gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberTundub nagu mingi naljakas kompensatoorne mehhanism.
Kui tallinnas oled siis võin pilgu peale heita
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />gmaster
MemberAlanBastard ütles “väga individuaalne”
That is all
gmaster
MemberKeha on opist päris kurnatud niiet võid veidi veel vaba aega anda. Paar-kolm nädalat võiks puhkust anda kehale, aga kõik on erinevad.
gmaster
MemberMiks see rõve creamer vajalik on? muidu siuke bulgi batoon jah ja lisakaloreid sa sealt saaks tõesti. Taimseid valke ka. Parem kui mitte midagi.
gmaster
MemberOn 12.7.2016 at 2:00 PM, Ott Kiivikas said:
Mis stoori nende klappidega on? Kas sponsoriterivi on juba nii laiaks läinud, et saab klapid laagrist?
ega kaugel siis pole kui nagu Elleni saates jagatakse arvuteid ja autosid
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Edu!
gmaster
MemberOlen kursis ja olen füsio
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Niiet kõik selle krempli saad minu käest. Puusaprobleem kindlasti mõjutab seljaprobleemi
” width=”20″ />gmaster
MemberViimased uuringud ütlevad et tegelikult lihaskasvule kahjulik, kuna kisub põletiku alla. Aga mõni tunneb sellegipoolest ennast värskemini ja paremini. Väga palju erinevaid mõjusid.
Rohkem soovitatakse keskmise külmusega vett pikema aja jooksul.
gmaster
MemberSee et mingi error on, ei tähenda et valutama paneb. See et valutab, ei tähenda, et see sellest errorist olla ei või.
Piisava kogemustepagasiga on võimalik välja juurida tegelik põhjus.
Närvisüsteemile meeldib liikumisvabadus. Mida rohkem on erroreid, seda hädasem on närvisüsteem.
gmaster
MemberOn 25.4.2016 at 11:51 AM, Sarge said:Hei
Nädalavahetusel sai üsna aktiivne oldud. Laupäeval sai oldud Fitness 5 kohtuniku rollis. Mõnda asja oli üsna raske jälgida, aga kui oli 50:50 olukord, siis peab sportlase kasuks lugema. Aga tundus, et sportlased olid oma tulemustega rahul, siis vist liiga ei teinud ning lugemata kordustest said ise ka aru.
” width=”20″ /> Kui mõni mõtleb, et miks mul kogu aeg telefon käes oli, siis vastus on see, et ma kasutasin telefoni klikkerina.
Õhtul juba Silvari juurde istuma.
Pühapäeva hommikul läksin MMA EMV vaatama. Võiks isegi midagi taolist tegema hakata 1-2x nädalas. Aga mulle see maasvõitlus eriti ei meeldi ning pole ka eriti atraktiivne vaadata. Võiks mingi ajalise piirangu teha selle koha pealt ehk kui 30 sekundiga lukku ei suuda võtta, siis alustatakse uuesti püstisest asendist vms.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> See siis minu arvamus.“Õnnestunud” selfie ka.
” width=”20″ />Fysioviisi FB lehelt ka selline tekst:
“Selja nõgususe suurus, vaagna kaldenurk, jalgade pikkuseerinevus ja kõhulihaste, puusa painutajate ning reie tagumiste lihaste pikkus ei ole seotud seljavalude tekkega. Lihasnõrkus ja vastupidavus aga on ->http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/12322811/
Seega selleks, et ennetada seljavalusid, püsi tugev! Ole aktiivne ja tee trenni ning ära oma rühi pärast muretse.”
smile emoticPäris mitmed praktikutest füsiod vangutasid selle postituse peale pead. Paber kannatab igasugust asja, aga praktika…
” width=”20″ />gmaster
MemberKui see sulle toimib, teema-algataja, siis anna minna. Sinu keha näitab, kas see sulle töötab või mitte
Pole mõtet pungestada mingi asjaga ja ajada taga mingeid kellaegu, kui su keha näitab, et see pole sulle optimaalseim
Olen ise mitu aastaid sellise dogma-orgi otsas istunud ja tulemused olid väga kehvad.
gmaster
MemberArvuta välja, palju tarbid/kulutad. Kui jääb puudu siis vaata kas saad selle päristoiduga asendada. Kui ei saa või muud põhjused siis osta lisandeid.
Muud mõtet ma ei näe. 32g valku pulbrist ei ole parem kui 32g valku kohupiimast.
gmaster
MemberPole ime et sul roideprobleemid kui nii surud
” data-emoticon=”true” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″>gmaster
MemberNädalavahetusel oli mul võimalus osaleda väga kogenud Soome spordifüsioterapeudi Peter Haleni workshopil selja rinnaosa füsioteraapia teemal.
Mõned mõtted:
Roide düsfunktsioon võib viia isegi plantaarfastsiidini
Roiete funktsioon mõjutab saaglihase funktsiooni
Roide düsfunktsioon on tõenäoliselt meditsiinis väga aladiagnoositudJa lõpuks:
Valikuvõimalustega närvisüsteem on õnnelik närvisüsteem. Düsfunktsioonid erinevates piirkondades vähendavad keha liikumise valikute võimalusi.Kui mitte oma närvisüsteemi eest hoolitseda siis mille eest veel?
Seoses roideteemaga ütlen et kulturismi/fitnessi harrastajatel on üldiselt roiete funktsiooni ja hingamisega kehvad lood, mis paneb väga suure koormuse selja keskosale ja roiete kinnitustele. Seega – kui sul on valusid selja keskosas, siis loe lause algust uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõndasid jõutõstjaid on juba sel teemal konsulteeritud, ja väga heade tulemustega.
gmaster
Membermulle võid ka näidata
gmaster
MemberKui BCAAd võta täiskõhuga, siis võib olla küll. BCAAd tarvitan enamasti ikka tühja kõhuga.
Kui dieedi faas on siis BCAA on kasulik, varustab keha energiaga trenni ajal.
Viimasel ajal kuulnud, et BCAAsi tuleks kasutada proteiini asemel. Kuna proteiin tekitab paisutnud kõhu. Ei saa sellist siledat vormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mine tea, äkki müügimehe jutt. Pole viitsinud uurida

Üldist veepeetust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused