gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberMitte puusaliigese painduvus vaid hüppeliigese painduvus. Sügavat kükki on lihtsam teha kitsama kui laiema jalgade asetusega.
Jah, Rippetoe mõte on õige: madala kangiga kükkides pead sa paratamatult rohkem ette kalduma harjutuse mehaanika tõttu, samas aga kõrge kangiga kükkides (nagu enamus inimesi niikuinii teevad) on keha rohkem püsi ning eesküki puhul kohe väga püsti.
Nii puusa- kui hüppeliigese painduvus. Hüppeliigese painduvus võimaldab tasakaalu ettepoole kanda, et p-seli ei kukuks, puusaliigese painduvus võimaldab alaselga sirgelt hoida.
gmaster
MemberIga maadlus trenni alguses tehakse kaelaringe. Minu arust pole keegi veel sellesse surnud. Kuidagi väheks on küll maadlejaid jäänud, aga seost ei näe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk on jäänuk, kuna tänapäeval seda tõesti ei soovitata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul peale trenni pidevalt kael imelik, väga hea on kaelaringe teha jms aga ma kuskilt kuulsin, et see pidi ohtlik olema ja ei tohiks teha. Mida te arvate?
Sirutust ja pööramist ei soovita kombineerida, ehk siis samal ajal pöörata ja pead kuklasse ajada. Üldiselt peaksida oma keha ja kaela asendit treeningul jälgima.
gmaster
MemberKaalu võetakse ikka kaloritega (kui lihaseid, siis ka jõutrenniga) juurde…
Negatiivses kaloraažis võid seda kreatiini veeni ka süstida, ikka midagi ei juhtu..
gmaster
MemberKassid treenimas uueks kategooriaks: cat physique

gmaster
MemberKas nüüd just ”pull”…
Parim kommentaar…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult on pilt Fitness Expolt!
Minu meelest väga (Jari) “Pull” (Mentula)
gmaster
MemberKindlasti aitamist vast lubada ei saa, aga proovida tasuks nii glükoosamiini kui MSMi
gmaster
Membersuper tony, ise ma sellist eepost kirja poleks viitsinud panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberVerepilt on ka tehtud?
gmaster
MemberOskab keegi öelda mida teha kui hüppeliiges raksub. Raksud käivad läbi kõndimisel ja joosmisel ja kergevalu ka sees. Vahepeal enam ei ragisend aga kui tuli üks kõvem trenn peale on jalg taas ragisema hakand koos kerge valuga. Tegelen muidu jalgpalliga.
Tõenäoliselt oled hüppeliigest vigastanud ja pindluu ei pruugi päris oma kohal olla.
Tere!
Minul on ka mure. Olen 32 aastat vana. Juba poolteist aastat kõik kohad ragisevad. Labajalad, õlad, küünarnukid, kael, puusad, pöidlad, lõug. Põlved kõige hullemad, krudisevad ja ragisevad, nagu oleks riisiterad sees.
Lisaks põlved valutavad, õlg valutab, alaselg valutab ja rinnakorvi vahelisel alal on valu. Arstid ei leia mitte midagi. 10 MRT-d tehtud – mitte midagi. Tunnen nagu käed ja jalad jms kohad millega toetun väsivad ka liiga kiirelt.
Olen ise võtnud Arthrostopi, Arthyli, kalakapsleid, D vitamiini, magneesimi, kaltsiumi. Ja seda 1,5 aasta jooksul. Ühtegi tulemust ei ole. Rumatoloog on teinud mitu korda testid, need ei näita midagi, ka pildid ei näita reumat ja samuti ei ole midagi paistes. Puugitestid on tehtud 2 korda. Klamüüdia test on negatiivne. Katkiseid hambaid ei ole, mandleid ei ole. Üldine veri on korras.
Varem olin terve, käisin omaalgatuslikult jõusaalis, võimalik, et ei toitunud päris nii nagu peab. Aga 1,5 aastat ei ole enam julgenud midagi liigutada. Selle ajaga võiks ju mingisugusest ülepingutusest asjad hakata lahenema?
Palun andke nõu. Ehk oskab keegi mingit head tohtrit soovitada kelle poole saaks veel pöörduda.
Ega muud ei oskagi soovitada kui et füsio juurde ja ükshaaval hakata üle vaatama.
gmaster
Membergmaster
MemberKui oleks üks kuldne kesktee,siis ilmselt kõik kasutaksid seda.
Kuldne kesktee on teha tsüklitena või üks nädal ühte, teine teist.
gmaster
MemberTõenäoliselt jah asendis teema. Ka istudes peab kerelihaseid pingutama, ja seistes alaselja asendit jälgima.
gmaster
MemberTervist
Kuidas on siis õigem treenida kas siis palju ja väikeste raskustega või suurtega ja vähe?
Mõned väidavad nii ja teised naa.
Mõlematega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberMul on sama vana tütar. Ma olen kolm aastat teda edutult üritanud saali saada, kuid millestki jääb mu kutsumistes puudu. Mistõttu on tore lugeda, et Sa tahad midagi muuta oma harjumustes.
Miks jooksmisest midagi välja ei tulnud?
Ma soovitan jõusaali minnes esimesel korral personaaltreeneri tund osta. Saad esmasest “imelikkusest” üle. Ja treener ei pea olema just mingi isane lihasmägi, minu klubis on paar naistreenerit ja nad on pigem sellised sitked ja peenikesed. Nendega võib olla lihtsalt kergem suhelda Sul.
, nii
Sa teed suure heateo endale, kui treenima hakkad.
Kindlasti võib personaaltreeneriga treenides säästa aega (ja seeläbi ka raha), niiet see on igal juhul hea investeering!
-
AutorPostitused