gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberKirbu dieet on ikka vanakooli haardkoor.
Kujutan juba ette, kuidas külmutatut spinatit fitshopi uunis sulatab ja maitsetut kodujuustu peale pressib ning võitleb sellega, et see kõrist alla saada.
Ja loomulikult klassika maitsetu riis ja maitsetu kodujuust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meenub see, kuidas härra massaaži tulles oli mingit imelist rooga buss nr 67-s valgukulbiga söönud, et massaažis mitte katabooliasse langeda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
gmaster
MemberKunagi seljaprobleemiga saatis perearst mu füsioterapeudi juurde, ehk teeb ta seda ka seekord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Perearst ei saa juba ammu füsio juurde saata, seda saab teha ainult eriarst
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberKuidas süda ja vererõhk on? Kasutad mõistlikke raskusi?
gmaster
MemberSportlastega tegelev füsio paneb sulle täpsema diagnoosi kui perearst. Rääkimata põhjuste väljajuurimistest. Tavaliselt seal taga lihasdüsbilansid, mis polegi üldse perearsti teema.
gmaster
Member
gmaster
Membernatuke vähe valku ja söögikordi..
natuke vähe sööki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberOtsi facebookist Uku Leht. Ta on tartlane ja mu kursavend.
gmaster
MemberProovi tennispalliga.
gmaster
MemberHead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pane veel, kui leiadgmaster
MemberSoovitus oli mõistusega asja võtta.
Lisaks eelmisele näitele annab ka põlve vigastada nagu üks härra siin tegi.
gmaster
MemberMina väidan, et kindlasti kõik pole ette nähtud spagaati maha saama. See oleneb puusaliigese tüübist (mis nurga all on) ja reieluupea suhtest reieluu suhtes.
Kui puusaliiges on “allavaatav”, siis juhtub see, mis alumistel piltidel. Selline puusaliigese lõhkumine võib kahjustada ka reieluu verevarustust.

http://www.nature.com/nrrheum/journal/v8/n2/fig_tab/nrrheum.2011.199_F2.html
gmaster
MemberKui sul on mingi paber nende CT tulemuste kohta siis sellest oleks abi küll.
Arvan, et võiksid tulla küll, vaatab kasvõi seda, mismoodi see su lihastele mõjunud ja kuidas selle süvenemist ära hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjuta mu meilile
gmaster
MemberTere olen nüüd juba 2aastat jõusaaliga tihedalt tegelenud ,et mis arvate vaatades mu selga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõusaali teen 4x nädalas. ootan kõigi arvamusi.Ma arvan et ära tee 3 ülakeha (eeldan et kõik ülakeha lihased, mitte jaotatult) ja 1 alakeha trenni..
gmaster
MemberLihas ju siiski töötab, kui sa ennast liigutad.
Spasmis multifidus võib ühe lülivahemiku väga efektiivselt ära blokeerida, kasvõi ühepoolselt, mis võib tekitada mingi järgmise lüli hüpermobiilsuse (teine põhjus miks väga dünaamilisi liigutusi ei julgeks soovidata). Better to be safe than sorry
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hästiseletatud lugemist multifiduse teemal
http://www.elitesportstherapy.com/A-New-Spin-on-Sudden-Onset-Low-Back-Pain
gmaster
MemberDegeneratiivse diski puhul ei tohiks painutusharjutusi muide üldse teha.
Multifidus võib kärbuda/hüpertrofeeruda, või tekitada näiteks triggerpunkti.
Võib näiteks mingi järgmise lihase spasmi ajada – paljudel hakkab valu põhimõtteliselt “ronima” mööda keha, muutes keha biomehaanikat (mingite asendite vältimine või kompensatoorsete mustrite tekitamine) ja tekitades uusi probleeme.
Võid proovida neid harjutusi, aga kuna ma sind ja su pilti näinud pole (kui degeneratiivne, kas siis rohkem ühelt poolt vms), siis arusaadavalt midagi lubada ei saa. Proovi ja anna teada, kuidas sobib.
-
AutorPostitused