gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberno seda muidugi, kuna piim oli neist ainus, milles proteiin sees oli
vbl kakao oma sellepärast et seal on rohkem süsivesikuid, magustatud ju
gmaster
Memberväga palju arvavad et on liiga kõvad sõjaväe jaoks
kui nii, siis mine kuperjanovisse
piisab ka sellest ,et avaldad ükskõik kuhu satud, soovi dessantnikuks hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberKui minu eelmist postitust lugeda siis on nagu mainitud, et osales 15 meest. Ülejäänute nimesid küll ei oska peast öelda, öelda aga võib, et kõik mehed olid ennem jõusaalis käinud.see olevat kulturismivõistlustel eelduseks jah
Memberesiteks peab olema mega tasakaal
ilma selleta võid sa olla maailma tugevaim mees, aga sa ei saa sellesse asendisse
gmaster
Memberei kommentaari
MemberVaata asi ongi selles,et kehale tunduvadki muudatused ebamugavad ja tihtipeale uued harjutused,võtted viisid tunduvadki ebamugavad…Aga just innovatiivsust on vaja, et üllatada keha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no olen sinuga nõus, aga ega mulle see praegune rutiin, mida teen, ka väga ei meeldi, ma teeks heameelega suurte raskustega ja vähem, aga praegu pean kannatama vastupidist
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Membermina teen ikkagi enesetunde järgi, tihti on paus 1,5 min, olen ka 45 sek proovinud, aga ei istunud, samas tulemused tulevad ikkagi
et see on ikka veidi individuaalne ka
pealegi olevat ju erinevatele kehatüüpidele erinevad taastumisajad vajalikud?
gmaster
MemberNimevärki tahetakse siis sellepärast, et foorumlased üksteist ära tunneksid või kuidas te seda mõtlesite? Sest et kui mõni inimene näeb sellist särki, on ju eesmärgiks, et ta külastaks fitness.ee lehekülge, miks see kasutaja teda peaks huvitama?no suvalist ei huvitagi, omasid vast küll..
gmaster
Memberses vanuses on arenguruumi veel roppu kanti, niiet söö aga liha ja küll see ramm tuleb
gmaster
Memberouch
jõhker feiss
gmaster
Membernii siis palju keegi meist venitusi peale trenni teeb ja kaua…ma teen trenni ajal ka
aga muidu vbl mingi 5-10 min, tunde järgi
gmaster
MemberPiim
3,6g valku 100g
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Memberma teen selle järgi, mis päev on
ja ka tunde järgi
gmaster
Membermehed nagu pruunid peeglid
gmaster
MemberJah, minu arvestuses läks ka präegusel hetkel see kang hambus juhtima, aga see (like me) oleks juba liiga ülbitsev seal sulgudes,eestis vääriks sellise kandmist vast paarkümmend inimest sel juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seal võiks vbl mingi JOO PIIMA või midagi sellist olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? -
AutorPostitused