gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberNaistele, kes tahavad liibuvaid pükse ja toppi kanda, kuid ei soovi, et neid märgataks!
gmaster
MemberTargad õpivad teiste vigadest, aga mina nende tarkade sekka kindlasti ei kuulu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
gmaster
MemberMa saan täitsa aru mida sa mõtled ja pooldan ka selja tegemist, lihtsalt ma ei julge väga midagi eeldada (ja selle põhjal soovitada).
Eriti arvestades, kuidas juba täiesti terved inimesed seda back extensionit teevad.
Täiesti terve selg on väga vähestel inimestel, enamusel koguneb sinna elu jooksul igasugu huvitavaid vigastusi.
Mõnel on aga röntgeni järgi väga “kole” lülisammas, aga ei kurda mitte midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei taha siin kedagi maha teha, lihtsalt üles kutsuda ettevaatlikkusele harjutuste soovitamisel. Jõutõmmet ju ikka raviks ei soovitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberMul ei ole seda “kõva raha” , seega selline teema jääb küll ära.
Aga muidu ma paranen ka juba päris edukalt, täna hommikul sain isegi kingi endale jalga aidata ja kallistada iseennast saan juba ka (väike valu lööb küll veel rinnakorvi keskele sisse aga see on üleelatav.) Ma väga väga väga väga väga väga(!!) loodan back on track olla järgmiseks nädalaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõva raha eest võiks juba rebendi kokku lappida. Ja ma ei usu et eestis neid peptiide ka süstitakse, AlanBstard on veidi nende kohta uurinud.
Teemaalgatajal ei soovita nii optimistlikke plaane teha, väga suur vigastuse süvendamise oht.
gmaster
MemberMina. kui ‘valutava alaseljaga inimene’ : http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/erector/back-extension-frame/ mulle sobinud väga hästi.
Sinna juude samal pingil külgedele (hantel-ketas käes.)
Usun, et on inimesi, kellele see superhästi sobib, aga alaseljavalu ei võrdu alaseljavalu, ja ilma probleemi põhjust teadmata ma pigem reeglina ei soovitaks seda, või vähemalt sellega alustamist:)
Kas sina soovitaksid seda esimeste harjutuste seas neuroloogilise probleemiga inimesele? närvijuure pitsumine, diski prolaps?
gmaster
MemberValutava seljaga inimesele sobib nendest harjutustest ehk ainult superman.. Teisi kindlasti ei soovitaks selliste sümptomitega.
gmaster
MemberAlaselg hakkab valutama, järelikult on selg ja seljasirutaja nõrk. Seljaga on sul olulisem midagi ette võtta, kui kõhuga, otsi omale parem mingi selja rutiin.
…või on halb tehnika/kehaasend.. või on mingi lülisambaprobleem… kõik valud pole teadupärast ainult lihastest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2013 at 10:33 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #349199gmaster
Memberkriisis.ee
gmaster
MemberMa küsiks seda, et kas siis mingeid juhiseid ei saanud sealt? Et rinnalihased rebend.. okei.. aga mis edasi?
Või ootasidki seal tundide viisi lihtsalt selleks, et diagnoos kätte saada ja siis hingerahuga minema kõndida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sealt peaks ikka esmased juhendid ja edasise tegevuse juhised saama – millal arsti juurde kontrolli, mida määrida, millal võimlema võib hakata jne.gmaster
MemberKui keegi teab mõnda soovitada, kes vahepeal ka nuga sisse lööb, mitte ainult raamatust pilte ei vaata, siis andke teada.
Seni soovitan Tiit Ilvest, http://www.tiitilves.ee, kes on taastusarst
gmaster
MemberIgal juhul soovitaks kiiremas korras ortopeedi juurde pöörduda täpsete juhiste (ja diagnoosi, kasvõi kinnitamiseks!) saamiseks.
Lihasrebendi puhul kirjeldatakse samamoodi raksatust. See võib olla nii lihaskõhust kui ka kõõlusest või isegi kõõluse kinnituskoha lahti tulemisest. Samas võisid näiteks selle liigutusega roide ja rinnaku vahelist liigest kahjustada, millel oleks täiesti erinev ravi.
gmaster
Memberei
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tõenäoliselt võiks mõned nädalad see käsi lausa kaelas olla, et oma lihast veelgi rohkem ei vigastaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2013 at 7:16 e.l. in reply to: Dieet lihase kasvatamiseks ja rasva kaotamiseks? #349138gmaster
Memberolen kuulnud dr Simeonsi dieedi kohta, et aitab kiiresti kaalu kaotada ning tulemus on püsiv.. mugav ka
koduleht ja rohkem infot: http://www.simeonsidieet.ee/
Äkki aitab juba spämmimisest?
gmaster
MemberJuhised on 3-4 kuu pärast alustada kummilintidega, aga sa oled juba 2 kuu pärast jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Väga paljud jõumehed käivad minu juures
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberOleneb eesmärgist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui lisaraskust pole (või oled algaja ja tahadki tehnikat parandada) siis võib ikka suhteliselt palju ja tihti kükitada
-
AutorPostitused