goldenphoenix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
goldenphoenix
MemberÄkki on sul selline probleem nagu minul. Nõgus selg, siis tundub ###### suur ja punnid kuigi tegelikult on ta proportsioonis.
goldenphoenix
MemberPaljuõnnesünni päevaks!
goldenphoenix
Membertaastumine on untsus sul..Kusjuures ei ole. See on septsialisti koostatud kava. Kolm päeva trenni, üks puhkus, kolm trenni, üks puhkus. Trennid nihkuvad koguaeg ühe nädalapäeva võrra edasi. Seega nädalas teen ühte kehaosa kaks korda. Kohevarsti tuleb puhkus.
goldenphoenix
MemberMa ei saa aru, 3h, 4h jne? Mul läheb saalis keskmiselt tund aega, koos soojenduse ja venitamisega. Seda kava puhul, milles on ~8 harjutust, 3×8 ja 6×6 seeriates. Pole kunagi aru saanud, miks on kahe seeria vahel vaja juttu puhuda inimestega või niisama käed rüppes istuda mõned minutid. Kahe seeria vahel tõmban 20-30 sekundit hinge (harva maksimum minut) ja panen edasi.Kui teha jõukava siis ei piisa 30 sekundist. Kui ma teen rinnalt surumist 100kg ja 4-6 kordust siis puhkan oma minuti ikka. Kui jätan puhkuse lühemaks siis järgmine seeria kestab vaid 2-3 kordust.
goldenphoenix
MemberMina alustasin nii, et tegin nädalas 4 jõusaali trenni ning üks neist oli 4 tundi pikk. Selline kava kehtis 3 kuud ja sellega lisasin umbes 10 kilo. Nüüd hakkasin tegema 6 päeva nädalas, iga kord umbes 1-2 tundi ja olen lisanud 3 kuuga veel 10 kilo. Võta näpust mis on parem.
goldenphoenix
MemberÜlaselg, trapers, õlad on peamised mis tööd saavad..Ära unusta käsivarsi.
goldenphoenix
MemberKuidas siis mõista seda, et mehed kes mitukümmend aastat tagasi puuraiduritena töötasid olid ilmatusuured. Mul on mustvalge pilt kus vanaisa on mingi metsamehega koos kes võis olla oma 2 meetrit pikk ja 130-140kg. Ja ta oli konkreetselt lihastes. Käsivarred tekitasid õudu.
goldenphoenix
MemberArvetsades tulemusi 90 ja 100 ga surumisel võiks su max rekord olla kusagil 130 kandis. See tähendab vaid seda, et kui on eesmärk 1 kordusmaksimum suruda, siis tuleb ka seda harjutada- tee paar nädalat kordusi 4-6, paar nädalat 2-3 (nii suure raskusega kui jõuad) ja proovi siis maksimumi uuesti. Usun, et asi muutub.Selge, teen seda. Aitäh.
goldenphoenix
MemberAga kuna teema on sarnane siis kuidas oskate te mind aidata. Ma teen trennis tavaliselt 90’a 10’seid seeriaid või siis 100’a 6’seid aga mu rekord ja 110 ja rohkem üles ei tule. Minu jaoks on see absurdne ning ma ei oska midagi teha ka.
goldenphoenix
MemberTundub et see 100% jutt ei pea ka paika. Aga valdavalt see nii on, niipalju kui mina naiste käsi olen selle pilguga uurinud siis siiani pole mehelikke eristusi naise kätel leidnud. Üldsielt vägagi kindel tundus siiani see. Siit aga selgub , et on siiski erandeid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea uudis, mul on mõlemad täpselt sama pikad. Hermafrodiid?
goldenphoenix
Memberrariteet=haruldane ära sõnastusega üle pinguta.
goldenphoenix
Memberkes paneb endale kaalu juurde kes tõmbete arve ….imelik vaadata jah kuidas mingi 90 kg tõmbavad 20 korda jne endal käsi nagu sardell….
endal rekord laia haardega 6 ja käed vastamisi 12 kaal hetkel 84,
Õigus. Ma ise kaalun 108kg ning tõmban 16 ja pean ennast juba ilgelt kõvaks meheks. Ausaltöeldes olen ühte imemeest ka näinud. Oli enamvähem 190cm pikk ja kaalus 70kg kanti ning tõmbas Võru Spordihallis 57 korda. Tegu olevat olnud endise maadlejaga.
goldenphoenix
MemberMuide, siin mõned väidavad meeleheitlikult, et küünarnukid tuleb alati sirgeks lasta. VALE! Kui pumpad siis küünarnukke EI tohi sirgeks lasta, sest see rikub küünarliigest.
goldenphoenix
Memberoii siin on igast imemehi vaata aga foorumis ringi
Kui need mehed puberteedi east välja jõuavad on vist 50 esimest kohta Mr Olympial Eesti omad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>goldenphoenix
MemberOlen kindel, et umbes 80% inimestest liialdas nende arvudega. Siin tõmbab iga mees 30 lõuga, kui aga käia treeningsaalides ja sealt küsida tüüpidel kelle keha on nagu Bruce Lee’l siis nemad tõmbavad heal päeval 30-40. Ma ei usu, et fitness.ee foorum on selliseid imesid täis.
-
AutorPostitused