Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberRippudes hoiad tervet oma kehakaalu üleval, randemaharjutusi tehes kasutad tunduvalt väiksemaid raskusi.Rippumisel ja raskuse liigutamisel on päris suur vahe..
Goleteral
MemberGoleteral
MemberTegin siis selle triki ära.. See oli ikka puhas jälkus, eriti sel hetkel kui see muna kollase klimp suus oli ja pidi alla neelama.Harjumuse asi, ma tean inimesi kes teevad ~5’st munast koksi ja lasevad selle naerusnäol endale sisse 😡
Goleteral
MemberSõrmede treenimiseks võid ka kõige lihtsamat rippumist teha. Lihtne ja ka väljaspool jõusaali kergelt teostatav.Sõrmede treenimine kui selline tiba vale sõna, sõrmedes ju puuduvad lihased..
märts 28, 2009 at 5:45 p.l. in reply to: Mida sööte teie tavaliselt oma viimaseks söögikorraks enne magama minekut? #188823Goleteral
Memberkui massi kogud ja õigesti trenni teed, siis peaks enne vahetult ennemagamamienkut kõht ikka väga tühi olema..ise söön kanafileed/ kohupiima 0,1 % kaneeliga ja lisatud rosinatega/ või kodujuustu koos viilu teraleivaga. ja alati joob vett ka kõrvale, just parasjagu et öösel wc-s sellepärast käima ei peaks
Minu treeningud toimuvad varahommikul ning päeva vältel on mul 5 toidukorda + enne magama minemist snäkk..
Goleteral
Member1000’nde kcali defitsiidis????

Ja kreatiini pidavat soodustama vee sidumist seega ju tast ikka kasu on kui dieedi ajal piirata tarvitamist..
Goleteral
MemberMulle füüsiliselt rohkem ei mahu sisse…
Goleteral
MemberAhahaha..
Kiivikas pole, Vähi kah, Ivo?
Goleteral
MemberÕhtusöök jaga 2’eks, ei tea küll mis kogused aga üsnagi suure tõenäosusega läheb suur osa sealsest toiteväärtusest raisku + sellised korralikud kogused on üsnagi koormavad?
Goleteral
MemberEi tea ma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . aga ma sõin pm samasugust toitu põhikoolis ja ei olnud häda midagi. Ainus, mis vastu hakkas oli keedupekk….Mõtle nüüd ühele suurele kausile, sees on kuum rasvane seljanka kus ulbivad võbisevad suured rasvatükid, libistad ühe neist oma lusikale ja luristad suhu, mmm, vajub hambavahel laiali nagu vaglapirukas – nämm..
Goleteral
Membertere, mul selline raske probleem mis on kõvasti isegi mu enesehinnangut ja enesekindlust alla viinud.. nimelt ma juba 16a. aga ma olen hirmsalt kõhn, noh nagu öeldakse täielik kont. ma kaalun küll 65 ja tean mõndasid kes kaaluvad vähem ja on palju rohkem lihast. pikkust mul 177cm. Tahaks hirmsalt saada endale massi juurde (kasvõi PEKKI), olen kasvõi paks aga lihtsalt ma söön väga korralikult aga mul ei tule nagu mitte midagi juurde. kaalu tuleb aga nagu keha proportsioonid ei muutu. jõusaalis käin ma 3x nädalas ja teen kindlat kava, toitumine on mul ka korras.. söön hommikuti kohupiima ja muna ja leiba ning piima, päeval kui koolist tulen siis putru ja muna ja vahest kodujuustu ja soojatoitu üldse. ja õhtuti lükkan suure prae sisse. Võibolla tõesti toitumine ei ole nii korras, aga kurat pekki peaks ikka ju juurde tulema :S:S tõsiselt nõme on olla, võtab kohe pisarasilma.. tüdrukud ka ütlevad, et ma olen nii väike ja tüdurkute kõrval on mark ka olla sest ma nendeks isegi kõhnem.. oh issand küll, aidake palun.Mida teha? Kuidas saada omale just seda massi kehale juurde? ja kõike sellist. võite kõike pulbreid ka soovitada, sööks kasvõi koera sitta, et seda kuradi massi juurde saada :SS
Pean sind kurvastama – kui kaal ei tõuse ei saa toitumine korras olla. Pulbrid ja asjad sind ei aita sest sa sööd liiga vähe, tõsta oma toidukordade kaloraazi ja küll ka mass tuleb..
märts 22, 2009 at 2:54 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #187730Goleteral
MemberMilling on küll tore õhtujuht ja ürituste korraldaja aga pean tõdema et selle esimese saate põhjal võib õelda et pole päris tema ‘leib’ – aga eks näis, loodan et ta muutub tiba elavamaks ja hakkab rohkem nalja viskama, tegu ikkagi meelelahutusega..
märts 21, 2009 at 7:51 e.l. in reply to: Mida sööte teie tavaliselt oma viimaseks söögikorraks enne magama minekut? #187565Goleteral
MemberLemmiktoiduks enne uinumist on kodujuust värske kurgi ja tilliga aga viimasel ajal olen ka rosinatoru proovinud..
Mul üldjuhul on õhtuti kõht alati nii täis et raske on endale midagi sisse sööta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberMis oleksid siis need alakeha harjutused?ülakeha harjutused soovitaksin jagada nii et rind, selg ja biitseps ühel päeval ning õlg ning triiseps teisel päeval. Pane siis teisele päevale reit treenivad harjutused ja esimisele päevale säärt treenivad harjutused
Kükk, kükk ja kükk, vahelduseks võid kükki kah teha.
Ei aga nüüd täie tõsiduse juures – kükk.
märts 20, 2009 at 7:36 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #187530Goleteral
MemberMeil on juba Tõehetke- Lilit ja Kapoti- Arvo jne. Nüüd ka Purustaja- Marek
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli tõesti hea vaatepilt, konna poos sisse ja hüpe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused