goldenphoenix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2009 at 2:10 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #244538
goldenphoenix
MemberSoovitan kas dr. Aare Märtsonit või dr. Toomas Teini. Mõlemad on Tartu Ülikooli Kliinikumis. Mul on üks harvaesinevaid vigastusi üldse ja keegi teine ei andnud mulle lootust. Tänu neile olen tagasi väljakul.
goldenphoenix
MemberMa pole eelnevaid vastuseid üle lugenud. Vabandan kui kordan. Minu oli sama probleem. Ma olin 205cm pikk ja 90kg raske. Hakkasin jõusaalis käima 5-6 korda nädalas ja tegin nädalas iga kehaosa kaks korda. Üks kerge ja üks raske trenn. Lisaks tarbisin peale trenni valgusheiki. Iga päev sõin vähemalt 500g kodujuustu või kohupiima. Aeroobset ei teinud üldse, sest valdava osa ajast oli mul jalg kipsis. Sellegipoolest tegin ka aegaajalt jalalihaste trenni. Nüüd on möödas jõusaaliga alustamisest 9-10 kuud ning ma kaalun 115kg. Kuna jalg on terve ning mängin korvpalli siis jõusaalis käin vaid 2 korda nädalas. Kaal püsib sama.
goldenphoenix
Memberlol, kasvav oragnism, luustik suurem ja orgaanid suuremad:D 23kg puhast lihasmassi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei öelnud puhas lihasmass. Eks rasva on kindlasti tulnud. Kasvav organism ei ole. 19 juba. Sama pikkus olnud aastaid. Eelmise aasta novembris olin 92kg ja täna mõõtsin trennis 115kg.
goldenphoenix
Memberoli see sul puhas kuiv lihasmass?Kuiv ei ole. Aga lihasmass küll. Rasvaprotsent on sama mis alustades. Alakeha tegin 2 nädalat tagasi esimest korda. Jalavigastuse tõttu ei saanud varem.
goldenphoenix
Membersiin on vaid öelda üks ütlus: tark ei pane tähele ja rumal ei saa aru. mis sa arvad, kas kai greeni 13 kg lihasmassi aasta jooksul oli lihtsalt hea geneetika ja supertöö tulemus? lisaks eeltoodule peab vist ka natuke abi saama väikestest farmaatsiatööstuse asjadest.Ma olen võtnud 10 kuuga juurde 23kg. Kas keegi libistas mu toidu sisse steroide?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>goldenphoenix
Member205cm 117kg 19a
goldenphoenix
MemberTeismeline tähendab 11-19 aastat vana inimest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vale, teismeline on 13-19.
goldenphoenix
MemberMilline see alampiir vüib olla, et kust algab kõhn ja kust muskulaarne? 205cm poisil 110kg’a kõlbab tulla?
goldenphoenix
MemberSa võid kõiki kehaosi teha. Pikapeale harjub keha ära, muutub vastupidavaks ning trennid ei häiri enam üksteist. Alguses aga ära tricepsit ja õlga enne visketrenni tee.
goldenphoenix
MemberMul sõbranna teeb 50 kg 4 X 8. Suusataja.
goldenphoenix
MemberOioi kuidas SIlver arenenud on. 2-3 aastat tagasi oli ta pea samasugune poiss kui mina hetkel. Võimsad käed.
goldenphoenix
MemberKusjuures väga hästi teeb. Kui ma korvpalliga tegelesin, siis olid meil vahel aeroobika trennid ja me tegime seda. Järgmine päev lihtsalt ei istunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>goldenphoenix
MemberMis jutt. Sofia on kõige kaunim!
goldenphoenix
MemberTehtud. Maitse oli ülihea! Kiidan väga. Aga vaid üks probleem tekkis, ma sõin selle kõik üksinda ära. Kas nüüd juhtub midagi?
goldenphoenix
MemberMulle teeb kohutavalt nalja, kui 50kg jõutõmmet või õlakehitusi tehakse tõsterihmadega. Samuti meessoost siidikäpad, kes ei julge palja käega hantlit puudutada, vaid peavad kindlasti kindaid kasutama. Seda on lihtsalt nii naljakas vaadata, et ma alati muhelen endamisi.Khm, siidikäpad jah. Ma olen korvpallur ning mina ei saa endale lubada peopessa ville ja paksu nahka. Enne mõtle kui kirjutad. Sinu õigus ei pruugi alati sulaselge tõde olla.
AutorPostitused