gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberAllikas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks see
http://suppversity.blogspot.com.ee/2016/01/peri-workout-bcaa-glutamine-citrulline.html
Teisi praegu mu historyst ei näita enam, aga rasvarakkudele maitseb BCAA väga
Eks sellega on veidi nii nagu paljude asjadega, et alguses näitavad uuringut ühte, aga pikema aja möödudes, nt 10 a on näha trendi teises suunas, ja praegu võib seda BCAA-dega täheldada. Et asi pole nii lihtne kui võiks. Ise olin varem väga suur BCAAde fänn, aga nüüd aina vähem. See lisa-BCAA väärtus on ikka väga kaheldav. Ja loomulikult see, kuidas asjad toimivad erinevates ainevahetuslikes seisundites.
Nälgimisel vms on teine asi.
Aga kui mul oleks mõni dieeditav sportlane, kes toidulisandinõu küsiks, siis mina laseks kõik värvilised ja imelised joogid ära jätta, sellest võib pigem kahju kui kasu olla. Aga ärge minu juttu uskuge, proovige ise või lugege:)
Siin veidi samal teemal
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2857013/
Vabandust et nii nüüd teise teemat lagastasin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberKahju ainult et BCAA koos lihase hoidmisega ka rasva hoiab..
veebruar 10, 2016 at 3:38 p.l. in reply to: Harjutused reielihastele pärast ACL/MCL operatsiooni #385063gmaster
MemberSeda on võimatu teha, teadmata mis harjutusi sa seni teinud oled.
Näiteks kui sa pole teinud reielihase tahtlikku pingutamist, siis pead sellest alustama ja juba eile.
gmaster
MemberDon’t listen to the softies of the industry who tell you to avoid this exercise, try it for and see if it doesn’t cause any trouble with your shoulders, because the exercise actually works.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Harjutus nr 1.
http://thicksolidtight.me/10-side-delt-exercises-for-wide-shoulders/
No mis ma oskan sellise saidi peale öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samahästi võiks seal kirjas olla et tehke jõutõmmet kumera seljaga, sest siis tõmbate rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberPoliquin`il pole probleemi:
http://www.strengthsensei.com/carve-your-back-a-muscle-differenciation-primer/
Ega probleemi polegi kuni üks hetk on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt see pole tõesti kõige hullem harjutus maailmas, eriti kui on head geenid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõigil paraku pole neidgmaster
MemberOkei. Et ühesõnaga keeruline probleem ja täpselt raske aidata mingite kindlate harjutustega-suunamistega nagu aru saan?
Ehk siis kokkuvõtvalt teha lihtsalt rohkem selja ja õla trenni ja jääda lootma, et küll asend “paika loksub” ??
Andsin sulle nii palju infot kui neti teel anda on võimalik. Rohkema andmine ajaks asjad ainult keerulisemaks ja ma veedaks siin toksides tunde. Mõndasid asju pole mõistlik kirjalikult seletada.
gmaster
MemberDipsil väga halb käte asend,
neg surumisel küünarnukid kuskil kõrvade taga
lat pulldown kukla taha?
Need harjutused tuleks ümber joonistada kui just inimeste terviste eest vastutada ei taha, eriti 2 esimese osas
gmaster
MemberPostitan ka siia viimase postituse, mis siinseid kindlasti huvitab! Aga jälgige mu FB kanalit!

Röntgenisse ruttamine ei paranda seljavalust taastumist.
2009. aastal läbi viidud kokkuvõtlik uuring leidis, et akuutse või subakuutse seljavalu puhul polnud ei lühikeses ega pikas perspektiivis märkimisväärset vahet ravitulemuses nendel, kellel tehti kiirelt radioloogiline uuring ja neil, kellel ei tehtud.
Valuskaalat kasutanud uuringutes leidi paranemine hoopis nendel, kellel ei viidud läbi kohest radioloogilist uuringut.
Seega, ärge kiiritage ennast asjatult. On suur tõenäosus, et see, mis sealt pildilt leida võib, pole üldse valu põhjuseks!
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21214357
Kõige efektiivsem on paraku konservatiivne ravi. Uuringutele on mõtekas minna põhimõtteliselt ainult siis, kui peab juba kaaluma süsti või oppi. Kui need on sinu jaoks välistatud, siis väga sul sealt midagi loota pole peale kiirituseampsu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Röntgen ei ravi!
gmaster
MemberÜtlen lühidalt: õla halb asend
MemberKõlab loogiliselt, aga trapetsi ülaosa treenimine ees õlgadega suurendab seda valeasendit veelgi.
Pigem keskendu trapetsi keskosale ja sõudmisliigutusele.
gmaster
Memberaeroobne vastupidavus kehv, siin pole lisanditest abi
toitumine ja toetavad treeningud korda
gmaster
MemberKeha ilmselgelt annab märku, et ei sobi see toode.
Mina lõpetaks.
gmaster
Membersöö vähem valgupulbrit ja vaata üle, kas ikka on nii palju endale valku sisse ajada vaja
MemberVõta referentsiks hommikupulss peale puhkust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Järgi hommikusi pulsse. Juba 3 lööki erinevust võib midagi tähendada, 5 lööki võib tähendada juba haigust.Veidi nõuab harjumist ja keha tundmist, aga sellega annab väga palju ära teha, isegi kui vaja mitut kümmet inimest jälgida, nagu minul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole terve
MemberSee siis eelmise hooaja lõpust. Nüüd taas alanud uus hooaeg ning minu meeskonnal käib põhja ladumine.
Korra sai ka puhkamas käidud ning nüüd olen taas ka oma kabinetis tagasi, mis vahepeal taas omanikku vahetas, see on taas Citypilates.
Ja nagu ikka, olen väga klientidele keskendunud, ja selle tõestuseks ka väiksed testimonialid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused