gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberma tegin varuta ja läks väga hästi, kuid kes teab, vbl oleks varuga veel paremini läind
gmaster
Memberqmaster:Seal pidavat elavhõbedat ka olema.

Kardan, et ei ole eriti palju neid toiduaineid, mis mitte mingilgi määral inimesele kahju ei tee: leib võib tekitada vähki, igal pool on säilitusained jne. Nii ei saagi enam varsti midagi süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah
suurendatud valgukogus pidi ka vähki tekitama:D
kõike tuleb süüa võrdselt:)
parem igat asja natukene kui ühte liiga palju:P kuigi seda on kergem öelda kui teostada:D
gmaster
MemberTere! Viimasel ajal on minu kinnisideeks saanud lõuatõmbed. Nimelt oleks nii äge, kui mul oleksid tugevad käed ja saaksin lõuga tõmmata ja vabalt kätekõverdusi teha. Aga no ei jõua ju! Hantlitega olen 4-5 kuud tegelenud ja käed hästi vormis.Olen põlvede peal kõvasti kätekõverdusi teinud. Aga kui asi läheb päris lõuatõmmeteni, siis pean end ära katkestama, et 1-2 ära teha. Kas mingeid vahepealse raskusega harjutusi pole, millega saaks lõuatõmmeteks paremini ette valmistada? sama kätekõverduste kohta. tundub et põlvede peal tehes oleks nagu hoopis teised lihased töös, päris kätekõverdusi tehes on vahel tunne, et veresooned tahavad peas lõhkeda
gmaster
MemberMiks peab olema täiskasvanu et lisandeid tarvutama hakata?
gmaster
Member65 võisid sa ju kaaluda, iseasi mis pikkuse juures. kasutades võimalust, siis enda teemas võib ju küsida
gmaster
Memberminu isiklik arvamus…saa enne täisealiseks ja võta lisanditeta trennist nii palju kui tuleb, siis hakka edasi vaatama
aga eks mu arvamus loomulikult paljudele ei meeldi ka
kui ma olin 15, olin ma ka 65
praegu 22 ja 85kg
lisandeid söönd umbes aasta
gmaster
MemberMul on jälle selline probleem, et spagaat jääb jõusaalis jalgu treenides järjest vähemaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Varem sai mõlemat pidi ilusti ära tehtud, aga nüüd läheb asi järjest keerulisemaks. Muidu venitan küll korralikult enne ja peale jalatrenni….ja kodus -vabal ajal. Lood pole ka kõige paremad jalalöögi kiirusega, mis samuti vajub järjest rohkem ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oskab keegi äkki mingit tarkust jagada, kuidas jõusaalis jalgade treenimisega paraleelselt saab jalad uuesti venima ja kiiresti käima?
Huvitav?? Mina arenesin just painduvuses edasi tehes peale jalatrenni venitusi. Lõpuks tegin spagaadi ära ka.
Peale jalatrenni venitan ja venitan, aga ei veni kuidagi
jalad on jube kanged all.Kui enne jalatrenni saab veel kuidagi spagaadiga maha, siis pärast on see minu jaoks võimatu.
loogiline ka ju, kui lihased peale trenni pinges on
gmaster
MemberOkei, aga kust saaks osta korralikku sellist squatracki, millele saaks ka pingi alla lükata ja mis kannataks 200 kg raskust ja siis korralikku 20 kilost kangi ja vähemalt 160 kilo jagu kettaid?arcoman ja kettler?
gmaster
Memberõige, siis väga mõtet pole, valk pole imerohi, et kohe lähed musklisse, liigne valk muutub rasvaks
kui mass tõuseb ja enam söögist valke kätte ei saa, siis
gmaster
Memberkaiv kuss! pole sul mingit valgujooki tarvis, kulla algaja.Mingi pool tundi enne trenni söö, aga ära kõhtu täis söö, siis on paha trenni teha.
Pärast trenni sega endale kodus ise valgujook ja retsept on järgmine :
2 munavalget, paar-kolm kuhjaga teelusikat glükoosi(seda saad apteegist üsna soodsalt) ja piima(soovitavalt väherasvast). Kõik segad ühe kruusi sisse ja jööd ära, maitse on nagu koogelmoogel ja valke saad sealt kah ilusti.
Igaks juhuks siiski mainin, et enne kui seda tegema hakata, mõelda selle peale, et oht on saada salmonelloos toorest munavalgest.
trenni minnes on oht auto alla jääda ja linnugrippi ka:D
gmaster
Memberkõik “ained” on kvaliteetsed:D
sinna kõrvale on “ainult” vaja õiget treening-ja söögikava
lihtne?
gmaster
Membereks ta nii ole jah, kui just toit liiga ühekülgne ole
samas, mineraalid on veidi teine asi
eks ma soovitaks seda sul proovida, 150 eek pole nii suur raha, osta ära ja tee üks väike kuur
ideepoolest on toode hea ja kõva treeningu puhul on tõesti lisavitamiine- ja mineraale vaja
gmaster
Memberma saan ka aru, miks nad pahandavad, sest sa võid enesele teadmata end üle pingutada, see mitme trenni asi võib kokku joosta, muidugi oleneb, kui kõvasti trennid, kuid inimene vajab taastumisaega ja selle puudumine võib lõppeda ületreeninguga või endale liiga tegemisega ja südameveaga..
gmaster
Memberliiga palju tuunikala pole ka hea
seal oli vist palju fosforit
otsi foorumist
mingi paar konservi nädalas pidi optimaalne olema
gmaster
Memberkui sa vaatad välismaa naiskulturiste, siis on neil ka kandiline lõug;)
AutorPostitused