gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Membereks ta on tavaliselt mingi 23 eeki vms
aga see-eest peab kauem vastu kui paar pakki krõpse;)
ja enne oli see ka lahtine müügil, aga siis kui pakk tuli, siis kadus lahtine ära
gmaster
MemberOldmanilt väga tabav vastus!
selles ongi asi, et sa kasutad liiga palju ravimeid
võõruta ennast neist veidi
gmaster
MemberMa usun et Dima või Vitja, Balti jaama ees võivad sind selles aidata
sa tunned nad ära kiilaste peade, vanglatätoveeringute ja dresside järgi
gmaster
Member20, endalegi imestuseks, eelmine rekord oli 10
gmaster
Member183.70.21
gmaster
MemberKuskilt kuulsin, et kui laia haardega võtad ( laiemalt kui õlad ) ja nukkidel teed siis mõjub õlale ja tiivale. Vb see info on ka siit foorumist läbi käinud, pead ei anna
??:”>selles suhtes on sul õigus, a sellisel puhul võtab just yleslyke ja ylalhoidmise moment hästi rinda
gmaster
Membermagamine on minu meelest ka suht korras.päävas magan 23.00-8.30 +- 1,5h.see peaks olema norm.
??:”>11h on ikka suht palju:D
gmaster
Membermina isiklikult tean 2 kes vene selliste toodete peal yles kasvand, ja minumeelest väga heade tulemustega (eriti 1 neist)
gmaster
MemberNukkide peal ei soovitax teha,sest olen kuulnud,et see pidi kätele halvasti mõjuma!nagu ka kaklemine, a seda ikkagi tehakse:D
gmaster
Membermina isiklikult lisaks sellise nyansi, et proovi nukkide peal käed ölgadest veidi laiemalt hoides ja ennast täiesti yles lastes
mul isiklikult toimib väga hästi:)
gmaster
MemberKõigepealt pead teadma, mis su eesmärk on. Jõud, mass või reljeef.Üldse tekib küsimus: Kui sa tead, mis sulle hästi mõjub; ehk siis treenid ja sul on arengut, siis miks peaks midagi muutma?
Ole tugev.
Aga eks Ott teab paremini, jälle kirjutasin tema foorumis..
gmaster
MemberÜle võib treenida ka 2 seeriaga, see oeneb paljudest asjaoludest.Õlad lähevad laiemaks trenniga, ainult söömisest vast ei piisa.
ma tean väga hästi, et trenniga
aga mis aineid õlad kasvamiseks vajavad
ja mis asjaoludest see yletreenimine siis sõltub?
gmaster
Membersellele lihtne lahendus, pleier:)
siis vähemalt ei häiri teiste muusika ja kuula mis muusikat ise tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kes pleieri suuruse pärast põevad,neile võin öelda,et on suitsupakist väiksemaidki pleiereid
AutorPostitused