Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
Member22-24.-???
mai 2, 2009 at 4:54 p.l. in reply to: Mida on halba valkude ületarbimises ja süsikate vähesuses dieedi ajal #194013Goleteral
MemberI. Otsus ütles selle kohta nii: ” Ka antiikmööbliga on võimalik ahju kütta.”Irv, päris andekas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberIrv, mul on alakeha(Sääred kõhu alaosa) ikka siiani rängalt venitusarme täis – see on see kui ühe suvega 30cm kasvule juurde viskad :V
Goleteral
MemberHetkel kell 10 aga uuest nädalast hakkan kella 8’st käima..
Goleteral
MemberKrt, Reikopi ilme oli hindamatu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberNatuke mööda teemast aga kui kõhulihaste treenimisest rääkida siis anatoomia järgi on inimesel neid 8 kui ma ei eksi.Kas mõnel eestlasel on äkki common sixpacki asemel 8 pack ka välja ilmunud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või sellist asja näeb ainult mutantbodybiulderitel?siin on üks vastikult gay pilt aga noh http://img352.imageshack.us/img352/1738/am…cax7l8ibxd1.jpg google.
8pack pole mitte midagi erilist ja haruldast, endalgi oli ta täiesti korralikult väljas(Seda muidugi ~6% bodyfatiga) ning tean enda sõprusringkonnaski paljusid kellel täiesti korralikult väljas..
Goleteral
MemberSe ei tulene rassist.pigem on väljakujunenud ,et tumedad hüppavad,jooksevad jne.asi on pigem eelistustes mitte geneetikas.Mul käis praegu peast vähemalt 4-5 erinevat rassistliku nalja läbi..
Goleteral
MemberKuupäev kah tiba vale
aprill 30, 2009 at 9:02 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193722Goleteral
MemberOleks siis selline küsimus. Äkki oskate öelda mingeid nippe kuidas lihasmassi suurendada võimalikult kiiresti, ja kas peaksin hakkama võtma mingisuguseid proteiine või teisi aineid? või äkki oskate öelda mingeid harjutusi mis treeniksid mind hästi? käin jõu saalis juba aasta aga pole nagu erilist midagi juurde tulnud, ei teagi nüüd kas treenin valesti või mis jama on.Tegelt see on väga lihtne:
Kaal seisab:
a ) Sööd vähe
b ) Sööd vähe
või sööd vähe
Jõudu ei tule:
a ) Sööd vähe
b ) Sööd vähe
või sööd vähe
Söö, söö ja siis vahelduseks söö ja kui aega üle jääb siis söö veel..
Goleteral
Memberfriction burn
Goleteral
MemberPeaks see üllatav olema? Selles mõttes et kui nüüd aus olla siis suur osa poes müügil olevatest toodetest tehakse sel moel..
Maitseb hästi, on enamvähem tervislik = Söö.
Goleteral
MemberTänan põhjaliku vastukaja eest, kava oli veits aegunud, tegelikult olin seljale juba 2 harjutust juurde lisanud. Olen seda kava ainult 2 nädalat koos korraliku toitumisega teinud ja juba olen aru saanud, et õigem oleks ikkagi jagada kava mitme päeva peale ära. Esiteks läheb jõusaalis üpris palju aega, teiseks olen käe harjutuste juurde jõudmis ajaks juba päris väsinud ja ei suuda endast parimat enam anda. Ostan nüüd mai alguses Whey3 valgu ka ja mõtlesin, et teeks enda harjutusi tiba raskemaks, kuid jagaks kava kahele päevale ja teeks süsteemis 1-2-1. Nii et olekski nõu vaja, mis lihasgruppe koos treenida? Ise mõtlesin muidu, et rind/õlg/selg kõik ühele päevale, kuna mitmed harjutused mõjuvad samal ajal natuke kõigile, kuid siin foorumis ringi tuiates jäi silma, et keegi soovitas rinna ja õla harjutuste erinevatele päevadele suunamise? Muidu oleks just hea teha nii, et 1- rind/ülaselg/käsi , 2 – kõht, alaselg, jalg. Teeksin nõnda kõhtu, alaselga ja jalga saalis 1 kord nädalas, kuna nagu olen mitu korda rõhutanud, siis taipoksist ka neile lihasgruppidele suurem tamp peal + käin tihti jooksmas ja iga päev jalgrattaga paar km tööl.Kavatsen siis treenida lihasgruppe: rind, selg(üla ja ala), kõht, käsi ja jalad.
Ja veel üks küsimus, nimelt kui esikohal oleks just välimus, mitte niivõrd jõud (kuigi seda ka muidugi vaja), siis kas oma seeriaid (hetkel kõik 3×8) oleks õigem täiendada 3×10’neks, või 5×5 ntx?
Jaga kava 2’eks – Ülakeha & Alakeha, nii väldid võimalust et lihas pole korralikult taastunud. Kordused ja seeriad on väga individiuaalne teema, mõnele mõjub 6-8 kordus vahe hästi, mõnele 10-12..
5×5 kava on kah hea viis kuidas alustada, annab ta nii jõudu kui massi kui õigesti teha..
Kuna mul endal sõprusringkonnas päris omajagu võitlusspordiga tegelevaid(Taipoks/Kickbox jne) siis pean tõdema et jalgadele pööravad nad väga suurt rõhku, käivad nad ka kõvasti jooksmas aga olen kindel et sellest ainuüksi ei piisa – Plahvatuslikud kükid korraliku raskusega + väiksed jõusaali nüansid annavad kindlasti väga palju juurde nii ’dash’-i kiirusele kui ka löögi jõule..
Goleteral
Membervanus lähtuvalt elustiilist 13 ja eeldatav eluiga 83
Goleteral
Memberkui sa teaksid, milleks ma võimeline olen, siis soovitaksin sinul omad sõnad tagasivõtta… mina oma sõnu ei muuda!!!!IRV
Goleteral
Member525Tõbras!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused