Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberHera80 + Trauben Zucker 1:3 suhtele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
Membervabandust , mis on ‘rib cage squat’Kükkimis metoodika kus pööratakse hingamisele ja rinnakorvi ettetoomisele suurt tähelepanu, ise suhtun suht skeptiliselt sellistesse asjadesse aga paljud väidavad et pidavat rinnakorvi möötmeid suurendama, go figure..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberÜsna kindlalt võib väita, et seda kuidagi muuta küll ei saa, kuna tegu on ikkagi luudega. Ma nüüd ei mäleta täpselt mis vanuses see rinnakuluu ära luustub, muuta selle kasvu ka nagunii ei saaks. Igatahes on loogiline, et mida suuremad lihased luude peal on, seda vähem nad välja paistavad üldiselt. Aga eks ihuarstid tea paremini.No väidetakse et et kuni 21’nda eluaastani mõjutavad igasugused pulloverid ja ‘rib cage squat’-id jms kõige paremini, hiljem juba vähem..
Goleteral
Membersee on sutsu häbistav minu arust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://www.upload.ee/image/107550/P1011298.JPG
sealt on näha , see on mul kunagi lampi tehtud pilt , ma varjan seda, sest 99.9% narrivad seda
Siin foorumis ei tasu küll muretseda et keegi viltu vaataks, pildist saab üsnagi hästi aru millega tegu – mu tuttaval on sama asi, teadsin lihtsalt seda muu nime all..
Usun et rinna arendamine ei tee kindlalt kahju, siiski oota ära kuni spetsialistid sõna võtavad..
Goleteral
MemberTervist , mul on täpselt sama asi , see nn kanarind , ma olen lugenud et see tuleneb ka vitamiini puudusest , ja mulle on öeldud et seda saab operatsiooniga eemaldada , aga mina väga ei taha ja tahaks ka kuidagi rinna lihaseid kasvatada , et poleks välja näha ,tahaks ka abi mis harjutusi teha
Piis
Kui aus olla siis on üsnagi raske ettekujutada mida see kanarind endast täpselt kujutab, äkki on võimalus teha pilt?
Goleteral
MemberKõik on võimalik.Ei ole siin paksukestel mingeid vabandusi, et ei saa ja kõik tuleb pärast tagasi.
MemberMa võtan kõiki nõuandeid kuulda, ära sina selle pärast muretse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Kükkide peale olen mõelnud aga õlad hakkavad kahtlaselt valutama
Kui õlad valutavad siis proovi kangi positsiooni muuta, kangi saab päris mitut moodi ‘turjal’ kanda, ja kui ikka valu esineb siis kasuta ka väiksemaid raskusi – plahvatusliku jõu tarbeks ei ole vaja kükke suurte raskustega teha vaid hoopis nagu nimi ütleb – ‘plahvatuslikult’, ehk siis väiksema raskusega aga korraliku tempoga..
Goleteral
MemberArvan et jõutsükkel on ilmtingimata väga vajalik asi – ka neile kelle peamine eesmärk siiski massi koguda, ise plaanin iga 3 kuulise massiperioodile ka vastavalt pika jõutsükli otsa teha et tuua sisse vaheldust ning ka jõukasvuga järgnevatel massiperioodidel paremaid tulemusi saavutada..
Goleteral
MemberSuht kummaline komme et võitlusspordiga tegelevatel inimestel oma jalgu unarusse jätta, kardetakse mingit ulmelist ‘aeglaseks’ jäämist ja jumal teab mida kuigi tegelikult on jalg korraliku löögi tehnika puhul üks peamisi komponente..
Goleteral
MemberSpoilers,
Harding vs Davis oli hea, Harding sai ikka korralikult esimene raund sisse aga teine raund oli kohe näha et eelis on Hardingul, eriti hea oli 2nd raundi flying knee Hardingu poolt ja Davise armbar attempt, üldiselt võis rahule jääda selle matchiga..
