gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
Memberjalgadele midagi? hantlikükke, väljaasteid, sirgete jalgadega jõutõmmet…
gmaster
MemberKükke on plaanis tegema hakkata , aga ei hakka mingeid imelike harjutusi jalgade jaoks tegema. Kui näen et on vaja siis teen , jalad normaalsed.
Millised need imelikud jalaharjutused on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?gmaster
MemberKas sellest said terveks? Kuidas ja kui pikalt raviti? Mis analüüsi põhjal nad diagnoosi panevad?
See leiti üsna juhuslikult üldist verepilti tehes, aga jah minu puhul on see pärilik. Raviks oli allopurinool ja toitumine. Ühe purgi vist sõin seda, siis proovisin toitumisega kontrolli alla saada ja õnnestus.
Praegu olen aga seda toitumist vähem jälginud.
Diagnoos verest uraathappe järgi.
gmaster
MemberPodagrasse haigestumine toimub alates 40 -dast eluaastast.
Julgen vastu vaielda. Endalgi diagnoositud, u 25selt.
gmaster
MemberTere,
Probleem algas, ca 1.5 aastat tagasi, kui peale jooksmist hakkas jalalaba suure varba juurest valutama. Raviks olen saanud lööklaineteraapiat, jalatoed ja kasutanud diclofenaci aga abi pole väga palju olnud..
Võtan ka glükosamiini. Ca pool aastat tagasi on tõsist probleemi tekitanud ka põlved- valutavad ja aeg-ajalt tulevad ka liigesest välja + raksuvad kõikvõimalikud liigesed.
Soovitage arste, kellest võib abi olla ja kõik nõuanded on teretulnud. Arst võiks tartus asuda,
Podagra uuring on tehtud? Põlved võivad aeg-ajalt loksuda küll, kui meniski- ja külgsidemete probleemid on.
Ühesõnaga välista süsteemsed haigused nagu artriidid ja podagrad, ja siis pöördu edasi füsiode poole.
1. põlved teil vaevalt põlveliigest aeg-ajalt välja tulevad.
2. reumatoloog – testid, kui need ok, leppige sellega, ükski arst midagi ette võtta ei oska.
Aeg võib muuta seda, kogenud ise ka erinevatel eluetappidel naksuvaid liigeseid. Hetkel oluliselt vähem.
Aga mingid asjad jäävad ikka vähemstabiilseteks kui tahaks – vähem asja eest, teist taga metsajooksu, rohkem jõusaali: mõõduka raskusega. Minule on mõjunud positiivselt.
Ei tea kas sain õigesti aru, aga mis metsajooksus halba on?
gmaster
MemberSa võid võtta siis kui tahad, ei oma erilist vahet millal. Võta siis kui mugav tundub.
Mõni võib vastu vaielda
gmaster
MemberTeen nädalas 4 korda trenni.
Hetkel plaanin panna need harjutused erinevatele päevadele, rinna tahaks nagunii üksi panna, sest peale rinnaharjutusi on õlg või triitseps üsna läbi.
Nüüd kaalun, et kas õlga ja triitsu võin erinevatele päevadele panna.
Eesmärk on see, et õlapäeval ei väsitaks triitsepsit ära ja vastupidi.
Samas on probleem, et kas lihased jõuavad taastuda, sest need kõik harjutused mõjuvad neile kõigile lihastele.
Kava umbes nii:
rind, biits
jalg,kõht
selg, triits
õlg, trapets, kõht
Võib ka nii, ei pea KINDLASTI olema rind-triits. Olen teinud mõlemat pidi, igat moodi toimib. Leia endale ise sobivaim. Eraldi päevadel tehes see eelis, et lihas üsna värske ja võid saada suuremaid raskusi kasutada.
gmaster
MemberSmolov on legendaarne nimetus, kuid üldine nimetus on nelipea eelisarendus, ja seda teeb iga treenija mingil perioodil oma treeningutes.
Üldiselt tuleks teha sellele sissejuhatavav soojendus rutiin ja siis nädalate pärast hakata allaes rääkima, et kas ja kuidas alustada Smoloviga.
