Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberVäärt teema! Minu sugusele algaja on jube positiivne näha et ka kõige tugevamad tegelased siin foorumis alustasid üsnagi sarnaste tulemustega mis mina : )
Goleteral
MemberAlustagi sellega et tõsta üldkaloraazi 100kcal’i kaupa, samas ürita taastumist kah parandada – kas siis erinevate sheikidega või lihtsalt unerežiimi korrigeerides..
Väike paus jõusaali treeningust ei teeks kah paha, eriti kui veel nii aktiivne – peale pausi võtad tavapärasest rinnatrenni raskustest ~10-15% maha ja alustad uue ringiga..
Goleteral
Memberhttp://www.2-bodybuilding.com/category/gallery/ nii kulturistide kui fitnessistide pilte, enamus naised. Enjoy. I know I did
Goleteral
MemberHmm, no alustasin jaanuari alguses, rinnalt läks siis max 62,5kg mis ka siiani rekordiks jääb kuna tiba katkine õlg, kükk oli 50-60kg kanti, praegu peaks 100kg üles minema küll ja jõutõmmet olen 90kg tööseeriaid teinud aga rekordit pole veel proovinud..
Goleteral
MemberLugu järgmine: nädal tagasi tehti lõualuu operatsioon, sestap olen kuu aega vaid joogireziimil (hambad 100% kinnitatud, isegi joogikõrs ei mahu vahelt läbi).Süsivesikutega-vitamiinidega on lihtne (mesi, toormahlad, Ca, letitsiin jms), peavalu tekitab proteiinide manustamine, kuna ei tarbi piimatooteid juba aastaid.
Nädalaga on kadunud 5 kg (olen naine, 179 cm, hetkel kaal 59 kg), arst saatis mu valgujooke ostma. Küsisin mitmest apteegist, kahjuks polnud valik just paljulubav – ainus, mille lõpuks leidsin oli NUTRICIA NUTRIDRINK (100 ml kohta valk: 6 g, Süsisvesikuid 18,4 g, rasv 5,8 g).
Apteegis soovitati kulturistide poole pöörduda: siin ma nüüd olen.
http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=21&…0f2fe763a56cba0 Erinevad proteiinipulbrid mida saab mahla/vee ja muu vedelaga segada ning manustada, peaaegu et kõik seal olevatest sobivad.
Goleteral
MemberJa paksuks siis ei lähe kohupiimast ja lihast ja pähklitest, et kogu see kalorite hulk ära hävitada tuleb vist 3 tundi joosta ?Praegu käisin ostmas endale kuivatatud klamaare, seal 62g valku 100g peale.
Istun mugin neid.
Goleteral
MemberJoon 2 suhkruga kohvi ja korra kuus söön magustoiduks halvaad..
Goleteral
MemberEsimene lugu mille saatel ülehomsest rauda väänama hakkan:
Aga jah, mind muidu nn ‘kaasvõitlejad’ ei häiri – pigem on asi selles et raske on keskenduda koguaeg ÜHED ja samad lood tulevad – Lady Gaga, Armin Van Buuren ja nagu Hunter mainis ‘Black Pearl’ – Lugudel ise pole väga vigagi(Kui välja jätta Lady Gaga kes võiks süttida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) aga kui neid tunnis 3-4x lastakse muutub asi juba mannetuks 
Goleteral
MemberSai ka valitud kunagi trenniplayerit ja parim tundus olevat Sandisk Sansa Clip (korralikud klapid mis kõrvas püsivad veel lisaks), sest on siiski display (hea vaadata palju akut on ja mis lugu käib, sest kuulan tihti asju mida pole eelnevalt põhjalikult kuulanud, siis hea teada, mis mängib) ja 28gr (shuffle oli imo 17gr vms ja on ainult 1G ja 2G saada, sansa on juba 4G, kuigi mul kahene) vms pole ka just raske, samuti suure ja tugeva klambriga, ning mis põhiline, oli poole odavam kui shuffle ja parema helikvaliteediga:-) Ahjaa ja olulise asjana veel, et ei pea installima mingit nõmedat itunesit:-PAga mis muusikasse puutub, siis kuulan enamuses dnb-d ja metalit trennis, piisavalt motiveeriv ja monotoonne.
EDIT: näed siis applel ka 4G versioon, kuigi aku kestvus vähe nutune ja kaaluvõit pole sellises kategoorias enam oluline.
Mulle üldjuhul Apple tooted ei meeldi aga kuna sai kunagi Nanot omatud siis otsustasin ikkagi Apple toote osta, üllatavalt hea helikvaliteet on arvestades et tegelikult on ju tegemist iPod seeria odavaima tootega..
iTunes ei pea enam installima, Winampile ja musikcubele on plugine mille installides saab täiesti edukalt muusika shufflele peale laadida.. : )
Goleteral
MemberKui uni on mõnus, sõõgiisu on tugev ja trenniisu suur siis saab halvade tulemuste põhjuseks söömise tuua, tõsta üldkaloraazi(Eriti hoolikalt jälgi mida peale trenni sööd) ja küll ka kaal tõuseb..
märts 31, 2009 at 4:13 e.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Daily Formula Universalilt #189286Goleteral
Member200250
märts 30, 2009 at 7:25 p.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Daily Formula Universalilt #189262Goleteral
Member100150
märts 30, 2009 at 6:02 p.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Dorian Yates Ultimate CREATINE Formula #189244Goleteral
Member350 fit375
märts 30, 2009 at 4:28 p.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Dorian Yates Ultimate CREATINE Formula #189226Goleteral
Member250300
Goleteral
Member😡
Kah lähitulevikus 2 alumist tarkushammast välja võtma..
Mul üleüldse 4 hammast vähem kui tavainimesel, väike lõualuu, ei mahtunud kõik hambad ära – Nüüd õnneks juba aasta/kaks hambumus 100% korras olnud kui välja jätta need lollid tarkusehambad..
AutorPostitused