Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberJa mehed/poisid, te peaksite endale mingi muu spordiala valima, kui testostase teid pidevalt üksteise kõrikallale ajab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mkm! Siis peaks just kohe saali tormama ja rauda natukene loopima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberSelles mõttes et kui võimalus on siis ei näe mitte mingit põhjust miks kreatiini kasutamisega viivitada..
Loll on see kes hea ‘võimaluse’ kasutamata jätab..
Goleteral
Member750g makarone? Mida kuradit?
Ma olen korra söönud 400g makarone korraga ja no sorry, järgnevad 4h veetsin diivanil kerra tõmbunult..
Oh jah, juuube : P
Goleteral
Membervõtsin teie poolt koostatud kava algajaileaga siin artiklites kirjutab paljudest teistest treeningprogrammidest kas mina ei pea neid
praegu üldse vaatama. olen treeninud 2nädalat
ning mul ei tule kuidagi valgunormi täis, tuleb 1g 1kilo kohta ja kas loomseid ja taimseid valke tuleb tarbida võrdselt
või pole sel vahet
aga ma soovin oma treeninguga massi kasvatada
mul on kiire ainevahetus ning näen välja nagu sellerivars

olen 178cm kaalun 67 kilo, on mul üldse lootust juurde võtta?
Selliste möötudega ei saa sellerivars välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen 2cm lühem ja ~3kg raskem ja ei kurdaks – hallis massis ei eristaks aga liialt kõhna pole..
1g 1kilo kohta valku on ikka üsna vähe, lisa päevakavasse ~2 snäkki – kas siis kodujuustu hapukoore/kurgi jms või keedumuna/omletti..
Alguses raske aga hiljem harjud ära ning tahad veel juurde..
Valgutüübidelt ürita rohkem loomseid valke saada, aga ega midagi ei juhtu ka kui 1:1’le suhe loomseid/taimseid on..
Ainevahetust saab regulaarse ja õigelt ajastatud toitumisega väga edukalt mõjutada..
Goleteral
Memberkas oskate öelda mulle kaua läheb treening kavaga aega ? olen juba 5 päeva oodanud aga pole ikka saanud.tellisin nii treening kui ka söögi kava.2 nädalaga võid kindlalt arvestada – kavade koostamine on keeruline ja üsnagi aega nõudev seega soovitan kannatlikult oodata ja vaimselt juba ette valmistuda : )
Goleteral
MemberMulle eriti ei sobi päevased uinakud , võtavad ülejäänud päevaks rajalt maha
Liiga pikalt magad järelikult,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tuleb neid mõni päev ikka ette, üldjuhul sellised 25-30 minutilised, kui üle magan siis tirib tunniks pildi väga hägusaks ja uimaseks..
Mingeid miinuseid ei oska küll tuua, muidu magan 8-10h päevas ja tavaliselt on need 25-30 minutilised uinakud just rasketel päevadel(Selg, jalg..)
mai 10, 2009 at 8:05 e.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #195234Goleteral
MemberKuna`s uus mäng tuleb? Tahan ka auhinda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Seekord kestab see võistlus laupäeval ja pühapäeval (09-10 mai 2009) “
Aega veel on,

Goleteral
MemberTänud.Peale esimest ehmatust suutsin kaine mõistuse appi võtta ja osCommerce kodukalt ka juba veale lahenduse saada.
Aga siiski suured suured tänud, et on ka inimesi kes võtavad vaevaks aidata kui oskavad. Eks see juba nii vist ole, et IT mehed hoiavad kokku ja kui kodukal vigu näevad, annavad oma soovitused webmasteritele edasi.
Äkki jagad ka lahendust? Ma vaatasin hetkel teist korda läbi aga ikka ei leia

Goleteral
MemberIrv, sellist SQL queryt pole ma veel näinud..
Goleteral
Membertere, ma teen juba pikemat aega kõhulihastele harjutusi, tulemuseks sooviksin lamedat kõhtu, aga kõht on kuidagi hoopis punni läinud, mida peaksin tegema et saada lamedat kõhtu?Lokaalset rasvapõletust pole olemas..
Kui kõhul on rasvakiht siis kaloridefitsiidiga toidukava + ka trenn teevad oma töö..
Kõhu ‘punni’ minemine võib mitmetel põhjustel olla, raskustega treenimine kõhule see aga kindlalt pole – laialtlevinud müüt.
Vaata oma rüht peegli ees üle, äkki ajad lihtsalt kõhtu ette ja ei saa sellest aru

Kas kõht on punnis terve päev või tihti peale söömist? Mõnel inimesel saab kohe aru mil ta söönud on – kõht kohe ilusti punnis ees..
Samas võib see ka füsioloogiline olla – mul endalgi väike kumerus kõhul, ise arvan et see on stressist tulnud – kortisoolikõht või nii..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2009 at 4:21 p.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #195173Goleteral
Member“Ou Kirp, tseki mu valgeid hambaid..”
Goleteral
Membermille põhjal.. ? no siin on asju väga palju.olen teinud trennipäevi 7x nädalas jne.. treenig nõu olen küsinud paljudelt,olen pannud umbes-täpselt 1800 eek. graafikutele.isegi sai M.Kalmuselt nõu küsitud ja kutt tahtis saada 600.- kava eest + toitumine veel juurde.ei pole ükski kava mulle sobinud.hakkasin ise proovima ja leiutama ja sain endale täitsa sobiva plaani kokku ja nüüd olen jõudnud vaid 2 päevani nädalas ja tulemused on suurepärased, paremad kui 3,4 isegi 5x trennis käia nädalajooksul.lihas puhkab,taastub,korralikult süüa, vitamiine,mineraale ja ongi hää. pole viimase aasta jooksul kasutanud mitte ühtegi toidulisandit ( kes ei usu,ega tõestama ka ei hakka ).Vabandust väga, ei taha ebaviisakas olla aga siin foorumis vastab sellele kriteeriumile VÄGA palju inimesi, millegipärast ei näe ainult et nemad samalaadse äriplaaniga üritaksid läbi lüüa, huvitav miks?
Goleteral
MemberLaiahaardega teen ~10, käed näopoole ja kitsahaardega teeks kindlalt rohkem..
Goleteral
Member375
Goleteral
MemberKas keegi teist on mõelnud vigastuse puhul ka puhkusele? Anda vähemasti vigastatud kohale nädalaks/kaheks puhkust? Kas see mõni gramm lihast, mis selle ajal kaotad ning vahest töökaalu kadu 10% (kui sedagi) ulatuses peale puhust kaalub üles vigastuse krooniliseks muutumise? I don`t think so! Esimene, mida vigastuse puhul tuleb teha, on tagada vigastusele rahulik tervenemine ja fikseeritud asend, et hullemaks minna ei saaks. teine, mine käi traumapunktist või arstilt läbi, et olla kindel, et pole midagi hullu lahti. Muidugi, noorena tundud endale terminaatorina, kellele mingigi valu ei loe… smas, saades vanemaks võib mitte välja ravitud/valesti ravitud vigastus üldse takistada treenimist vastavale piirkonnale.Oleneb vigastusest – kui vigastus segab 100%ilist sooritust siis ma usun et nädalakene puhkust + abivahendid on 100% vajalik, esiteks juba ainult sellepärast et sellise lühikese ajaga on kadu minimaalne(5% kui sedagi) ning võimaldab hiljem kiiremini tavapäraseid treeninguid jätkata..
Sellesmõttes et välja ‘ravimata’ vigastus läheb tahest tahtmata hullemaks ning sellega jäävad juba pikemaks ajaks trennid ära kui see nädalake puhkust..
AutorPostitused