Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
Member‘Attention whores graceland’
Goleteral
MemberEt nö juurde tulnud kaal kaob?Jah, kreatiiniga seotud vesimass kaob, samas kreatiini eesmärk ei olegi kaalutõus niiet ei näe mingit probleemi selles..
Goleteral
MemberTere, kas te saate kinnitada seda , et peale kreatiini tarvitamise lõpetamist pissite kogu vee , mis kreatiiniga lihastesse läinud , välja.See sama postitus oli ka teises foorumis aga tahaks kellegi spetsialisti kinnitust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreatiin ‘seob’ vett, kui kreatiini tase langeb kaob ka vesi..
Goleteral
Memberega tossud nagu madrats pole, et nad nüüd nii pehmed on, et lausa tasakaalu kaotad.Elu aeg kõndinud tossudega, jalg harjub kõigega.
Või te soovitate enne palja jalaga kükki teha, kui tavalise tossuga ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaasi et stabiilselt oleks tald ja varbad maaga kontaktis, muu pole väga oluline..
Goleteral
MemberKui algaja oled, siis pole minu arvates mõtet kreatiini üldse võtta. Kui tunned, et areng läheb ilmagi hästi, siis võta ainult trennijärgset valkusheiki. Ise olen paar aastat tagasi ühe kuuri teinud ning +2 lisakilo tuli jah vee arvelt, mis hiljem ka kadus. Arengu seisukohalt erilist vahet ei tundnud aga see võib indiviiditi erineda. Võid vabalt kasutamata jätta, mis siis, et reklaamid on vägevad ja kõik kasutavad. Ise ei kipu enam kreatiini ostma, kuna saab ka ilma. Ei ole veel tippu jõudnud, et kõiksugu mambojambot kokku oleks vaja osta. Areng on hea ja ei ole kuhugi kiiret, palju aastaid treenimist veel ees.Sõidad autoga 4’janda käiguga maanteel, minna veel kõigest 50km ning tempo on normaalne, samas vilksab silmanurgast käigukangi nupu pealt number 5 silma – mida teed?
Ilmselge et pole vaja, aga kui on võimalus ja tahtmist siis kindlalt tuleb kasuks tarvitamine..
Goleteral
MemberMul on nimelt kaks probleemi, esiteks on mul üsna halb geneetika ,et ennast suureks ajada ja ma ootaks mingil määral vastusidet, et millist treeningmeetodit(seeriaid ja raskuseid) ma pean kasutama, et saavutada mingi tulemus, mis on nähtav silmaga.Teiseks on mul küsimus kahe pulbri koha, üks on hera80 ja teine fasti mass2. Andmete järgi peaks hera80 tooma suurema kaalu tõusu, aga omet on gaineri all mass2, et milles konks on?
Millest järeldad et halb geneetika? Üldjuhul tähendab ‘halb geneetika’ et üks või kaks kehaosa ei kasva nii kiire tempoga kui teised kehaosad, vaevalt see üle terve keha kehtib..
Ja suht võimatu midagi soovitada sest isegi kui võtta 10 inimest kellel tõesti on ‘saast’ geneetika lihaskasvuks siis väga suure tõenäosusega mõjutab neid kõiki erinevad harjutsed/kordused/seeriad/intensiivsus.
Kõige ‘kergem’ lahendus ongi lihtsalt kätte võtta ja proovida – teha ühte kindla suunitlusega kava 2-3 kuud ning vaadata kuidas areng on(Nii massilt/jõult) ning siis proovida mõnda muu suunitlusega kava ning peaks üsna kindlalt leidma ‘viisi’ millega areng parim.
Hera80 on proteiin, mass2 on massilisaja ehk süsivesikud + proteiin.
Goleteral
MemberNii, kujutame ette et trenn on tehtud, aga raha vähe, suundute kaubanduskeskusse (Rimi, Selver), tahate midagi hamba alla ja samas ka seda et norm süsikaid ja valke täis tuleks, mida te ostate, suundute külmaletti ja võtate hapukoort, kuumaletist riisi, mida iganes, aga põhikriteerium oleks see, et see oleks odav! Milles seisneks teie idee kui raha vähe ja nälg näpistab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jogurt, samas hera80 + trauben zucker(34g valku + 60g süsivesikuid) taastujook läheks 1tk maksma umbes ~20.-
Goleteral
MemberNo kreatiini tarbimise ajal lisanduv vesi tuleb igatpidi peale kasutamise lõpetamist välja, see kas jõud langeb on juba teine teema..
Ja kui korralikult kreatiini tarbid siis loogiliselt peaks urineerimis sagedus tõusma küll sest vett tarbitakse kreatiini tarbimisel üldiselt rohkem..
Goleteral
MemberKui on väga tuulevaikne ilm siis minu lähenemist kuuleb oma hea 100m pealt juba..
Umbes ~15 minutit vaikset jooksu või siis tõsiselt korralik soojendus on siiani ainus ravim mis ma raksumise vastu leidnud olen..
Goleteral
MemberYour score is 2.5.
“Your body is between an Ectomorph and a Mesomorph. Choose a middle approach between the follow recommendations. “
Hmm, kui oleks seda testi teinud aasta tagasi oleks tulemus kindlasti väga erinev olnud nii et suht jabur test
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberKana (näiteks) rinnafileelest sa nüüd küll loobuma ei peaks, dieedil või mitte.Massi saad rohkem ikka siis, kui sööd korralikult kõhu täis.
No ma ei näe mingit põhjust miks ühe söögikorraga süüa enam kui 50g proteiini ja 80g süsivesikuid kui söögikordi rohkem kui 4, eriti kui arvesse võtta et nii mõnedki isikud ei suuda neid koguseid täielikult energiaks/ehitus materjaliks kasutada..
Goleteral
MemberOT küll aga..kuidas te dieedi ajal trennist tulles ema ahjuroogadele(nt. kotletid, kana, ahjukartul jne) ei ütlete ja külmkapist kodujuustu või kohupiima paki suudate võtta? Endal seisab see praegu ees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järelikult pole piisavalt iseloomu kui ei suuda lihtsalt “Ei!” õelda..
Kui ikka eesmärk on seatud siis mingi väike ‘ahvatlus’ küll segada ei tohiks..
Goleteral
MemberIkka on mõtet.Jalapäevale reie tagaosale väärt harjutus..
Goleteral
MemberSee on kortisoli rasv, alanda stressi fyysiline/psyyhiline/keskonna ning peagi on see kadunud!Can vouche for this, mingi 6 nädalat läks umbes aega et isegi suurem kõht kaoks, samas kalorite poolest oli ‘bulk’ käsil, peamine probleem oli unetus ja pidev muretsemine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused