gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberkuna keegi vahepeal midagi öelnud pole, siis jagan oma väheseid teadmisi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui sa mingi väikse toidukorra nendega asendad, näiteks 5st soovitavast toidukorrast 1 asemel võtad näiteks selle kokteili, siis päeva kaloraa? langeb küll:)
kui midagi konkreetsemat soovitada, siis L-karnitiin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Member1 teelusikatäis kreatiini vs 1supilusikatäis dekstroosi
tassis vees
ärge unustage päeva jooksul palju vedelikku tarbida
Membermingil hetkel läheb kindlasti neid vaja, kui raskused suureks lähevad ja selleks et siis vigastusi vältida, ilma nendeta kindlasti ei saa, selles suhtes tasub ikka osta
MemberKanadas teostatud uuringute põhjal võrdub 45 minutit protseduuri 3 tunni töötamise või 880 istukile tõumisega lamavas asendis. Rootsis
on uuritud Itaalias toodetava seadme omadusi, mis on eeskätt mõeldud ilusalongidele. Selle ELS -i üks 20 minutiline protseduur võrdub
1500 korra jalgade tõstmisega lamavas asendis. Nendest andmetest võib järeldada ainult üht: on võimalik teha samu harjutusi, mis varem
ainult, et palju- palju kordi efektiivsemalt ja vähema ajakuluga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuule
sa tahad öelda, et keegi saab peale 1500 kõhulihasekordust 20min jooksul veel liikuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?gmaster
Memberno ikka, liha see kõikse parem ongi
Memberise käin flexeris
kuu on mingi 350 vms
põhimõtteliselt kõik saab tehtud
mõned masinad on nõuka-aegsed
gmaster
Membermul oli ka peale sõjaväge punnkõht ees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja selle kaotamiseks ikka veidi aega läks:P
praegu hea tahtmise juures näen veidi 6pakki ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et ühesõnaga, mina soovitaks kindlasti jooksmist et rasva kaotada ja kõhulihaste trenni, et ei tuleks seda tahtmist kõhtu punnis ees hoida
Membermina ostsin täna tai kane kreatiin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 295 eeku maksis Lõunakas… Oi nüüd läheb alles andmiseksära siis kõike korraga ära anna
Memberookõlab tugevalt. Kas istudes või seistes ja kas puhtalt surumine või väheke tõukamise moodi kehanõksuga ?
seistes, kehanõksuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega see kerge ole, proovige
Memberhei
mul oli sama mure
ma isiklikult soovitaksin ujuda/ratast sõita/sõudeergomeetrit, mul läks tänu sellele ja paremale toitumisele paremaks
aga muidu jah, arsti soovitan
(ise küll ei käind, kuna läks paremaks)
gmaster
Membersauna belt pidi ka hea värk olema… aga aeg ajalt paar kätekõverdust pidi ka head tegema ntxhaha
sauna belt my ass
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>miks ta hea on:D? sest ajab higistama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?gmaster
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esiteks kasvõi see fakt, et kõhtu treenides ei lähe rasv just kõhu pealt ära…a lõdvestuseks ja massaa?iks võib ju täitsa okei olla
Membersa just vastasid ise oma küsimusele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>näita mulle seda laiskvorsti, kes 390 eest treenitud keha saanud on, ma tahan teda näpuga katsuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega nad ikka ei mõju küll
vbl nad mingeid kaloreid tõesti kulutavad, kui lihas kokku tõmbab, aga et musklisse…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaevaltgmaster
Membermetsikult laiad õlad sellel vasakpoolselta osales tervexil selles hantlivõistluses ka:D
ainult vähi tegi temast rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis see hantlivõistlus endast kujutas ka ?
50kg hantli ühe käega õlalt surumine
tal tuli vist 3-4, vähil 8
gmaster
MemberPaljud inimesed väidavad, et pingutad end le ja pingutad end üle. Aga tuleks mõelda, kui palj need inimesed ise sporti harrastavad, kes seda räägivad..Hmmm, minu tutvusringkonnast väga vähesed. Arvatavasti on oma sisetudele kõige õigem kindlaks jääda. Kui aga tõesti esinevad ülevsimuse tunnused, siis on vist aeg pausi pidada:)
no mina olen trenni tehes pingutanud küll ja praegu pean hoo maha võtma, sest valu on sees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused