselt 58,5kg peale. Vanus 17 aastat, mais täitub 18 aastat. Jõusaalis käin kuuendat kuud järjest. Siiani olen juurde võtnud 8-9kg. Sooviksin juuniks- juuliks samapalju veel juurde võtta. Toitumine peaks olema enamvähem paigas. Samas võite soovitada mingeid toite, mis rahakotti väga õhukeseks ei tee ning mida oleks lihtne valmistada. Ei taha ja ei saa kogu aeg emal ka lasta mingeid praade meisterdada:D
Kas oleks mõistlik kasutada kreatiini, et tõsta jõunäitajaid + pisut abiks ka lihasmassi kasvatamisel.
Või näiteks Hera80, Mass2, Muscle+, AC-C ?
Võiksite ise ka rääkida juurde, et kes midagi tarbib ja millega koos. Kuidas mõjub jnejne.
Ette tänades!
Eks kõik lisandid ole toetavateks asjadeks eelkõige, kui kehakaal hetke kaloraažiga ei tõuse hakka juurde lisama..
Endalgi massikava käsil ja päevas läheb ligikaudu 900g pelmeene(Talleggi kanapelmeenid, 350g pakkis ligikaudu ~51g valku), jogurt on üks väga hea massi jook, palju kaloreid ja süsivesikuid, piimatooted üleüldse peaksid kindlalt üheks suureks %’iks kogu toitumises olema – seda vähemalt minul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tatar, riis ja makaronid on hea odav toit mida samuti võiks oma toidukavasse lisada, jogurt, pelmeenid(Vaata kõrge lihasisaldusega pelmeene..).
Kreatiini ja taastusjooke(Hera, mass2 jne) võid muidugi tarbida aga kui üldine toitumine ei ole korras siis on see üsnagi maha visatud raha, samas kui oled paika pannud kuidas ja palju sööd jne on nad väga hea lisa kuidas oma päevane valgu/kcali vajadus kokku saada..
Goleteral
MemberNo hetkel kaalun 68 ja pikkus 168 kui sellest ka abi…see söögiisu teema tulnud viimasel kahel nädalal varem ikka sõin ja korralikult ja seda võib ka järeldada sellest et 3 aastaga suutsin piisavalt palju juurde võtta…peale kahe lapse sünnitamist olin 47 kg…enam nii saledaks ei taha aga paremat vormi kui hetkel küllÜletreening, lõpeta nädalaks igasugune trenn ja puhka, tõenäoliselt oled ka stressis.
Goleteral
MemberHustler
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reegel nr 1 on kaalu langetamisel söömine – tee endale see teene ja telli siit toitumiskava, saad professionaaliga suhelda ja enda toitumise korda
Reegel nr 2 on järjepidevus – kui sa ei suuda toidukavast kinni pidada siis järelikult ei ole sa oma kehakaaluga piisavalt jännis.
See et sa midagi päeva jooksul praktiliselt ei söö on kõige suurem viga mis üldse teha, korralik kaalulangetamine tuleb just tiheda ja korralikult balansis söögiga.
Edu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-edit-
Loogiline et kaal ei lange kui sa ennast näljutad, keha on ‘tark’ ja saab aru et ei saa toitaineid peale ning talletab iga toitumise pealt kogu träni rasvadena, kaalu langetatakse köögis – korralikult söömisega(~6 toidukorda)
Goleteral
MemberSugu : M
Ma olen : täisealine
1. Kas majanduskriis on mõjutanud sinu lähedaseid ( sõbrad, vanemad,
vanavanemad jne. ) ning kas see on mõjutanud ka teievahelisi suhteid ?
Jah, on mõjutanud päris märgatavalt nii mind, mu pere kui ka lähedasi sõpru.
Suhteid veel lõhkunud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2. Kas allahindlused ning kaupadel olevad sildid “soodus” köidavad sind
rohkem kui varem ?
Ei oska õelda kas rohkem kui varem..
3. Millest oled pidanud loobuma tänu majanduskriisile ?
Otseselt midagi ei olegi millest loobunud, pigem on kasuks tulnud ja igasugune liigne kulutamine on ära jäänud
4. Kas majanduskriis on pannud Sind elule teise nurga alt vaatama ?
On, peamiselt just töökoha otsimise koha pealt..
5. Kas tänu majanduskriisile oled kaalunud varianti minna esimesel
võimalusel elama välisriiki ?
Ei.
6. Kas tänu majanduskriisile sa ei raiska raha ”niisama” ?
Jah, raha väärtus on ikka päris märgatavalt tõusnud ja niisama ‘raiskamine’ on oma piiri saanud.
7. Kas käid tööl ja teenid endale ise raha ? Kui JAH, siis kas sinu töötasu on
vähendatud ? Kui Ei, siis kas saad võrreldes varasemaga vähem
taskuraha ?
Jah, käin tööl – töötasu on vähendatud kuid nüüdseks on ta uuesti tavapärase tasu juures
8. Kas majanduskriis on takistanud teil midagi alustatut lõpule viia (näiteks remont) ? Kui JAH, siis mida ?
Jah, mõned väiksemad remondiprojektid oled pidanud edasi lükkama..
9. Kas teie vanemate sissetulek on vähenenud ?
Ei.
10. Millist eluvaldkonda on majanduskriis Sinu elus kõige rohkem mõjutanud ?
—
AutorPostitused