GoHard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
GoHard
MemberGyimm= jõusaal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ei ole päris igapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 6 päeva nädalas ja 7 päeva nädalas jooksuGoHard
MemberIgapäev gymmis jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis veel jooks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GoHard
Membereesmärgiks rasvaprotsent võimalikult madalale viia (10-12%). pragu on ligi 20% lähedal, Kaal on 80kg.
GoHard
MemberNo kui ma teen luhast, siis tänu sellele lihasele kulub mul päevas ka rohkem kaloreid? (Treenimine väljaarvata)
GoHard
MemberNo kui ma lihast teen, siis kaal pigem tõuseb ju
MemberEt siis katsetan ja möllan ise, ja asja tuleb võta rahulikult, kui 2 kuuga rasva ei kao?
MemberTahaks teada nüüd palju on õige kogus kaloreid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaatasin netist nende kalori kalkulaatorite, et pean päevas umbes 3200 kc tarbima, aga kuna mul on natuke rasva ka peal, siis palju ma sööma peaks neid?
MemberViimasest lausest ei saanud aru
MemberRange on nagu täpne kava näiteks: Esmaspäeval kell 09.00 (200g mitmevilja putru, klaas piima) 14.00 (Juurviljad, riis ja kana)
Aga see mis ma mõtlesin oli nii, et ei söö rämpstoitu vaid igapäev erinevat kodustehtud toitu, näiteks risoto, kartulid ahjulihaga ja midagi sellist
MemberEt siis tuleb tarbida õiges koguses kaloreid
GoHard
MemberMa mõtlesin seda keha, et rasvaprotsent väike ja lihased niihästi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused