Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberNagu aless ütles, pidev juurdekasv peab olema raskustel – nädalas 2,5kg baasharjutustele juurde panna on üldjuhul kõige parem lahendus, kui jõuad hetkeni mil enam ei jõua teatud raskusega siis alandad mõnevõrra ja alustad uuest ringist..
Goleteral
MemberCRRROOOOCOOOOPPPPP!
Goddamnit, K1 aegadest saadiks üks mu lemmikuid..
Franklin vs Silva tuleb väga põnev, Franklin mulle meeldib juba Ultimate Fighter aegadest kuid usun et Silva jääb seekord peale..
Goleteral
MemberValgu tarbimine tuleb ikka terve päeva peale jaotada, see et sa hommikul tarbid suuremas koguses valku aga siis ülejäänud toidukordadel jätad valgud unarusse on väga vale lähenemine, treeniv inimene vajab ikkagi oma päevast valgunormi kõigi toidukordade peale jaotatuna, oletame et sööd 5 korda päevas ja päevane valgu norm on 180g, 180/5 = 36g valku, igast toidukorrast 36g valku ja kogumoos…
Ja hommikul / õhtul treenimine on kuidas endale meeldib, mõlemal on omad plussid miinused, üleüldse väga palju varem läbi matsutatud küsimusi on tekkinud teie poolt, kasutage otsingut ja lugege artikleid..
Goleteral
MemberÜlaselg, trapers, õlad on peamised mis tööd saavad..
Goleteral
MemberMul hakkas mingi kuu tagasi kaelavalu pihta. Trenni ei tee hetkel. Ärgates on alati kael valus, tunni jooksul läheb üle. Olen proovinud erinevaid patju, asendeid, valu on hommikul siiski.Viga ei ole alati ilmtingimata kaelas, otsi viga õlgadest või üleseljast näiteks, ehk aitab kui neid ravida..
Goleteral
MemberSaad oma päevase valguvajaduse sheikiga või ilma – vahet pole, tulemus on sama..
BCAA/Glutamiin & kreatiin jms muidugi parandavad sooritusvõimet ning sellega siis ka mõnevõrra paremad tulemused – vahe küll on aga hallist massist ei eralda kes on lisandeid tarbinud ja kes mitte..
Ei taha tarbida, ära tarbi – sööd lihtsalt sellevõrra rohkem ja kogumoos..
Goleteral
MemberJa jõusaalis higistamine on ju veel eriti häiriv….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….tule taevas appi:DOn küll kui sa higistad pingi täis ja enda järel ära ei korista..
Goleteral
MemberMinule meeldib nii teha et kõigepealt arvutan välja palju ma mingi toidukorraga sööma pean – valke, rasvu ning süsivesikuid..
Kui olen ära jaotanud oma toidukordade arvuga(~5-6 korda päevas seega – 20g rasvu, 35g valku ja 80g süsivesikuid iga toidukorraga) siis juba valin mis tüüpi süsivesikud ning valgud igast toidukorrast saan(See oleneb juba sellest kas tegemist on trenni eelse/järgse toidukorraga, ärgates & magama minnes jne)..
Goleteral
MemberTohoh, kas nüüd määratakse jalgade jõudu ja tugevust puhtalt nende massi/suuruse järgi we.Jep, sest massil pole mitte mingit seost jõuga – kulturistid ju nõrgad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberKui mina kohtuniku toolis ei istu ja inimene pildil ei ole v6istleja number see ja teine v6i mina ei ole tema treener…siis minul on kama, mida ta oma jalgade v6i ylakehaga teeb.Tema valik. Talle meeldib, siis peab ta saama rahus ka selline olla ja meil ei ole siin mitte mingit 6igustust tema proportsioonide kritiseerimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei pea silmas visuaalset effekti, kui sul ikka ülakeha on massiivne ning alakeha nõrk siis see hakkab varem või hiljem ka tervisele..
Goleteral
MemberJälle te oma jalgade probleemiga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paljud ongi sünnilt juba tugevama ülakehaga ja allub treeningule lihtsamalt. Treeni neid jalgu palju tahes, ikka areneb ülakeha paremini ja läheb propist tiba välja. Mis inimesed peaksid siis lõpetama ülakeha treenimise, et hoida teile siin vaatamiseks keha jalgade propis we. Vaadake kas või meie fit. tüdrukuid siin. Praktiliselt kõik on propist väljas. Jalad tugevam, kui ülakeha. Miks ???? Sest naistel ongi jalad juba loomult tugevamad, kui ülakeha. Miks te neid kritiseeri siis Bravodeks. Oh teid küll. Sama nõme, kui öelda ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Tiba porportsioonist väljas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sorry, isegi kui sul oleks KÕIGE sitem geneetika jalgade osas – NII palju nad ei jääks taha..
Ja jalg peab korralikult vastama ülakehaga sellepärast et jalad on tugiraam millel kõik asetseb..
juuni 5, 2009 at 4:41 p.l. in reply to: millise nimega jõusaale on Pärnu linnas ja kas peab tingimata maksama liitumise eest? #200349Goleteral
MemberSoovitaks ka veel tervise paradiisi ja tennisehalliTennisehalli jõusaalis peab enne liituma klubiga mis maksab..
juuni 5, 2009 at 8:42 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200174Goleteral
Member~22kg 6 kuuga on täiesti reaalne, sellise tempoga peaks lihaskadu olema kah üsnagi minimaalne..
Kaido ehk mainid ka palju praegune rasvaprotsent on?
Goleteral
MemberAppi..
Ei kõlba see kava kuhugi, võta algajate kava ja kui rohkem aimu siis ehk proovi koostada mingit kava..
Goleteral
MemberMa panin kunagi viinamarja suhkrut trenni vee sisse. Ma ei tea kas tast kasu oli, aga tegu ju süsivesikuga ja andis natuke maitset kah veele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise joon trenni ajal vett trauben zuckeriga, umbes 30g süsikaid 0.5l vee kohta, väga hästi mõjub – just esmaspäeval pidin ilma trenni tegema ja kohe andis tunda..
Mida pikem trenn ja mida intensiivsem seda rohkem kasu on..
-
AutorPostitused