Esmalt peaks olema võhm, et teha 4 trenni nädalas mistahes kava. See on enamikele üsna väsitav muidu. Kui seda võhma omatakse juba pikka aega, siis saab edasi vaadata.
Teisena tuleks proovida teha nädalas 2 küki trenni, seejärel proovida 3.
Ja siis tunnetada, et kui palju võhma jääb üle muude lihaste ja asjade jaoks. Enamik väsib 3X kükkimisest korralikult ära ja muude lihaste harjutuste jaoks polegi võhma rohkem.
Aga kui need etapid läbi, siis võib nö alustada. Ma teeks nii:
Päev 1: Kükk. Rinnalt surumine.
Päev 2: Kükk. Lailihas.
Päev 3: Kükk.
Ja iga nädal ei ole võimalik raskusi seal tõsta, pole mõtet teoreetilisest plaanist kinni hoida, ega see mingi seaduse tekst pole, mida näpuga järgi ajeda, et vot just 67.8% peab raskus olema seekord. Üle paari nädala tõstad raskusi.
Ja siis ongi Smolov.

gmaster
MemberEga see, et tark ja aus inimene ei tee jõutrenni, ei tähenda, et tal õigus pole.
Lihast saab kasvatada iga toidu peal, ega see üks makro seal midagi ei muuda. Paraku taimetoitlased jms-sed ei viitsi jõutrenni teha, siis küsitaksegi- do you even lift?
Naljakas on, et arvatakse, et toit peab olema valgurikas kuna muidu pole milelstki lihast ehitada. Samas lihast ja muid asju sünteesitakse ainult tühiseid gramme teie kehas päeva jooksul. Ega te vampiir pole.
Naljakas on see, et tuled kehaehitajate foorumisse, et õpetada kuidas jalgratast leiutada, kuigi see on juba ammu leiutatud ja toimib. Sina tahad ehitada mingit üherattalist (taimetoitlus, LP jne), millega oskavad hästi sõita (lihast kasvatada) ainult mõned inimesed miljonitest. Selline mõttekäik siis.
gmaster
MemberMa isiklikult ei usu, et inimene täiesti sümmeetriliseks kunagi muteerub, isegi kangitreening ei tee seda.
Aga treeningstaashi algusaastatel see häirib natuke, hiljem harjub ära.
Need, kes räägivad, et neil on kehapooled sama tugevaks muteerunud, postitavad ebasümmeetrilise asetusega vormipilte, näiteks enamikel on selja piltidel näha ebasümmeetria- ma küll ei usu, et siis mõlemad seljapooled sama tugevad on. Nad lähevad arstile ja pigistavad palli, ja üks käsi näitab ikka rohkem jõudu kui teine. Seega pakun, et see ebavõrdne jõu jaotumine on eluaegne, ja hiljem lihtsalt harjub sellega ära ja ei pane tähele.
Sellega peab sellegipoolest tegelema, sest paljud tervisejamad on just ebavõrdsest jõust.
gmaster
MemberÜks pikem film vaatamiseks:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Does he even lift?!
gmaster
MemberIlmselt on tõetera sees
gmaster
MemberVahet pole, mõlemad isolaadid. Osta see, kus oma raha eest rohkem valku saad.
november 11, 2013 at 9:47 p.l. in reply to: Karnitiin, kofeiin ja valgulise koostisega toidulisandid: kas ja kuivõrd nad harrastussportlase treeningut toetavad? #353684gmaster
MemberTartu loeng ongi viimaseim, kuna see toimub värskelt nüüd.
Mulle ei meeldi lugeda muidu linke, ja ma olen leidnud, et enamikel kordadel kui oma sõnadega ei suudeta arvamust avaldada, vaid postitatakse link vms, siis tegelikult ei omata teadmisi, poetakse lingi taha varju nö, kivi alla nö.
mul pole aega sinuga vaielda nö, ei viitsi nö, tapab ajurakke nö
november 11, 2013 at 7:33 p.l. in reply to: Karnitiin, kofeiin ja valgulise koostisega toidulisandid: kas ja kuivõrd nad harrastussportlase treeningut toetavad? #353673gmaster
Memberarvamusi loe viimastest uuringutest
hari ka ennast: http://www.jissn.com
-
AutorPostitused