gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberFakt, et kõrge pulsiga treenimine kasutab kõikke muud peale rasva ja vastupidi.Iseasi kas sa peaksid keha kaalu vähendama. Mingil juhul võiks rasva välja vahetada lihasmassi vastu. Ise soovid ju liha luudele juurde kasvatada. Kuidas saab liha olla miinus kaaluga.
Tegelikult peaksid uurima, mis on sinu rasva % ja siis edasi tegustsema õiges suunas.
Ingliskeeles on hea vanasõna
If you do not know where you go, you probably never get there.
Seega: analüüs, tegutsemine, analüüs.
kuidas see käib? see väljavahetamine? kus seda tehakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et rasv muutub lihaseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?gmaster
Memberits not how much you can lift, its how much you look like you can lift
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellele kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ütleks, et selline suhtumine on total bullshit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enda pealt võin öelda, et kui kinnastest loobusin max jõu päeval rinnaltsurumises, siis sain samal päeval tööseeriatele 2,5 kg juurde panna.
Aga kõige juures, kus on tõmbav liigutus, seal ma küll ilma kinnasteta hakkama ei saa.
kuidas kellelegi
kui ma randmesidemeid kasutaks, saaks ka mõnele asjale 5-10kg juurde, aga mulle ei anna need numbrid midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberArnoldi poolt pakutud piltidel väga ilusad tüdrukud. Ja need, kes nimetavad 60 kg kaaluvat treenitud naist suureks- pigem olete te ise ikka pisikesed nadikaelad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ennast nadikaelaks ei nimetaks, suur on suhteline mõiste, mina näiteks lähtusin seljast ja õlgadest – kui minu omadest suuremad, siis minu jaoks suur
MemberEhh…ja kui palju naisi te siis ka jõusaali tõttu juurde saanud olete?Arvan, et mitte eriti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no kaudselt ikka veidi küll
Memberma olen sellist varianti kuulnud, et randmetugede kasutamine võtab randmelt koormuse ära ja ta ei saa piisavalt trenni, et kui võimalik siis mitte kasutada, muidu võivad randmed nõrgaks jääda…ise kangi surun kindata, meeldib rauda tunnetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ostsin hiljuti kindad koos randmetugedega. Biitsu trenn sai hoopis uue maigu – sain naksti suuremate raskuste juurde minna. Ennem ilmselt kulutasin kergemate raskustega peod õrnaks ja suuremate koormuste korral ei saanud täielikult keskenduda harjutusele.
Randmetugede vajalikusest rinnalt surumisel pole veel aimu saanud (samas teen alla 100kg raskustega… ilmselt polegi vaja “laste raskusega treenimisel”)
its not how much you can lift, its how much you look like you can lift
MemberIMO pole nendel noortel yldse m6tet v2lja ronida (va see prillidega poiss – kui ta on noortes). juuniorid ja mehed on enam v2hem, aint natuke rasva veel alles, aga see l2eb nyyd kiiresti minema, 2 n2dalat ikkagist alles. muc oleks praeguse dieedi v6itja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>prillidega oli ainult kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: kurat oli jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei pand kohe alguses tähelegi, nii palju vaatamist oli
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ära minu juttu kuula, käi arsti juures, ta on targemgmaster
Memberma olen sellist varianti kuulnud, et randmetugede kasutamine võtab randmelt koormuse ära ja ta ei saa piisavalt trenni, et kui võimalik siis mitte kasutada, muidu võivad randmed nõrgaks jääda…
ise kangi surun kindata, meeldib rauda tunnetada
MemberNagu ma siit aru saan on organismil vaja valku. Mis toiduaine/toit sisaldab hästi palju valku ja kas seda peaks tarbima enne trenni või pärast?khm
no see on küll veidi tobe küsimus juba..
vaata ikka veidi ringi…
piimatooteid tarbi
kohupiim, piim, kodujuust, juust jne
erinevad lihad
ja sa peaks sööma päeva peale jaotatult, aga eriti peale trenni
gmaster
Memberma lisan treeningkogemuse aja lihtsalt
3a
gmaster
MemberSöömise kohapealt ei oska ma suurt midagi juurde öelda senisele, aga mina soovitan algajal minna pigem jõusaali ja alustada masinatega ja püüda kõik lihas grupid läbi teha.. võimaluse korral lasta treeneril teha algajate kava. Hantlite ja kangidega soovitan alustada hiljem, kui on juba tunnetust lihaste üle parem ja lihastes jõudu rohkem.misasja?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuidas sa biitsale ilma hantlita teed?
kui tal on hantel olemas, siis las teeb
alguses hantliga, siis hantel ämbrisse ja ämber vett täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui sa need hantlid mõlemad ühte kätte võtta saad, siis see on juba pluss, asi pole niivõrd raskuses, kui selles, et sa käe läbi võtad
kui teed korralikke kordusi, et 2 sek käsi üles ja 2 alla siis kurnab ära küll, alguses sobib, vaata kuidas harjutusi teha ka
gmaster
Memberminumeelest võiks ka nii olla, et iga postitust saad hinnata…
ja siis kuidagi keskmisest võiks tulla see staatus….vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ma tahaks näha, kes iga postitust hindama viitsib hakata
gmaster
Memberhehe, nagu päevikut loeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jätka samas vaimus!
gmaster
Memberei ole mingine saal, üritan esmaspäeval isaga minna poodidesse ja vajaliku kraami osta koju, kodus täitsa suur vaba tuba mis sobib trennitoaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lihtne elu
MemberNo nüüd ma saan aru, et kõik foorumikülastajad küll terve mõistusega ei ole. Sorry, aga nii see on. Ma saan aru, et minu kohta on kritiseerimist küll, aga niipea kui mõni suurem mees leidub, kohe tembeltatakse dopingusõltlaseks, teatakse teda kohe isiklikult- ta on venelane, palju väiksemaks jäänud, tegelt pole üldse nii suur ja mida kõike veel.No mehed nagu mäed ju ja muidu ka toredad inimesed. Kui endal midagi paremat näidata, tule ise võistlema.
mina isiklikult olen kade nende peale, ma ei tea kuidas teistega on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused