Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
Membersupilusikaga lihtsam ju
vähem käe liigutamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju siis korralik supilusikas on? 15?
Goleteral
MemberMõõtekopsik vist pulbri alla nii ära maetud (uus Hera80), et mina seda ülesse ei leiagi hetkel
Sama siin, ma üks päev üritasin läbi kombata selle aga lootusetu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutan parem teelusikat(~5g) metoodikat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberKui enamvähem sirged käed lamades viid üle õlapiiri siis peaks õlg kah päris suurt rolli mängima, ehk on õlg lihtsalt arengus maha jäänud ja nüüd annab tunda?
aprill 16, 2009 at 5:29 e.l. in reply to: Fitness.ee Fotostuudio avatud kõigile soovijatele! #191443Goleteral
Member… et jõuluvana kingiks sulle fotosessiooni Fitness.ee fotostuudios sinust Playboyle piltide tegemiseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Iga väikse poisi unistus..
Goleteral
MemberTavaline proteiin + dextro ja tavapärase 1:2 suhte asemel 1:3 = Massilisaja.
Goleteral
MemberPalju Õnne Kristjan ! http://indzuliin.pri.ee/kiku-20/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne kirp!
Goleteral
MemberEi ole hävitushooge – on nõrk iseloom..
Goleteral
MemberCrossoverid jms treenivad ainult siis rinna alaosa kui ka sooritusel kasutad vastavat kallet(kehal) ja nn ’degree of attack’ ehk sooritus nurka, kõige prostam ja tõhusam on ikkagi flat pinnal surumine..
Goleteral
MemberEks ta vist nii lähe jah,
Mulle ei paku küll need ülepaisunud GBH belly’dega kulturistid mingit silmaröömu, enne vaatan pre 80’s bodybuildingut või siis klassikalist kulturismi..
Goleteral
MemberMinul kui algajal tekkis küsimus, et miks on masinatel tehtavad harjutused mõttetud
“> ?
Kas mingi aeg siis pean mina ka minema üle vabade raskustega treenimisele? Vbl naistele ei ole see nii oluline kui meestele…? Olen nõutu;) Mulle muidu masinad meeldivad hetkel;)))
Masinad on isoleerivad, st seda et töötab ainult üks lihas, vabaraskustega tehes on sunnitud ka muud ‘stabiliseerivad’ lihased osa võtma millega kaasneb jällegi parem areng, masinad on ‘OK’ kui mõni vigastus näpistab aga üldjuhul on ikkagi vabaraskustega targem teha..
Goleteral
MemberMulle ei meeldi üldse kõhtu teha…Sama, pluss igasugused lendamised õla eriosadele..
Goleteral
MemberLemmikuid on palju –
Hantlitega rinnalt surumine, pulloveri venitus effekt, lõuatõmbed ja käsivarrele kangiga randmega curlimine..
Goleteral
MemberVarvas kukkus otsast ära praegu..
Goleteral
Membernoo………..näiteks kulturistid (mitte fitnessistid) söövad oma massiperioodil väga palju rämpstoitu.Defineeri rämpstoit, minu jaoks makaron jahukastmes täissuitsuvorstiga näiteks pole rämpstoit.
Goleteral
MemberMa s88n ALATI head toitu ja m2k on kr2pp.Aga m6ni on vist sitas6ber…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ylekaaluline ei meeldi olla, yksk6ik, mis see sisaldus oleks (2-3 kg yle tavamassi on OK ehk siis 5 %).
Hea liikumisv6ime ja sellest tulenev nauding (tants, seks jne) korvavad ju igasugused pseudonaudingud.
See oleneb jällegi inimesest..
Tean inimesi kes tegelevad tõsiselt spordiga, söövad & treenivad vastavalt aga ikkagi ei suuda nädalavahetust mööda lasta ilma et end mällarisse jooks..

-
AutorPostitused