Uno vs Fisher – Booooring, : (
Swick vs Saunders – Saundersil on groundgames väga hea kaitse, hoidis Swicki väga hästi ei andnud talle mitte mingit võimalus esimeses raundis, teise raundis hakkas Swick aga korralikult kombineerima ja tegi väga ilusaid in-out kombinatsioone ja lõpetas ilusasti, väärt võit!
Al-Turk vs Cro Cop – Esimeses raundis oli Turk väga aktiivne, korralikult chopid ja takedown attemptid, Cro Cop oli terve esimese raundi sellises olekus nagu ootaks counter attempti, üsnagi defensive kui võib õelda.. Rahvas oli küll pöördes – “Mirko mirko” oli terve matchi ajal taustal kuulda..
Esimese raundi 2:30 – shit hit the fans, Cro Cop pani top gear tööle ja hakkas lammutama, Turk vajus maha, Cro Cop lasi Turki üles ja läks uuesti lahti, Turk vajus maha 10 sekundit hiljem, Replayst oli näha et ka väike poke silma oli.. kahju..
Kongo vs Velasquez – Esimeses raundis Velasquez sai side controlist full mounti ja full mountist sai Kongo selja kätte, choke’st ei tulnud kahjuks midagi välja ja Kongo sai üles millele järgnes kohe järgmine takedown – Velas sai jälle sidecontroli ning edasi mounti.. Põmst kontrollis täielikult ground game ja sai põmst igast poosist nii mounti kui full controli, Kongo oli juba esimese raundi lõpuminutitel omade läbi, nagu püsti sai oli Velas nagu takjas küljes ja võttis jälle maha – täielik ülejooks esimeses raundis Velasquezi poolt.. Teine raund, jälle täielik ülejooks ground games, Kongo andis koguaeg oma selja ära ja Velasquez oli 99% ajast domineerivas positsioonis.. Kogu match oli maas, 100%iline takedown protsent Velasquezelt ja ka kindel võit talle..
Silva vs Franklin – no comments..
Goleteral
MemberKas k6ik siin kes vaidavad et nad kiire ainevahetusega(AV) on kainud oma AV-d m66tmas?Minu kogemus on see et kui soon vahem(v6i olen norm piires oma kaloritega) kui kulutan siis olen ka kiire ainevahetusega, aga kui soon ca. 1000 kalorit rohkem siis enam pole?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan et te ikkagi ei soo piisavalt, et kaalu t6sta ja kohe tuleb text: ma kiire AV-ga. Liitke oma snackid toidukordadega ja kaal ikka t6useb, raakimata teistest hyvedest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See paistab jah mingi suht tüüpiline vabandus olevat, kas kiire AV või siis ektomorf/hardgainer – samas kui küsid toitumise kohta tuleb ikkagi välja et päevane kaloraaž on vaevu-vaevu üle vajaduste ja sv/valgu & rasvade suhe väga mööda..
Goleteral
Memberoma kava ma siia lisama ei hakka, niikuinii pole teil midagi tarka 8elda..This is better then TV, ei tõsiselt – jätka samas vaimus väike ‘Mentzer’
Goleteral
Membertoitumine korras ?kui teed intensiivselt siis s88 ikka 150g valku p2evas, kyll siis kasvad..
Teeme nii et sellised soovitused jätad enda teada..
Goleteral
Membermille n2ol tuleb v2hendada aega j6ukas ?Harjutuste? Kui trenn kisub üle 2+ ilma et teeksid 5 minutilisi pause(Mis to be honest on ainult tõsistel jõutõstjate pärusmaa.. sort of) siis on aeg hakata mõtlema selle peale et äkki peaks mingit korralikumat jaotust kasutama – tõttõelda on isegi 2h algaja kohta palju..
Goleteral
Memberkyll ta kasvatab..Julgen kahelda..
-
AutorPostitused