gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Membergmaster
Membergmaster
MemberLääne-Austraalia tervishoiamet soovitab ja uurib joogat lisaravimeetodina. Joogat soovitab ka Ameerika Valuassotsatsioon selliste valude puhul, mis muule ravile ei allu. Videos lahkab seda teemat päris korralikult, soovitan seda silmaringi avardamiseks vaadata.
Minu arvamus: jooga ei ole imeravim, aga kombineerib erinevaid asju – liikuvust, jõuvastupidavust ja närvisüsteemi rahunemist, mis kõik koos võivad isegi kroonilise valu puhul aidata.
Kui harrastad mingit spordiala ja lähed füsio või arsti juurde siis kindlasti anna ka talle teada!

https://www.youtube.com/watch?v=z16-HV5bnw8
gmaster
MemberTaani elu
gmaster
MemberOn 7/30/2017 at 5:27 PM, Reinart said:Kui on nisu hirm…
koostisosad: kaerajahu 50%, täistera nisujahu, vesi,
gmaster
MemberOskan soovitada neid treenereid, neil ka personaalsed treeningud olemas.
gmaster
MemberOn 12.5.2017 at 9:31 PM, leekas said:et siis tuleks inimese anatoomia ja füsioloogia endale selgeks teha??
kõlab umbes nii, et kui hammas valutab siis tasub ise puurida jne
Mina olen kõige rohkem abi saanud ise meditsiini õppides. Igaühel on väga tähtis roll enda ravimises. Korrutan seda ka oma patsientidele, kui tähtsad on teadmised.
gmaster
Member6 hours ago, Nony said:Keegi seda on proovinud? https://prismamarket.ee/entry/18886/proteiinijook-kohvi-250-ml/6415712506995
Proovisin kõik 4 maitset ära. Mulle maitses, aga üldiselt selline suhkrune pulbrikohvi maitse. Kellele maitseb, sellele maitseb.
Mulle maitses šoko ja kohv, vanilje ja maasikas olid minu jaoks igavamad.
gmaster
Member3 hours ago, MaPo said:Seda on raske mõista, veel vähem leppida, et on olemas inimesi, kelle silmaring on sinu omast laiem, aga nii juhtub.
Mul on hea meel, et oskad erinevatel teemadel ja aladel sõna võtta. Lai silmaring ei tee sind aga igal erialal automaatselt tippspetsialistiks.
Mina kulutan oma energia meditsiiniteadmistele ja ei võta sõna teemadel mida ma päris täpselt ei tea.
gmaster
MemberOo valgusta mind diagnoosimeister, kõikide valdkondade isa
? Paluks sult siis täpsemat mehaanika kirjeldust selle liigutuse juures. Sinult oleks küll väga mõnus meditsiiniloengut saada. Vaatan et igasugused peavad ennast füsioks viimasel ajal. Sina kindlasti veel targemakski.
Tean mitut inimest, kellel üks või mõlemad õlad osaliselt liigesest välja nihkuvad harjutuste ajal.
Vaatan väga palju harivaid videoid (see oli täiesti lamp ja väga pealiskaudne video, tegelane oli täpselt nagu sina – ütleb mis on valesti, aga mida teha, et õigesti oleks, vot seda ei ütle). Koolitan end väga tuntud nimede juures. Lisaks loen ka väga palju päris meditsiini kirjandust.
Ma ei saa su kiindumuse naljast aru. Saan ainult aru, et sa oled iga asja meister. Meditsiinist majanduseni ja sealt raketiteaduseni.
gmaster
MemberMa tean et sa oskad hästi kopipeistida aga mis sa selle videoga siis täpselt öelda tahad?
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Anna siis talle mingi hea teres minori harjutus
gmaster
MemberTee mõned tuhanded assisted lõuatõmbed kummilindiga ja õpeta õlg liikuma.
Sul pm tuleb õlg veidi liigesest välja ja siis hüppab sisse tagasi:)
gmaster
MemberAbsoluutselt nõus. Neuralgiat kasutatakse katusediagnoosina neile probleemidele, millele ei suudeta muud diagnoosi välja mõelda.
gmaster
Member
gmaster
MemberImestan et meie resident taastusraviguru MaPo pole oma tohutule kogemustepagasile tuginevaid tarkuseid juba jaganud.
Ilmselt sellepärast et valuvaigisti ei aidanud ja ise paremaks ei lähe.
-
AutorPostitused