gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberPikkuse kasv on seotud ikka sinu geenidega ja raskejõustik seda ei mõjuta. See kasvu kinni jäämise jutt on sama hea kui õelda, et jalgpalluritel läheb pea kandiliseks ja korvpallurid kasvavad pikaks
gmaster
Memberpealegi, on uurimusi, mis väidavad, et tehisvitamiinid ei imendu ja on ainult platseeboefektiga
gmaster
Member1. Võta asja rahulikult, miski ei tule paugupealt
2. võib, aga kui sa alles trenni alustad, siis mina isiklikult ei soovitaks kombotada, vaid hästi süüa, nagu juba mitu korda siin mainitud on
kui vana oled ja kui kaua spordiga tegelenud oled?
gmaster
Membernjaa
huvitav teooria
väga võimalik, et mõnel see tõesti töötab, aga kas just neil, kes on harjunud iga päev ühte lihasrühma tegema….
seda nalja aga tahaks küll näha, kuidas sa iga trenn koormust tõstad
see 75 10x ja 77,5 8x on veel loogiline, aga mis järgmiseks:D? 80 x6? sul saavad nii ju kordused otsa kui neid aina vähendad
tahaks tegelt mõne tegija kommentaare ka kuulda
gmaster
Memberendal mul kodus raamat vanakooli jõumeestest, väga huvitav lugemine!
Georg Lurichil oli koolis keelatud kehalises osalemine, kuna ta oli kidur ja haiglane poiss
selliseid rekordeid ja ilma lisaaineteta teevad küll ikka väga vähesed praeguse aja jõumehed järgi
tyyp surus sama palju ühe näpuga kui teised oma aja jõumehed rinnalt lükkasid
gmaster
Member22, praegu teen 10x, ise 85kg
kergemana tegin nii kukla taha kui ette mõlemat pidi 18, isegi ühe käega, kui teisega randmest kinni hoida
gmaster
MemberKui keegi on Whey Lemon Superit kasutand siis võiks arvamusi siia panna!Muidu mis head see Whey Lemon Super teeb?

punkt üks….kui sa ei tea mida see teeb, ära kasuta seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu varem öeldud, alguses tuleb jõud ja mass mühinal:)
gmaster
Memberno meestel on ka, 1 on baasvajadus ja 2 on arenguga
naistel natuke vähem
gmaster
MemberEesmärk on treenida ülakeha, alakehaga ei viitsi jamada, sõidan ratast, aitab küll.Niipalju ütlen, et tee alakeha ka, muidu on sul varsti vigastused, liigesed jms. ei pea lihtsalt vastu kui ülakeha suureks ja massiivseks pumpad!!!

õige jutt, kuula targemaid, mul on juba see jama, 85 kg ja põlved valutavad, kuna pole piisavalt jalgu teind
gmaster
Memberesiteks, ma pole nüüd kõige targem inimene, aga mina teeks biitsepsi ja selja harjutused koos, teineteise kõrval
selle kavaga on muidu see oht, et sa treenid üle, kuna teed sama asja 3x nädalas…
mõtekam oleks pigem mingi 3 päeva kava võtta:)?
gmaster
MemberAga mis vahekordades nad kokku segatud on? Muud küsimust mul pole.aga miks see niiväga tähtis on:D?

paar grammi rohkem-vähem mõnda…
mina küll võtaks selle promixi:)
kui just ise muud ei sööks hetkel..
gmaster
Memberok, mul tuli aru pähe tagasi, mõtlesin veidi
et tegelt on ju nii, et mida rohkem erinevaid, seda parem, ses suhtes, et igaühel on omad plussid ja miinused
gmaster
Memberjeps, väike trennikava tööriistade alt ja kõva kodune toit
võib-olla mingi üks protekas, et peale trenni taastada, alguseks aitab küll

kombotada jõuab alati hiljem
gmaster
MemberPalun öelge, kuidas asi tegelikult on:Kas taimne valk on lihaskasvu silmas pidada kasulik või mitte? Olen aru saanud, et loomne valk lihase kasvatamiseks asendamatu, kuid kas siis taimset valku ei peaks üldse toidukorra puhul arvestama? Küsin just seepärast, et paljudes pastatoodetes valgusisaldus suur.
PS. minumeelest foorumi otsing ei funktsioneeri korralikult :S
Annuse valgujutust leidsin siis sellise lõigu :
Valke, mis sisaldavad kõiki nn. asendamatuid aminohappeid, nimetatakse täisväärtuslikeks. Sellised on kõik loomse päritoluga valgud (liha, piim, munad).
Enamikus taimsetes valkudes on üks või mitu asendamatut aminohapet puudu, kuid siit ei maksa teha järeldust, et taimseid valke poleks mõtet süüa.
Ehk siis tõstatan küsimuse nii, et kas pastatooteid on mõtet arvesse võtta päevase valgukoguse arvutamises?
ära unusta sojat!!!

Sojatooted tõstavad meestel östrogeeni taset, ei ole mõttekas kasutada.
wow!
siin võib tõesti targaks saada:P
no more sojajahu
gmaster
Membertäiesti nõus kaiviga
ja pealegi, mõlemal on väga palju erinevaid tooteid, nende kohta vist väga üldistavalt midagi öelda ei saagi
mõlemalt parimaid tooteid;)!
AutorPostitused