gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberSurujad panevad oma lihastele väga suured koormused, ja tavaliselt on alguses tegemist valusündroomiga, mis paraneb koormuse timmimisega. Lisaks on abiks lihashooldus ja nõrkade kohtade järgi aitamine.
Pikalt sellist asja eirates võib tekkida nt tendinopaatia.
Tihti olen näinud ka seda, et õlaesiosaga surujatel on delta esiosa valu põhjustajaks.
gmaster
MemberKui ma ei eksi siis Kiivikas tegi ka algusaastatel ehituse kõrvalt trenni..
See ongi vastus su küsimusele
gmaster
Member/nginx/o/2018/09/11/11407969t1h5155.jpg)
Artikkel minuga Postimehe terviselehes.
Kahju, et nii lühikeseks kärbiti. Ehk kunagi teeme pikemalt.
gmaster
MemberMinu varasemale venitusvideole taustaks juttu, mida klientidele alati juurde räägin.
Isegi töös ette tulevad näited on samasugused, nagu esimeses videos.
gmaster
MemberKirjuta ja mine kohale konkreetsesse poodi, tihti on tootetestreid.
gmaster
Member“Mul jäi taastusjook maha, kas mul on mõtet täna trenni teha?”
gmaster
MemberEi saand täpselt sisust aru jah.
Et kas oli mõeldud mingit konkreetset jooki mis sisaldab ainult BCAAsid või käivad valgujoogid ka sinna alla.
Info saamiseks pead täpselt defineerima, mida sa silmas pead.
gmaster
MemberApteekides on Mölleri kalamaksaõli. Kapslites on kala- ja kalamaksaõli segu.
Eks laborid saaks seda kasu, et näitavad, et puhtust on võimalik testida (kuigi eraisiku jaoks ilmselt suure summa eest).
Küll aga võiks seda promo kasutada lisanditootjad, kes saaks valideerida oma toote puhtust.
gmaster
Membergmaster
MemberToidulisandifanaatikutel soovitan vaadata seda dokkarit.
Usun et mitmed asjad on AlanBstard approved, mõned jälle mitte
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> arutlemise koht.
https://www.youtube.com/watch?v=SmFu8GA-elc
Tean, et hr Biokeemik heidib sünteetilist E-d, millest räägitakse ka dokkaris.
Ise olen oma FB postitustes puudutanud kalaõlikapslite toksilisust, millest samuti selles dokkaris räägitakse. Huvitav fakt on see, et Mölleri kalaõli maaletooja ütles et neil seda väga levinud oksüdatsiooni pole, ja et seda kontrollitakse pidevalt.
Veidi juttu ka Linus Paulingist. Igatahes vaatamist nii lisandiarmastajatele kui vihkajatele. Igaüks teeb omad järeldused ise.
gmaster
MemberMinu poole võib pöörduda selliste konsultatsioonide ja trenni tagasi pöördumise osas.
Vaatame, mis sinu jaoks need parimad harjutused oleks.
gmaster
MemberVaadake mu tegemisi Töörööbikute järelvaatamisest!
gmaster
Membergmaster
MemberOlen sinuga 100% nõus et probleem on kehakaalus, lihtsalt arutlesin ka teiste faktorite üle mis enesetunnet pikas perspektiivis mõjutavad.
Näitamaks, et on ka muid faktoreid peale põranda, uuu.
gmaster
MemberLugesin mõne artikli peale kokku et olid kaelas stressimõrad/murrud ja tehti fusioon ehk maakeeli kokku keevitamine. Kui keegi teab ümber lükata v täpsemat infot siis andke minna.
Iseenesest suurt häda kuskil silma ei hakanud, niiet on paisumislootust, aga see on kõik närvisüsteemi taga kinni.
-
AutorPostitused