gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberei hakanud uut teemat tegema mõtlesin, et küsin siis siit!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul on nagu kiire ainevahetus ja mass ning lihas on väga aeglased ja selllepärast tuli selline mõte, et kas sellel on vahet kui võtan peale trenni no.1 ja rauben zuckerit 1:1 mõleamt 40 grammi

Kas mõjuks paremini kui ostaks näiteks Fasti Mass2-te kas sellest on siis rohkem kasu?

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma soovitan proovida:)
keegi ei saa 100% kindlalt öelda, mis just sulle kõige paremini sobib
gmaster
Memberwow, käidud!
super
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sai 5kg rohkem ostetud, kui plaanis

gmaster
Membervot niiviisi käivad õiged reklaamikampaaniad:D!
hullud päevad
!!!gmaster
Memberaitäh, väga hea vastuse eest, aga mida teha valudega südame piirkonnas? Kas on midagi mis nende leevendamist kiirendab või lihtsalt peab ootama vitamiinide tarbimisel saadud toonust?
minul oli sama jama, aga ekg oli korras, tegemist oli närvivaludega
ma arvan, et seesama ujumine ja kerge võimlemine aitab:)
aga ärge minu sõna kullana võtke, see vaid minu kogemus
gmaster
Membertere
tahaks aineid
gmaster
Membersiin võib nii targaks saada

gmaster
MemberNii lühikese ajaga sa küll poseerimist ära ei õpi,see võtab ikka aega.Kaua sa muidu aeroobset ja dieeti oled pidanud.(et nagu võistlusteks valmistud)Massi on ka sul muidu suht vähe kui su tavakaal on 65 kg.
Ma mõtlen seda,et kui su tavakaal oleks mingi 75 kg ja võistlusteks oleksid 65 kg,siis oleks see normaalne. ,aga sinu kehakaalu puhul jääksid sa suht kondiseks arvan.
Aga kui tahtejõudu ja kogemuse saamiseks lähed siis miks mitte,ise soovitaksin sul järgmisi võistlusi oodata ja praegul massi hakata koguma.
gmaster
Memberjuba sealt on mõni eriti ebardlik ja ebanormaalsete lihaspallidega
mõni? MÕNI? KÕIK ikka ju!
aga seda ei anna võrreldagi selle dokkari algaja-bodybuilderi lollusega, kes sellest vasikavaimustuses oli
gmaster
Memberoehh
kõige lihtsam oleks kui teema lukku paneks, nii ei jõua kuhugi, ainult kistakse haavu lahti
gmaster
Memberjuba sealt on mõni eriti ebardlik ja ebanormaalsete lihaspallidega
gmaster
Memberteen althaardega istudes üle pingi ääre 3×12
minu puhul tundsin konkreetselt, et mõnes harjutuses jääb ranne nõrgaks ja ei tahtnud rohkem riskida
gmaster
MemberAlkoholi tarbimisel lihasmass väheneb, see on kindlaks tehtud.Alkoholi ÜLEtarbimisel.
jah, pudel õltsi pidavat hea ju olema
gmaster
Memberendale meeldib pärast trenni magada:)sama siin, peale trenni pean vähemalt 30-40 min uinaku tegema, muidu olen pärast tööl täielik zombie
gmaster
Memberteemast päris kõrvale mindud:Düks jube hea harjutus on hantlitega, mida kasutan
võtad hantli kätte, nii et see on risti su kehaga
-I nii
ja siis tõstad selle samamoodi hoides eest kuni kaarega õla peal oled
väga hästi võtab biitsa ja õlga!
mitte midagi ei saanud aru! Ise mõtlesid selle välja?

jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga minul toimib
see selleks
gmaster
MemberNagu öeldi ,et lase webtreeneril endale toitumis kava teha (maksab 350.- )Ja enne trenni söö kas või leiba või saia , kui kohupiimaga kodus kehvad lood on
sepikut ka:P
AutorPostitused