gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberhantlitega lendamine küljele kõverdatud kätega, trapets pinges, did the trick for me
gmaster
MemberMotivatsiooni kohta rääkis Ott hästi mõne päeva taguses R2 hommikusaates. Üks võimalus oleks kihla vedada kellegagi, et suudad et vormi viia, mott missugune.kuule, hea mõte
teeme võidu:P?
gmaster
Membermõõta saab kasvõi statistiliselt kulturistlikult sama taseme kulturistide aastane areng jagatuna lühemasse perioodi njah, 100%-line ei tule aga nagu mainisin, mis teooriast arvate… nii, teoreetiliselt mõeldes peaks tagama stabiilse edasi arengu, kuid stabiilne areng peaks tähendama ka paremat lõpptulemust(kasutatakse järjekindlalt ära juurde treenitud lihaste lisavõimet treenida juurde uut lihast täisvõimsusel)
gmaster
MemberRääkige lähemalt sellest kui palju kaalu olete mis ajaga juurde v6tnudkaotanud, keham66tmed kuidas muutunud.Alustuseks siis ytlen kohe, et testin praegu sellelt mehelt saadud infot praktikas http://www.musclegaintips.com
Mina: pikkus 187,5 ( pikkus ei suurenenud
)Algus:
kaal: 71,9
M66dud
Rind: 102
Vöökoht: 79,5
Puusad: 83,5
6lad: 120,5
Parempoolne
Biceps: 33,2
Kael: 40,5
Parempoolne
säär: 34,8
Jala ylaosa
(reis?): 53,7
Kahe nädala pärast:
kaal: 75,5kg
M66dud
Rind: 105,2
Vöökoht: 82,2
Puusad: 83,7
6lad: 123
Parempoolne
Biceps: 34
Kael: 41
Parempoolne
säär: 36,5
Jala ylaosa
(reis?): 56
Juurdekasv:
kaal: + 3,6 kg
M66dud
Rind: + 3,2 cm
Vöökoht: + 2,7 cm
Puusad: –
6lad: + 2,5 cm
Parempoolne
Biceps: + 0,8 cm
Kael: + 0,5 cm
Parempoolne
säär: + 1,7 cm
Jala ylaosa
(reis?): + 2,3 cm
Programm on 12 nädalane. Enesetunne hea, yleliigset rasva silmaga ei tundu ( need juurdekasvud ei ole kindlasti vaid lihas), massiperioodil rasvu me ei karda

ilge uudishimu tekkis
kas sa oleks nii kena ja paneks selle kava mu emailile:D?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Memberäkki tood teistelegi näitamiseks selel kava:D?
gmaster
Memberhuvi pärast mõõtsin, mul algajal biitseps juba 40
gmaster
MemberTasub seda maltot osta ?Ma tahaks nyyd paari pääva jooksul ära tellida..
tee selgeks, mida sul vaja on
malto on aeglane süsivesik, tähendab aeglane energia
seda on soovitav kasutada enne trenni energia laadimiseks—
gmaster
MemberMa olen täitsa algaja ja teen superseeriaid juba krt. Vahepeal on ette tulnud ka gigantseeriaid, need kus 3 harjutust järjest. Neid olen ainult paar korda teinud. Superseeriaid, nitte iga kord, kuid päris hea on mõnikord teha. Teen oma fantaasia järgi. Panen täitsa suvalisi harjutusi mõnikord isegi kokku. On see halb?minumeelest just hea, sest see on lihasele harjumatu ja ootamatu
gmaster
Member
Kui osta malto6 siis ka pean valku ka ostama et segada malto6.??kuule, sul on vist mingi kinnisidee võimalikult palju erinevaid asju kokku osta

sa ei pea, kui muu toimumine korras
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Memberja siis tahtsin teada et kas see on tõsi et kes tegelevad raskejõustikuga jääb kasv kinni ja liigesed jäävad haigeks??
gmaster
MemberMa mõtlen umbes 300-400 krooni juures .Kas see whey lemon super on hea w?
jah, ta on hea
aga ära arva, et sul sellest ühest kotist piisab:D
sa pead ikka kümnete kilode viisi sööma seda