gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberkorraks jäi mulje, nagu sa tarvitaksid kanepit just selleks, et ainult söögiisu tõsta
ei kõla eriti normaalselt
kanep läheb jõusaaliga sama vähe kokku kui tavaline suitsetamine
gmaster
MemberMul ema ütleb ka et alla 2,5% on lörr
Ise joon muidu rasvatust kuni 2,5% kõike, kõigil piim maitse, aga üks kord elus proovisin 3,5% ja see oli rõveee…Kust otsast see 3,5% siis rõve on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle küll maitseb, mõnusalt rammus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh, maitse üle ei vaielda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida rohkem rasva on, seda rohkem piima maitse on:D
kiire ainevahetusega poisid aint 3,5 kütma peaksidki, pealegi 2,5 pidavat eurostandardite järgi ära kaduma varsti
muudes maades juba on läinud
gmaster
MemberIse alustan trenni v2ikse venitusega (nendele lihastele, mis on just sellel p2eval kaastatud rohkem, ning siis eelmise trenni ajal harjutatud lihased).Rinna p2eval ikkagist randme-, kyynarnuki- ja 6laringid.
V2ga pikk soojendus on alaseljale (e siis puusaringid, painutused, raksutan l2bi kergelt kogu selja ja u 3 seeriat seljasirutajal).
Trenn algab 60kilogrammise kangiga – sellega teen nii kuidas tunnetan.
Siis on 100 kg.
Ja siis toimub asi vastavalt sellele, millele ma tahan sel p2eval r6hku panna.
lihtne ja loogiline
aint et mismõttes raksutad?
gmaster
Membernoh, mul veidi teine värk
alguses korralik võimlemine ja venitus (10-15 min)
ma ei harrasta väikeste raskustega soojendust, selle asemel teen esimesed seeriad rahulikumalt ja venitan iga harjutuse vahel
ma tean, et see pole kõige parem variant, aga mul lendab suure korduste arvuga kohe vererõhk lakke
enne kangi tööseeriaid 60kg 30 surumist ja siis 3×6 kordust 90 kg
vaatan, et mõni mees teeb lausa 3 seeriat soojendust ja siis 5 seeriat suurte raskustega otsa…ega liiga tee?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Memberiga kord kindlasti pole vaja muuta
küll aga võid kuu-paari pärast massi teha vms
soovitan teha tunde järgi, aga mitte üle pingutada
gmaster
Memberma ostsin ka kunagi lolli peaga selle
minule isiklikult see ei istunud, kiskus trennitulemused alla ja ajas palavikku:D
järelikult ei meeldind see mu kehale kohe üldse
gmaster
Memberaitäh soovituste eest, selline küsimus veel, et millist segu on soovitav trenni ajal tarbida? Siiamaani olen puhta vee peal olnud.noh, süsikaid ja veidi valku
gmaster
MemberGET-BIG-QUICK retsept: 3100 MASSIIVSET KILOKALORIT150g Proteiini 596g Süsivesikuid 14g Rasva
See on 1 annus toodet ehk iga päev sisse see?
Mismoodi küll seda võetakse…kui midagi muud eriti ei söö siis ka jama ju…
Ja kui hakkad normaalselt sööma siis oled varsti rasvahunnik.
MIs toite nagu sööma peaks?
Iseenesest tundub hea asi olevat aga kahtlane siiski.
ainult toidulisandi söömine küll hea idee pole
ise ka hetkel vahepeal söön seda
eks varsti näis, mis tulemused on
mismõttes kahtlane?
gmaster
Membermis neist koige parem on??üks parem kui teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Membertervist
mul oli sama mure
ma arvan, et veidi lausa peaks tegema, aga see eeldab väga korralikku soojendust ja kindlasti ei tohiks liiga palju pingutada
endal oli sama mure, käisin arsti juures, kartsin et südamevalu, aga sellega oli ok, võtsin 2 nädalat koormuse maha ja hakkasin vaikselt uuesti
gmaster
Membersellest küll eriti abi polnud
ja mis mõtet on üldse vastata “otsi ise?”
gmaster
MemberMa ennem kui midagi mölisema siin hakkasin leidsin pool aastat siit oma küsimustele vastuseid.Algaja siiamaani ja ka tekitan kohati mõtetuid poste.ära nüüd kiusa väiksemat
las küsib, sa ei pea talle ju nii näkku hüppama
gmaster
Member22
kesk+eri
arvutigraafik
gmaster
Memberjeps, täitsa okei
see on fasti vist üks kõvemaid asju
ses suhtes et ta muudes toodetes kreatiini ja glutat pole
gmaster
Memberhaha, mis neist grammidest ikka lugeda:D
kui ei piisa, pane seitse, kui piisab, siis milles proble:D