gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberVõiksid teha näiteks tõesti nimetatud planku, selilamades kõverdatud põlvedega puusade painutamist ja rinnale toomist (mõlema jalaga või ükshaaval), või seda:
http://www.exrx.net/WeightExercises/RectusAbdominis/BWHangingLegHipRaise.html
Tegelikult tehakse kõhulihaseid aga köögis..
Õige tehnika ja kiirusega tehes saab nendest ilgelt pikkade seeriate tegijatest üsna kiiresti 20-korduse mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paljud sellised muidugi sellest vaimustunud pole ja raiuvad mustalt edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberLihased ei saa rasvaks muutuda, küll aga võivad nad trenni mitte tehes kõhetuda
Kui trenni mitte tehes sööd sama palju kui trenni tehes, siis tõenäoliselt hakkab kehakaal suurenema rasva arvelt
Kaks erinevat protsessi
gmaster
MemberMis siis vahepeal uut..?
Osalesin ühe minu silmis eesti parima ortopeed-manuaalterapeudi koolitusel manuaalteraapiast ja täiendasin oma teadmisi lülisamba ja vaagna diagnostikast ning manuaalsest ravist. Teadupärast on õige diagnoos ravi aluseks ja võib öelda, et selles osas olen nüüd tunduvalt targem. Nüüdsest ühendan neid võtteid ja meetodeid nii oma massaaži kui füsioteraapiaprotseduuridega.
Paljud manuaalterapeudid ei töötle enne või peale liigesmanipulatsioone lihast (aktivatsioonid, inhibitsioonid, teipimine), mis oleks ka dr Ilvese sõnul väga soovitatav. Samuti ei kasuta paljud füsioterapeudid manuaalteraapiat.
Olen õpitut ka juba praktikasse pannud ning juba on ka mitmeid rahulolevaid kliente!
gmaster
MemberKui teed kõige väiksemate raskustega kõiki harjutusi, siis ei tohiks väga hull olla. Raskusi lisa järgmiste treeningutega.
Ma ise ütleks, et kui tehnika lagunema hakkab mingis harjutuses, väljaasted vms, siis pigem ära üldse tee – puhka ja jätka, kui oled valmis korraliku tehnikaga tegema.
gmaster
MemberEga ilma katsumata ei oska öelda, aga võid proovida tennispalliga vastu seina masseerida ja põletikuvastast määrida. Kui see ei aita, siis juba edasi vaadata.
gmaster
MemberÜkskord kesklinnast lasnamäele kõndides ei saanud kuidagi ühestki sillast üles mindud, igalpool sai keegi tappa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberKohalik rekord endal on mustamäelt lasnamäele. Jällegi öö-hämaruses, aga see eest suvel. Linn ning läbitud kilomeetrid saavad hoopis teise ilme sellise ettevõtmisega.
Korralik retk, olen ise ka proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega see päris rännakuga võrreldav pole, aga linnapoisile käib küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberNo mõni asi on ju loogiline, näiteks see et kolesterool pole taimne…
samas kindlast mõni eelistaks õuna riiulis ka õuna kus on informatiivne silt “kolesterooli vaba”
Taimed ja nendes sisalduv kolesterool. Mis arvate?
gmaster
MemberMis eesmärk on?
See on veidi rohkem selline lihasmassi lisamise kava.
Jõu ja plahvatuslikkuse suurendamiseks ei pea üldse nii palju neid harjutusi tegema, pigem keskenduma baasharjutustele
gmaster
MemberKuidas ülakeha pöörates, vasakule ja paremale kallutades on?
gmaster
MemberMis on närvipesa ja kus see asub?
Üldiselt lähim seos mis ma välja suudan mõelda, on seos karpaalkanaliga:

Võimalik, et mediaannärv või mõni pöialt innerveeriv haru on kas siis karpaalkanalis või kuskil mujal pitsutud.
See jookseb randmepainutajate kõõluste vahelt mis võivad suurest keegeldamisest tursunud olla, või koormasid pöidla üle.
Pöidlaprobleemid on karpaalikatel tavaline.
Ma soovitaks käsivart ja kätt ning pöidla lihaseid mõned korrad päevas masseerida, vbl isegi venitada (jah, venitada!), teha sõrmede vastandamise harjutusi ja kätt ikkagi pigem kasutada.
Kõige absurdsem, mis teha annab, on jõusaalis painutajaid veelgi koormata, kahjuks olen jõusaalitreenereid seda soovitamas näinud.
Anna teada, kuidas edasi kulgeb.
gmaster
MemberToidu poole pealt tundub olevat kordades tähtsam kogu päeva valgutarbimise hulk.
Arvan samuti ja olen seda juba paar aastat harrastanud, vist isegi üsna edukalt..
gmaster
MemberVbl ei saa kõõlused omavahel hästi läbi, või siis mingi meniskiteema. Esimesel juhul võib aidata massaaž või muu lihashooldus.
Harjutustest sirgete jalgadega jõutõmme, “good morning” või rumeenia jõutõmme ühel jalal

gmaster
Membertõmbasin ka selja ära, niisama oleks nagu korras, kui alaselga tegema hakkan siis annaks jälle kõvasti tunda, viimati ei saand ma käiagi korralikult

ja jällegi, jõukasse läksin ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei teagi, kas anda medal või pead vangutada
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberSaun on, aga svung mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem kunagi hiljem, kui selg rohkem korras on.
Käib kõva valmistumine Taavi Merisalu nimeliseks invakategooriaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused