gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberloetlen väheke lisasid kuus – toite ei arvesta sest iga kuu erinev :valgud (vadak)- 300kr
viinamarjasuhkur- 60kr
malto- 120kr
kreatiin- 90kr
tribulus- 60kr
vitamiinid- 50kr
lauzea ekstrakt- 25 kr
võimalusel ka midagi lisaks aga pidevalt pole võimalik võtta, varsti jälle kui eelarve lubab siis midagi juurde!
kokku saame lisadele umbes 700 kr ja see ei ole tegelikust menüüst ju sugugi suur osa!
parimat…
tobe küsimus, mis see lauzea on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
Memberkusjuures, see on minumeelest absoluutselt tõsi ja mul oli endalgi selline teooria, kohe kui hakkasin selga ja jalga korralikumalt treenima, paranes ka ülakeha jõud märgatavalt
Memberaga mida traktor teeb?traktor ja hantli tõmbamine kõrvale ka (loodan et said aru)
minumeelest kui võtta mingi kava seljapäev siis on seal kõik olemas
gmaster
Memberega see ses suhtes kõige mõtekam post pole jah, aga ehk keegi vähemalt kirjutab selle endale üles ja ei tule jälle küsima “TAHAN MUSKLISSE, MIS TRENNI MA TEGEMA PEAN”
gmaster
Memberpalju keegi kätekõverdusi suudab kolmekümne sekundi jooksul teha nii, et rind puutuks maapinda,,,,,,ise suudan 34.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>palju õnne!
aga 24h jooksul?
gmaster
Membermillegi magusaga…seda teemat on siin oksendamiseni jahutud
kasvõi suhkruveega
gmaster
Memberpäris hea jah
Memberväga mööda ei pane, aga ma võtan 1 tl kreatiini kõrvale 3tl viinamarjasuhkrut
gmaster
Memberosad proteiinid on madala laktoosisisaldusega, kui seal pakkotoistos vaatasin, niiet lootust on
gmaster
Membervõid ka magusa asemel puuvilju v pähklisegusid proovida
Membermina kulutan tohutult verd higi ja pisaraid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja eks ikka mõned tuhanded kuus raha ka
gmaster
MemberNjaa… vaesed sõdurid on juba keemikud… kuhu me nii jõuame.professionaalsete sõjardite kohta küll ei saa “vaesed sõdurid” öelda, siinkohal on jutt siiski eriväelastest, kes on suht loomad, ja me ei räägi eesti omadest, vaid ikkagi suurriikide omadest
gmaster
MemberKas sul on Field manual?Mul Navy Seal on.
mingi erirühma oma olid pdfina, enam pole, aga seal oli ikka väga rets bioloogia sees
Membervõid
see ei tee sulle halba
võid mõtlemise lõpetada nüüd
gmaster
MemberKui see töötaks oleks DELTA Force seda ammu kasutanudja kust sa tead et ei kasuta:P?
nii palju kui ma tean, on ameerika erivägedel see jõu- ja lihase arendamine ikka väga käpas, see on isegi field manualis sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused