gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberNeed on juba täitsa mõistlikud batoonihinnad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (luxusel)Aga selles pro-plexi lisainfos on küll mingi vassimine:
All Stars Pro Plex 35 gr
Maitsev valgubatoon
- 35g proteiini!
- 6 suussulavat maitset!
- Kiire vahepala
– kohe kindlasti pole 35g batoonis 35g proteiini, tooteinfost selgub et ca 10….
gmaster
MemberVigastatud pidi olema sisemist kollateraalsidet, kas siis venitatud vms. Puruks ei pidanud olema. Kõigist austusest Sinu oskuste vastu ma tuleks kohe su jutule aga ma endiselt Tartus.
Sorri, ma ei mäleta kõikide asukohti, aga sisemine kollateraalside pole tõesti lihas ja see annab ehk kuni poolteist kuud tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellele võib teha eriharjutusi ja samas tuleb hoolitseda reielihaste eest, et need endale selle ajaga mingit “errorit” külge ei saa, kasvõi massaažiga (Kui tahad, siis võin su kodulinnast kedagi soovitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Joosta saaks ilmselt juba nädala-paari pärast, lihtsalt suunamuutusi ei kannata teha. Ratast võib kohe tegema hakata kui põlv lubab, ja jalutada. Kui tahad, siis võin su kodulinnast kedagi soovitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arch, eks need vanemate inimeste puusa/reiemurrud on sellised tõsised asjad, tavainimesele üllataval kombel on suremus selle komplikatsioonidesse väga suur, just selle pärast et ei suudeta liikuda ja algab väga kiire allakäik. Et kui muidu oleks elanud 20a, siis on 5a pärast läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberSain enda jamale ka vastuse. Mul põlvekeder on vastu konti ja üleval pool miskipärast. Nüüd lähen mingile uuringule veel ja siis saan teada, mida minuga tehakse. Ise arvan, et suure tõonäosusega lähen nugade alla. Mõtlemisest juba keerab, et pean nugade alla minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tule mu juurest läbi, kui Tallinnas oled, vaatame üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?gmaster
MemberMis eesmärk on? Kui eesmärk on lihtsalt kapsleid süüa siis osta kapseldusmasin ja kapselda kõike, mida süda ihkab!
gmaster
MemberKui on mingi “põlve stabiliseeriv lihas” siis ma teen selle paari seansiga (väga tõsisel juhul 3 nädalaga) korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3 kuud paranetakse osadest tõsistest lõikustest, põlve kõhre opist näiteks..
gmaster
MemberKäi mandliopil ära ja siis vaata edasi. Ega põlve niisama lõikuda pole mõtet.
Võid minu juurest ka mingi aeg läbi tulla ja oma põlve näidata.
gmaster
MemberMis põlvede diagnoos on? Kaspar Rõivassepp on hea kirurg (kuigi tema jutule saamine pidi korralik väljakutse olema:) )
gmaster
MemberMidagi sellist jah. Piltidel tundub päris karm asi olevat.
Mõlemad läbi käinud variandid vajavad ikkagi arstiabi, pigem varem kui hiljem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberMidagi sellist või?

gmaster
MemberKindlam jah osta voltaren v fastum. Värskele põletikule soojendavat kreemi ikka ei paneks.
gmaster
MemberVariant B-valu trapetsis/abaluutõsturis. Põhjuseid võib olla mitmeid, kasvõi ühes asendis istumine.
Ravisid annab igasugu teha, parimad ilmselt massaaž, füsioteraapia, elektriravi.
gmaster
MemberVäga huvitav lugemine, Arch.
Jälgisin sinu tegemisi kogu aeg, seda enam, et alguses valmistusin ise ka, aga koolitused ja hambapõletik rikkusid plaanid ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu võtan jälle hoogu üles ja jõukadu mingi 10-15%. Eks näis, mis sügis toob:)
gmaster
MemberKuule ära spämmi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõenäoliselt sul see üks lihase pool aktiivsem, kuna kasutad ühte kehapoolt rohkem. Harjuta seda väiksemat poolt paremini tunnetama või kaota ära lihasdüsbilansid. Tugevama jala poolne kõhulihase osa?gmaster
MemberKäterätik ei piisa, tahaks ikka päris “toodet”?
Telli siis ebayst “neck pad” või “barbell neck pad”. Taustaks niipalju et ärakükitud kangipehmendus on ebamugavam kui käterätik.
gmaster
Membernojah, need on abivahendid, aga pigem tahaks probleemi täielikult lahendada, ehk oskab äkki keegi soovitada mingeid harjutusi, mida teha kodus, et püsivalt painduvust suurendada hüppeliigesel.
juutuub + ankle mobility
-
AutorPostitused