gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberära muretse, see musklisse minemine pole nii lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Memberkuidas ta ikka mõjub, jalad lähevad tugevamaks
aga kergejõustiklased kasutavad kreatiintsitraati, see ei hoia vett lihases
gmaster
MemberKui ma nüüd õieti mäletan, et massi säilitamiseks on vaja vähemalt 1g/kg kohta valku vaja. Arenemiseks aga veel rohkem. Seega oletame, et 80 kg kaaluv meesterahvas vajab siis u. vähemalt u. 1,5 g/kg kohta valku päevas, see teeb mingi 120g valku päevas…kui mitte 2 ja 160g;)
gmaster
Membersee, millega ta raha teenib, on igaühe enda asi ja selle üle ei tohiks keegi teine otsustada
Memberhttp://ts.searching.com/search.asp?h=072AF…x=20&submit.y=1
head munadepüha
Memberanna mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarbi ära v hoia alles, kui järgmist kuuri alustad, siis teed kõigepealt sellele lõpu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…jõudsid ette
MemberGo crazy
Memberoeh.. suvi tulemas…
soovitan sul toitumiskava paika panna, söö rohkem kui kasutad
palun!
Memberaeroobse kohta ei oska kommenteerida
aga jõusaal oleneb igaühest endast
kõige parem on siis, kui testosterooni tase kõige kõrgem on (parandage mind kui eksin)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minul on see hommikul
gmaster
Memberfitshowd vast teab enamus ju… ja peale selle rohkem ei olegi vist? muud mina ei tea, isegi kui on, siis mitte kindlasti sama head kui fitshow. Muidu olen veel vaadanud kulturistide treeningvideosid, u 20 filmi jagu (Cutler, Coleman, Ruhl, Cormier, Priest jt)näe, päris kõik ikka ei teadnud;)
hea mõte, siia võiks ka kulturistide filmide nimesid panna, et pärast kergem netist otsida oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! http://img108.imageshack.us/img108/1798/videod4qs.png
Mul on need hetkel arvutis. Mõned olen maha ka lasknud. Chris Cormier video oli üle 4GB ja üks video, kus oli u 10 tegija-kulturisti andsid nõuandeid treeninguks, oli ka 2-3GB (selle nimi ei tule meelde). Aga ruumi juurde saamiseks kustutasin maha.
ma teen sulle ?eigi välja kui mulle DVD-d kirjutad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Memberhei!
vaatan et te olete päris haritud sel teemal, ma aga ei tea sellest eriti midagi
mul endal on nii, et pulss läheb suht kiiresti kõrgeks, mul on aeroobset veidi vähe, aga selle parandamiseks oleks vist HIIT parem kui niisama pool h masinal trampida?
Memberjah, see on väga hea toode
gmaster
Memberjah, rasvapõletajaid soovitaks ikkagi trenni kõrvale, mitte niisama
kas just fat burnerit…on juba individuaalne
gmaster
Memberviimased testid selgitasid välja, et 5-10g kreatiini on raiskamine
pidi ka 2,5-3 hakkama saama
gmaster
Memberfitshowd vast teab enamus ju… ja peale selle rohkem ei olegi vist? muud mina ei tea, isegi kui on, siis mitte kindlasti sama head kui fitshow. Muidu olen veel vaadanud kulturistide treeningvideosid, u 20 filmi jagu (Cutler, Coleman, Ruhl, Cormier, Priest jt)näe, päris kõik ikka ei teadnud;)
hea mõte, siia võiks ka kulturistide filmide nimesid panna, et pärast kergem netist otsida oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! -
AutorPostitused