gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberkasvõi iga päev
välismaa samadest toodetest valmisjookidest all starsti FLAME, mulle maitses see paremini
tulemusi vast heal juhul mõne kuu pärast näha, eeldades et muu toitumine ja trenn paigas:D
gmaster
Membersain väga palju targemaks, plussiks nimetaksin seda, et sa oma toiduvalikut veidi tutvustasid, sest enamus kipub seda miskipärast varjama!
on sul ka ehk mõni oma salaretsept massi tõstmiseks
gmaster
MemberLisatrenn on selline muhe õhtune või hommikune kätekõverdused ja pargis lõuatõmbed.Mu treeningu eesmärgiks on JÕUD, mitte kulturistlik kehaehitus või massikasvatamine. Jõudu tahaks, et lõuatõmmete seeriate arv oleks suurem, jõuaks rohkem kätekõverdusi teha ja et jõuaks rohkem rinna pealt suruda ning veelgi. Kuidas lisakätekõverdused, -lõuatõmbed ja -rööbaspuudel surumine seda mõjutab, nõrgemaks ju ei tee? või mis?
võivad küll, kuna kui sa organismile puhke-ja taastumisaega ei anna, siis ei saa ka lihased areneda
gmaster
Memberparim mis saanud olen on Whey Protein lagritsa maitseline, magusad asjad ajavad öökima aga see …. pidudel joooks ka sedasee oli tõesti super, ja mõelda vaid, see on veel kasulik ka
gmaster
Memberega see diplom ka nüüd mis teab näitaja ole….
eks sealtki tuleb tumbasid
gmaster
MemberAppikene…. kujundusest ei jaga vist musklimehed midagi… ma proovin leida mõne elukutselise…no seleta, mida sa teistmoodi teeks, siis vaatame
gmaster
MemberKahtlaselt odav ka , aga suht väga paljudes apteekides müügil ja nii … kas on tõesti nii halb ? näiteks see Champion 8no ma proovisin seda muscle mass 7t ja noh, ei taha halvasti öelda, aga mul hakkas sellest sitt ja tuli palavik
alguses arvasin, et muust, aga just peale seda.
no tegelt ega ta nii väga odav pole, kui mõne kvaliteetfirma soodukatega võrrelda
aga eks see on individuaalne, mõnel ta kindlasti töötab
gmaster
MemberMulle meeldiks selline lõige kus tagant selg paistab, ei oska täpselt seletada aga noh, nagu tagant ei ole lai nagu eest lihtsalt kaks õlapaela läheb.Äkki saadi aru mida mõtlen.
nagu su pildil jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Membereesti asi, aga paraku halb, minul ta lausa pärssis treeningutulemusi
pood siinsamas olemas, kvaliteetsemad tooted
gmaster
Membersärk on illustreeriva tähendusega, sama asja võib ka valge T-särgi peale teha

hantel ei saa olla liiga suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Memberesiteks, kui tegemist on kavandiga, mitte trükki mineva variandiga, siis võib see täiesti vabalt olla jpg

töötades ise kujundajana, võin öelda, et 1000 krooni särgi eest on hea raha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega me ameerikas ole et 50 000 taala iga asja eest saame
gmaster
Memberkui sul sellised soovid on siis äkki peaksid mõtlema selle ise kokku panemisele?
gmaster
Membersee praegune on jah veidi igav
99% firmadest teevad oma logo mustale särgile miskipärast
mina panin oma särgi pildi teele
kuna ei oska seda siia üles ripudada, aga ehk arnold teeb seda
gmaster
Membertõsijutt, enne ikka loe ja uuri, kui hakkad sisse sööma

personaaltreener… on sul mingi tunnistus ka selle kohta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah, tundub nagu oleks veidi juurde andnud küll tulemusi…
gmaster
Memberbiolab oli see eesti oma?
soovitan välismaisele üle minna, siis võid tulemust ka loota
AutorPostitused