Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberSünkroniseeritud unerohi 2in1
Goleteral
MemberTehniliselt üsna jube, mina ei suuda vaadata. Main-eventina ikka täiesti halenaljakas.Tõsi,
Tõsine ‘närviline’ võitlus oli, näha oli et mõlemad võitlesid nn ‘adrenaliini’ laksus ja tõsine halenaljakas matš oli, sorry.
Kõige lahedam oli see et mõlemad olid ‘out of steam’ esimeses raundis juba, aga tulemuse üle oli mul hea meel – kopp ees juba sellest ginast ja tema fanbasest
august 12, 2009 at 7:22 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212977Goleteral
MemberMa olin suht terve mängu ”
august 12, 2009 at 3:19 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212867Goleteral
Member6:0, brasiilia jookseb üle
Goleteral
MemberKas miski Kõhulihaste Kõverdamise MM jalutuile on tulemas?
Goleteral
MemberPaides avati just Kimberi klubi kus on kõik vajalik olemas,
august 10, 2009 at 2:59 p.l. in reply to: rasvaprotsendi mõõtmise tulemused aparaadi vs kaaluga #212390Goleteral
MemberMa loodan, et tartu FitShopis homme hommikul mõõdik on… ma just kodus mõõtsin jalamõõdik-kaaluga, siis saaks käeshoitavaga kõrvale kohe paari päeva võrdluses:)Ma reedel sain Pärnus selle mõõdikuga vaadata ja 0.5% erineva tulemuse andis kaliiber meetodist – ei tea kas lotto või näitabki õigelt, palju kriitikat see mõõdupuu igatahes saanud on millegipärast..
august 10, 2009 at 1:07 p.l. in reply to: rasvaprotsendi mõõtmise tulemused aparaadi vs kaaluga #212373Goleteral
Membertore asjalik vastus Ailel. Profiili pilt on minu oma, kui viitsid sealt vaadata, pikkus 175, kaal 73 .. tahaks muidugi uskuda, et on 20 rasvaprotsent ja et ei ole 25 kg rasva, aga tahtmine on taevariik teadupärast.Pildijärgi ütleks küll et sinna 20 ligi, vat et ehk isegi madalam – samas ühe pildi põhjal ei oska õelda.
Kõige targem vast olekski veel kaliibriga kah proovida mööta(3 keskmist möötu igalt kohalt et võimalikult täpne mööt saada) ning siis juba saab edasi oletada kas on 20 või 30 ligi..
Goleteral
MemberMina teen jällegi 6-8 vahemikus ja suuremate raskustega, trapets väga ei taha kasvada aga isegi minu pikk säär paistab vaikselt kuju võtvat niiet ei saa kurta..
Samas võiks juba inimestele kohale jõuda et seda korduste vahemiku küsida on suht tobe – kõigile mõjub erinevalt, katsetad ja saad teada. Võid ju lugeda kusagilt et jube hästi toimib see-ja-too vahemik ja jäädki seda tegema – samas mingi muu raskuse %-i ja korduste vahemikuga oleks areng ehk parem.
Goleteral
MemberKuidas sa jõutõmbe ajal suudad jalad koormamata jätta?Mul näiteks, pikkade säärtega tegelasel on võimalik nii põlvedest veel üsnagi palju alla laskuda ning ka puusadest nn ‘järgi anda’..
Goleteral
MemberSelle päris nõus ei ole, et “välistada muude lihaste kaasamist”. Oleneb muidugi harjutusest, isoleeritud harjutuse puhul võib see isegi õige olla. Baasharjutuste puhul on just tihti probleemiks see, et ei osata kõiki lihased kaasata. Üldse, mida rohkem lihaseid üks harjutus kaasab seda väärtuslikum see on.Algse küsimuse kohta arvan, et hea raskus peaks olema väljakutsuv. Piiri peal, et veel suudad vaevu korraliku tehnikaga teha. Kerge raskusega sipsimisel ei näe mõtet.
Ma näiteks ei näe mingit põhjust miks ma jõutõmmet tehes oma jalgu näiteks peaksin koormama kui mul 2 päeva pärast jalatrenn ning küünarvarte kõverduste ajal õlga koormata kui eelnev päev juba trenn on olnud.
Mida rohkem lihaseid töötab on muidugi tore asi aga kui siht on ikkagi üks kindel lihas ‘läbi tõmmata’ siis miks kurat ma teist lihast seda tehes üleliigselt koorama peaks?
Goleteral
MemberUm, so what?
“Kellele ema, kellele tütar..”
Goleteral
MemberGoleteral
MemberNiisiiis tekkis selline küsimus.Ja mis on nende variantide tulemuste erisused?
Oleneb suurelt harjutusest aga korralik vorm on ikkagi selleks et võimalikult palju välistada muude lihaste kaasa aitamist ning vigastuste vältimist.
Goleteral
Member“Countdown to UFC 101” tundus Silva ikka ilgelt pirakas, huvitav kui raskelt ta matšide vahel ringi käib..
AutorPostitused