Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberEnne treeningute alustamist tehke näiteks rinnalt surumises, jõutõmbes ja kükis max sooritused ning võrrelge neid siis hiljem uuesti – kumb rohkem juurde suutnud on punnitada sooritusele võidab vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberVaat, kaalulangetamine ja massilisamine on sellised toredad ajad et mõlema puhul peab tegelikult visuaalselt üsnagi palju sööma – ok, erinevad kogused ja toitained küll aga ikkagi on toitumine päris suur protsent kogu protsessist.
Kui aega on ja huvi kah siis soovitan lihtsalt fitness.ee lehel erinevaid artikleid lugeda toitumise kohta ning peaksid oma teadmistepagasid üsna kiirelt paisutama..
Goleteral
MemberSest äkki paki peal on nii kirjas ?
Mass2 on massilisaja ehk siis valk+süsivesikud – enne trenni selle tarbimine on puhtalt energiatarbeks siis ja kaotab nii ju kogu pulber enda mõtte..

Mass2 võetakse 100g pulbrit 400-450g veega ja juuakse kohe peale trenni..
Goleteral
MemberÜhe vast teeb ära,

(Vihkan teid kõiki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Goleteral
MemberEnne trenni ikka süsivesikuid vaja süüa, et energiat oleks, kuid neid süsivesikuid ei peaks saama massilisajast.Kuidas kellegil – rasvad/valk on mõneti parem variant neile kel süsivesikud olemise uniseks teevad..
Goleteral
MemberTahate pidevaid tõuklemisi ja kaklusi? Tulge Pärnu, tõsiselt masendav, ma ei tea kas asi on selles et ma olen nn hea sihtmärk(Kõhna kehaehitusega) või selles et ma ilmselgelt olen mingi tondi-magnet aga igakord kui ma välja lähen(Klubides eriti) tekib mingi tõuklemine&jama. Kõige rohkem ajab närvi see et need tõuklemised&kaklused tekivad mingite idikate vastu kes liiguvad 99% ajast mingistes 5’estes puntides – ja need mõned üksikud kes tulevad üksi rahunevad kah maha kui lause “Kas liigume välja ja räägime asjad selgeks” neile lausud, go figure..
Goleteral
MemberVaatan neid pilte ja mõtlen, et ei tea kas üldse vaimustungi enam, on ju teada mis kogu selle jama taga on. Jah – on küll huvitav jälgida ja vaadata kogu seda “jama” nii absoluutsest aspektist lähtudes, et kui kasutada kõiki vahendeid, siis kui suureks ja missuguseks võib üldse üks mees minna. Samas – see pole ju tema ise – kõik me teame seda – tõmbame kogu selle kraami kõik viimseni seest välja ja mees kaotab oma lihasmassist 30 – 40 kg – i. Ja polegi midagi. Jah – geneetika on tähtis, nagu on palju räägitud, suur osa on ka sellel, et mees on mustanahaline, ent lõviosa sellest, mida näeme, tuleneb ikkagi sellest, mida mees “sööb”. Jah…liigub ta (Kai Green´ist räägin) ka super hästi…selle üle ei ole midagi vaieldagi. Ent see jämedus, see suurus…kõik on üks suur ja mõttetu illusioon…kahjuks. Arvan, et kui kõik viitsiks ainetega nii mängida, nendega riskida, oleks selleks tahtmist ja võimalust, siis oleks maailmas “100 x” (või enamgi) veel nii palju selliseid mehi…Sellepärast ma juba pikemat aega ainult classical bodybuildingut vaatangi
olgugi et seal kah kõik puhtad pole on seal vähemalt tiba ‘normaalsemad’
Goleteral
MemberEga 32 aastat ei ole enam naljaasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne jah, ja tugevat tervist ikka jätkuvalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühejalaga hauas juba ju~!
Goleteral
MemberPalju õnne! : )
Goleteral
MemberKui pikk ta sul siis on?Pohmaga on jah nii, et voodis olles üle ei lähe eriti hästi, tegutsema peab.
No tavaliselt jääb ta sinna 1.5h – 2h vahele, distantsi päris ei tea..
Goleteral
MemberMul tüüpiline pohmarohi on pikk jalutuskäik – jube raske ja ikka päris kõvasti peab end sundima aga tavaliselt koju jõudes ja dušhi alt tulles on 100% elu juba sees..
Goleteral
MemberMul on alati olnud komme et enne isegi non-belt võitlust otsustan kelle poolt olen aga aeg on näidanud et sellest kombest tuleb lahti saada – UFC’s on ikka neid kuradi enneolematuid ja vapustavaid momente liialt palju viimasel ajal olnud et kellegi poolt 100% olla..
Viimane kord kui Jardine puuris nägin siis tundus ta kuidagi bloated olevat ja ei paistnud nagu oma parimas vormis – loodan et nüüd tulevad nad puuri 100% valmis..
Goleteral
MemberNo ma ei tea kui palju MMA’s jalgu vaja – Vaatan UFC’d ikka päris tihti ja ma ei saa ikka aru et mis mõttes jalgu treenid harva,

Standing fight, maha viimine ja ka takedowni vältimine kõik vajavad tugevaid jalgu – kohe kohe plahvatusliku jõudu jalgadele tegema..
Goleteral
MemberOh yeah, baby

Goleteral
MemberJogurt

-
AutorPostitused