Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberSiin on vastakaid arvamusi. Mina soovitan sul jällegi kohupiimale ja kodujuustule panustada. Ma ei usu, et valgušheik odavam tuleks. See imendub nii kiiresti ka ära, et kõht läheb kohe jälle tühjaks.Hera80 maitsestatud + Trauben = Umbes ~35g valku + ~70g süsikaid läheb ~18-20.- maksma
Tip-top kui kaloraaž muutub nii suureks et nn ‘raskeks’ läheb..
Goleteral
MemberIme on sündinu, selle peab ära katsetama
Nuumame su üles ja siis voilaa ~~ muudame imerohu abil kõik liigsed kilod lihaseks ja siis lähed lükkad Kiivika troonilt maha – plaan paigas, hakka sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberHeh, nojah – igalühel oma..
Goleteral
MemberMa ei tea, kuidas te suudate, mulle tundub, et minu organism alustab tööd täielikult alles peale 12’t päeval, olenemata sellest, et ma iga hommik 7:30 ärkan. Olen küll üritanud hommikujooksu ntx, aga kops kohe koos, jube vastik olla jne. Eks see harjumise asi ilmselt ole. Mulle meeldib trenni teha õhtul, 18-21 vahel, nõustun arvamusega, et jõudu siis kõige rohkem
Goleteral
Membermida sa nyyd ajad mulle ,et rind,õlg……käsi ,selg….jalg ja näiteks sinna juurde kõht ja muud asjad mida muidu eriti ei tee on umbes lahmimine we? …..mis asi on sinu jaoks mõtestatud…..lähed trenni lykkad pool h kangi ja vsioo we?….Selga, jalga + kõhtu peale? Hmm..
Ja miks ei võiks pool tundi trenni teha? Pool tundi intensiivset trenni on kordades targem/tõhusam ja ka ajaliselt sobivam kui istuda saalis tund(e) rügades mitmeid erinevaid lihasgruppe(Jalg + selg nagu sinul paistab mõistlik olevat) samal ajal kui keel vestil ja energiavarud otsakorral..
Ammoniaagi higi taga ajate siis lase muidugi kahte suurt lihasgruppi korraga teha ja mõttetult pikalt lammutada..
Goleteral
MemberKa munakollases on palju valku. 4g vist oli. Siiski peetakse munavalge oma paremaks, aga see ei tähenda, et munakollase oma halb oleks.Need vööd on eputajatele või siis tõesti 200 kilo rinnalt suruvatele jõutõstjatele. Korralik soojendus ja õige tehnika aitavad paremini vigastusi ennetada, kui see vöö. Ma ei väida muidugi, et see mõttetu on – kui raha on siis osta. Kindlasti on ka seda võimalik valesti peale panna või muid lollusi teha. Näiteks minnakse sellest härga täis ja pannakse kangile rekordist 40 kg suurem raskus peale või jäetakse soojendus tegemata, sest vöö ju kaitseb.
Vöö on selle jaoks et JUHUL kui midagi peaks juhtuma on sul mingi väike toepindki olemas mis tõsistest vigastustest hoiduda lubab..
Ma olen 10x enne eputaja kui vigase seljaga..
Ja loll jutt mingitest maksimumidest, ka väikse raskusega võid endale viga teha, piisab ühest higipiisast mis haardele mõjub või libastumisest ja oledki katkise selja/muu lihasega..
Oeh..
Goleteral
MemberVõin kah tegelt omadest kogemustest tiba aidata, minul algas õlaprobleem vigasest surumisttehnikast(Tõin kangi liialt rinna ülaosa peale ja vigastasin vasakut õlga), määrisin 2 nädalat hobusesalviga, ja puhkasin – ei aidanud..
Hakkasin tegema väiksete raskustega õlga ning nüüdseks on peaaegu et kadunud igasugune valu, ainult siis annab tunda kui käe viin kehast taha poole sirgelt ja siis raskust käes hoian(Õlale hantlitega kõrvale lendamine on kah ’imelik’, ei ole otseselt valu aga midagi on ikkagi tiba viltu
)Goleteral
MemberVaatasin pilte ja tundub, et nii heas vormis ei ole see mees kunagi olnudki. Vahel loen neid fitness.ee foorumi kommentaare ja mõistmatuks jääb, mida sellised inimesed siin foorumis üldse teevad, kes kulturismi maha teevad. Kes ei ole tähele pannud, siis see ongi ju kehaehitajate portaal, mitte Tiit Soku korvpallikool.
mai 5, 2009 at 9:34 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194393Goleteral
MemberMa arvan et Ott tuleb seal kõvasti paremas vormis välja kuid usun ikkagi et Koovit edestab teda(Kuid mitte paljuga..)
Goleteral
MemberTere.Paluks abi sellise teemaga, et kui näiteks biitseps ja reielihas on liiga lühikesed. Kui biitseps pinge ajada siis ta on küünarvarrest liiga kaugel, aga suurus on normaalne ja sama ka reiega, kui reielihas ei jõua põlveni välja, vaid algab kuskil 5-7 cm enne põlve alles pihta.
Mida peaks tarbima, mida rohkem sööma?
Loodan, et saite aru mu probleemist ja aitäh ette.
Ole õnnelik parem, mõnel meist on biitseps näiteks nii pikk et mingit nn ‘tippu’ ei ole lootagi kasvatada
Goleteral
Membervale surumis tehnika võib samuti viga olla, näiteks kangi liialt kõri ligidale alla laskmine jne..
Goleteral
MemberÜks parimaid kehaehitajaid IMO. Lisan õli natuke tulle sellega, et mehed – kadedad olete, et teist PALJU suuremaid mehi leidub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mul tuli just meelde, et minu elu pöörleb ainult lihaste ja nende kasvatamise ümber.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ei tea, minu arust pole see küll asi mille üle kade olla – samas kui oleks vestlus Frank Zane teemal(Või mõne muu klassikaliselt ilusa kehaga kulturisti kohta) oleks mu arvamus teine..
Eks kõigil meeldivad erinevad asjad, mina tänapäevast IFBB pro liigat küll kulturismiks ei pea..
Goleteral
MemberEi kujutaks ette elu ilma kartulita. Miks ta siis halb on?Toiteaineväärtuselt on suht null minu jaoks, pole ~5 kuud kartulit söönud(1 korra tegelt tegin praekartulit ja siis viskasin selle ära..
)Goleteral
MemberOmletina , või siis keedetud muna ja keedetud tatar kausis ära segatud , väga maitsev
Goleteral
MemberTohohh, no ma ostsin comarketist, seal oli 21.90. Eks edaspidi ostan siis ka selverist. Ja endal samuti nüüdsest lemmikud pelmeenid, erinevalt tavalistest, kus lisatud kana hakkliha vms need tõesti maitsevadki kana moodi
AutorPostitused