Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberVõib-olla sa ei ole tavaharrastaja. Võib-olla sa oled poole kohaga kulturist/jõutõstja. Ma ei näe küll põhjust maksimaalselt pingutada kui ei plaanita võistlelda.Miks kurat seal üldse käia siis kui 50% tulemusest maha viskad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberPeamine ongi puusade&õlgade laiuse suhe, ülakeha ja jäsemete pikkus..
Goleteral
MemberFrank Zane näiteks hea näide ektomorfist..
Goleteral
MemberMnjah, raske õelda – kehatüüp üsnagi ektomorfne, pikad jäsemed, lühike ülakeha, kitsad õlad&laiad puusad – ehk ‘ew’..
Jäsemed on küll arengu poolest nõrgad, selg ja rind paistavad päris normaalselt arenema(Eriti kui võtta arvesse et pole neid 100%’ilise tõsidusega treeninudki..)
juuli 17, 2009 at 1:58 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207746Goleteral
Member
Èðà, ìîÿ þííàÿ ëþáîâü))
Väga meeldiva naeratusega neiu : )))
Goleteral
Memberdayum Bispingu ko oli ikka julm,algul jäi mulje et mees viiakse kanderaamil minema
Mulle meeldis Hendersoni see KO järgne lohutus löök, pole Bisping kunagi meeldinud ja selle löögi tagajärjel vajus küll suu kõrvuni
, overall jäin suht rahule kaardiga, GSP fight oli muidugi pleh, ei tea miks ma üldse rohkemat ootasin, teada oli et nii ta gameplan välja näeb.. Mir vs Lesner – Olgugi et Lesner on ränk douchebag ja viib UFC mainet alla – match oli hea näide sellest et Dana peab Fedoriga ikka kokkuleppele jõudma UFC’sse tuleku asjus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2009 at 9:36 e.l. in reply to: Fitday reportaazid 2009! Kalmus ja Kiivikas ühisüritustel! #206776Goleteral
MemberKirp on imemees

Liposuction, raudselt!
Goleteral
Member~4kg rasva, gg.
(Ja seda kui joppas..)
Goleteral
MemberNo tegelikult ma teen kykke ja jõutõmmet ka, aga seda mitte nii palju.Ja siis küsid miks rind ei arene?
juuli 8, 2009 at 11:52 e.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #206273Goleteral
Member1. Huvitav oleks teada, kas eestis saaks mõõta/testida kusagil haiglas seda, kas keha on ketoosis või mitte. Teab keegi miskit selle kohta?2. Kas on tõene, et kui tarbida rohkem kui 30% valku päevas, siis ketoosi-seisundit ei saavutata?
Apteekides peaks olema müügil pulgad millele urineerides peaks teada saama, kahjuks täpset nimetust ei tea.
(Kui õhtul meelde tuleb saan tiba targemate käest järgi küsida täpsemalt.)
Goleteral
MemberMida õhtul sööd ning millal võtad ZMA’d(Kas peale viimast toidukorda ning kui suure ajavahega..)?
Kaltsium ja ZMA ei pidanud väga kokku sobima seega doosi võtmise ajastamine muutub üsnagi raskeks ning võid seda uurida..
Üldiselt selle vastu väga mingit ravimit pole, liigne ‘ainete’ kõikumine pidavat olema peamine põhjus miks paljudel nn ‘lucid’ unenäod tekivad..
(melatonin > zma)
Goleteral
MemberMiks on paljudel inimestel ülevalt poolt teised kõhulihased (vabandage segase väljenduse pärast, kuid ma arvan et te mõistate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) suuremad kui ülejäänud kõhulihased? Kas see on põhjustatud treenitusest või treenimatusest? Inimese kehaehituse eripära?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest ‘tavapärased’ kõhulihaste harjutused suunavad peamise koormuse just neile ‘ülemistele’ kõhulihastele..
Goleteral
Memberma kyll arvan et peale suve k2iakse magama kell 10..aga suvel on v6imatu vara minna, liiga valge on v2ljas sel ajal.
Mäsasja? Loogiline kui sa päevas 12h und lased et siis ka unerežiim paigast ära on, ega ilmaasjata ei õelda et 8-9 tundi ei ole soovituslik vaid just sellese vahemiku peaks üks korralik uni jääma, ei vähem ega rohkem sest mõlemal omad miinused..
(PS. Kardinad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Goleteral
MembercKy – Knee Deep
http://www.youtube.com/watch?v=vl5IJt3dV6w
cKy – Lost In A Contraption
cKy – Rio Bravo(Parim. Lives on parem ainult..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Goleteral
Membersteroidid on k6ige hullem, mis kulturismis juhtuda v6is..ma ei tea millised n2eksid v2lja cutler, ronnie ja veel m6ned tegijad naturaalsetena .
usun et u. 2 korda v2iksemad .
Püha jumal..
-
AutorPostitused