gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberKõige rohkem selga 100%. Rind saab üldse õige pulloveriga väga vähe koormust, venitab rinda pigem. Muidu ikkagi selja harjutus. Triitsepsit teed sel juhul kui kõverat kätt sirutad. Kui käsi on paigal (liigutad õlast) siis triitsepsit ei treeni.Vanasti oli mul nii, ei tea kas triitsepsi jõud oli muust üle või mis, aga kui alla lasin, siis üles hästi tõmmata ei jõudnud. Kõigepealt läks käsi küünarnukist sirgeks (triitsepsi jõul) ja alles siis jõudsin käed ette tõmmata. Ja järgmisel päeval oli triitseps kohe mõnusalt alati valus… see muidugi oli vale tehnika ja nüüd teen õigesti.
kuidas siis õige on?
ilma triitsa kasutamata?
kiivikal on see igatahes biitsepsi ja triitsa päevas ja sellepärast olen seda triitsaga teind
gmaster
Memberma ei usu et see mürke sisaldab, aga mõni proteiin sobib kehale paremini kui teine ja seda annab su keha tunda
see eesti värk ajas mul südame pahaks ja tekitas palavikku-järelikult ei sobind
gmaster
Memberteemast päris kõrvale mindud:D
üks jube hea harjutus on hantlitega, mida kasutan
võtad hantli kätte, nii et see on risti su kehaga
-I nii
ja siis tõstad selle samamoodi hoides eest kuni kaarega õla peal oled
väga hästi võtab biitsa ja õlga!
gmaster
MemberSee usher on tantsija ja on eluaeg heas vormis olnud. KUi teha igap2ev 1000 k2tekõverdust siis olen kindel et massiühikutes kaal langeb raudselt, samas vormib kõhu ilusti välja jne.et siis 1000 kätekõverdust küll kõhtu ei vormi
pigem ikkagi kõhulihast
kuigi kätekatega tuleb triits küll ilusti:) õlg ka
gmaster
Memberja üldse, kuhu sul nii kohutavalt kiire on:D?
mingi saunakas tulemas sul või:D
gmaster
MemberKurat, ega ühe kuuga jah midagi saa ja kui pole nö põhja ka all , siis ma üldse ei räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga õnneks esimesed cm tulevad ikka suht kiiresti võrreldes sellega mis peale 40 tuleb:D
gmaster
MemberKõigi puhul ei lähe selleks just aastaid vaja et tulemused oleks märgatavad, ma olen poole aastaga suht palju saavutanud, mis on omakorda ime, sest kava olen ise koostanud ja toitumist olen jälginud ainult viimase kuu(jälgimine on minimaalne, olen hakanud sööma jogurtit, muna ja muid valgurikkaid toite rohkem, aga ei täida kohe kindlasti normi 2g/kg kohta)pikkus: 186 cm
kaal: 84 kg
biitseps: 35 cm
rinnalt surumine(2 sek all hoidmisega) 92,5 kg (3 korda olen teinud ainult, enne tegin aint trena ja hantlitega/liigeste haiguse tõttu olid randmed kangi jaoks liiga nõrgad)
jõutõmme 140 kg (seda tahaks ikka see kuu tunduvalt parandada, pole ootustekohane/ jõudu nagu oleks ikka rohkemaks)
PS! ühtegi keemiat ei kasuta!!
See kuu plaanin ikka Kiivikaselt toitumiskava tellida, vaatab mis siis tulemuste ja massiga toimuma hakkab.
nojah, kõva mees, mis ma oskan öelda:)
aga ega see väga ikka siia teemasse ei puutu
mul on biits 40, aga see pold siin küsimus
gmaster
Membersamamoodi tegin ma kunagi kätekõverdusi iga päev, kuna see sobis mulle
see on väga individuaalne, nagu ütles theONE1
sellest räägiti fitleris ka
gmaster
Memberkeegi võiks ka häid harjutusi mainida, kuidas sellest hädast lahti saada, sest ausalt öeldes olen ma viimased 2a jalad unarusse jätnud ja nüüd see maksab kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et kas lihtsalt kükid või astumine kangiga?
gmaster
Memberenne oli soodateema
nüüd äädika
mis järgmiseks? pärm? ?elatiin? mis teil veel köögis on, mida alla kugistada võib:D?
gmaster
Memberkeegi mainis midagi sirgete jalgadega tegemisest?
kuidas seda mõeldud on?
et näiteks kui teen püsti hantlitega siis on kahjulik?
gmaster
Memberarvesta välja üks lusikas on 20g siis nagu keha omastab 30g korraga ja 6 on ikka liigapalju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu kõhtu lahti ei võtnud?seda pole teaduslikult tõestatud
gmaster
Memberkuskil öeldi väga hästi:
“lisandeid hakka kasutama siis, kui ise rohkem ei arene
a la 4-5 a trenni”
seda öeldi artiklis nii kreatiini kui ka “keemia” kohta. Viimast muidugi ei soovita kellelegi
olen täiesti selle poolt
ise alustasin just hiljuti kasutamist, kuna umbes pool aastat polnud midagi juurde tulnud
olen 22 ja 85 kg
aga eks lõpliku otsuse teeb igaüks ise
gmaster
Membertänud!
gmaster
Memberasoo
no ma tegin seal piiri peal siis
sul on nii 6-8 kui 6-12 massiks märgitud, kumb siis on kumb
-
AutorPostitused