gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberLisasime uue video reie rullimise kohta, kohustuslik vaatamine kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Kõiki avaldatud videosid näed siit: http://www.teiping.ee/media/
gmaster
MemberAres on hea küll. Veidi oleneb ka nahatüübist ja higistamise kogusest, karvahulgast teibitavas piirkonnas. Kindlasti peaks algus- ja lõpupunkti panema ilma pingeta.
gmaster
MemberÜks pool aktiivsem lihtsalt. Võid teha rohkem ühe poole asju (alusta nõrgemast ja tugevamaga ära rohkem tee)
gmaster
MemberNo kurja, osta või isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberTõenäoliselt stress, vitamiinipuudus või surve närvile. Masseeri kätt, see ei tohiks midagi halba küll teha
MemberSiis mine kellegi teise juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pakuks su jutu järgi, et paremal on lihasprobleem ja vasakul mingi passiivse struktuuri probleem (närv v sidekude). Samas manuaalne ravi võib olla väga sarnane. Aga võib alata juba seljast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooja mitte tegemisest.. väga võimalik, trennieelsete (eeldan et staatiliste) venituste mitte tegemisest.. ei usu
MemberOleneb ikka mis seal täpselt viga on…
Kõigepealt ongi ikka välja uurida, mis viga on. Eks kirurgid muidugi “lõiguvad”, kui neile võimalus anda, aga kas on ikka mõtet skalpelliga sonkima minna, kui võib-olla saaks muudmoodi?
Noa alla minekuks peaks ikka kõik muud võimalused läbi proovitud olema, sest ka noa all käimine pole mingi garantii…
gmaster
MemberVahepeal sai Erik Orguga mõned videod tehtud:
Sissejuhatus
Kaela ja õlapiirkonna venitus
http://www.erikorgu.ee/fusioterapeut-opetab-kuidas-leevendada-kaela-ja-olavalusid/

gmaster
MemberTORRRE VAADATA KOHHE

gmaster
MemberLioton on tursete ja põletiku vastu
MemberNii tekibki tõde. Keegi kuskil rääkis, siis juba küsitakse, et kas on tõsi jne. Pall läheb veerema. Nüüd tuleb sellega ainult leppida, sest ega koske tagasi ei suuna jõesängi. Eks sõjadki saavad alguse tihti tühja koha pealt. Üks variant on nende “teadjate” mõnitamine, ütle, et tarvitasid jah, ameriitsiumi vm. nad pole sellest kuulnudki ja patravad seda pläma igalepoole edasi ja satuvad ise naerualuseks.
Ja aasta pärast on ameriitsium WADA nimekirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii igaks juhuksaugust 8, 2014 at 7:30 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #369302gmaster
Membergmaster ka ikka pildis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen jah igal pool luuramas, uusi harjutusi õppimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberKuna sind näinud ei ole, siis kuulagi arsti sõna. Massaažid, füsioteraapiad, sellised asjad võivad ka väga hästi aidata, muidugi oleneb mis viga on.
gmaster
MemberKui kerge polster peal, siis ei näegi lihaste arengut. Lisaks on lihaste areng jõu arengust u. kuu aega maas.
Kui samal ajal jõudu suurendada ja rasva põletada, nagu alguses võimalik on, siis tekibki järsku justkui silmnähtav areng
MemberHeihei!
Sai siis vahepeal jälle veidi oma arsenali täiendatud.. Seekord oli koolitus küll hiina meditsiini valdkonnast, kuid väga huvitaval kombel on just viimastel aastatel ida ja lääne meditsiini teed kohtunud..
Koolitus, kus mina käisin, oli gua sha, mis on siis traditsiooniline u 4000 a vana hiina meditsiini ravivorm, kus tegeldakse otse lihastega ning tegelikult ka fastsiatega. Ise olen igasuguse hookuspookuse suhtes skeptiline ja katsun kõike vaadata läbi tõenduspõhisuse. Siin tulebki mängu huvitav fakt: viimasel aastakümnel on lääne meditsiinis tuhinal tõustnud fastsiateema – ehk siis väga kokkuvõtvalt öeldud lihaste teineteise mõjutamine.. Keeruline?

Tegelikult mitte.. nimelt liigutust tegelikult ei tee ainult üks lihas, mis siis tõmbab luud.. see näib küll anatoomiaõpikus väga ilus ja loogiline välja, aga tegelikult ei kinnitu lihased ainult luudele, näiteks suur tuharalihas kinnitus luudele ühes allikas ainult 65% ulatuses… ülejäänud kinnitus – üllatus-üllatus – fastsiasse ehk sidekoesse. Niisiis mingit liigutust tehes loomulikult lihased pingestuvad, kuid pinge kandub pigem mööda sidekoelisi ahelaid, kuhu lihased on väga sujuvalt sisse põimitud. Ja probleemid selles samas sidekoes võivadki põhjustada igasuguseid probleeme alates lihastoonuse langusest kuni näiva põhjuseta valuni. (Anatomy Trains: Myofascial Meridians for Manual and Movement Therapists, 2e, Thomas W Myers)
Näiteks võib ka ideaalselt ja ideaalses vahekorras kerelihaseid treenival sportlasel olla torakolumbaarfastsiast tulenevaid seljavalusid. Sellisel juhul on raviks alaselja sidekoe (loomulikult ka seal olevate lihaste töötlus) ja kui pinge tuleneb liigkõrgest treeningintensiivsusest, siis hoopis puhkus.
Mõju: peale esimest töötlust märgatav valu vähenemine, u nädal hiljem valu kadunud, valu tõttu vahele jäetud treeninguid 0.
Kuhu ma jõuda tahtsin.. lääne meditsiin on hakanud sidekoe töötluseks kasutama Grastoni tehnikat, mis on väga sarnane gua shale, lääne meditsiini müofastsiaalsed ahelad ühilduvad väga suures plaanis hiina meditsiini meridiaanidega, triggerpunktid ja stecco punktid akupunktuuripunktidega. Seega tegin väikse hat-tricki, õppisid ida meetodit, mis on väga sarnane lääne meetodile – kaks kärbest ühe koolitusega.
Iseenesest on gua sha väga huvitav, näiteks mina tundsin vasaku talla-aluse töötluse all kuumamist parema talla all, parema oimukoha töötlusel kuumamist parema talla all, pea töötlemisel kuumamist õlgades jne, et väga huvitav.
Seega hakkan ka seda meetodit oma töötlusesse lisama. Võite seda ka varsti eraldi teraapiana nõudma hakata. Ise võin öelda, et see on organismi taastumise seisukohalt enesetunde järgi võimsamgi kui spordimassaaž… mina näiteks otsustasin et peale esimest kerget gua-sha teraapiat on ka vaip hea koht pikutamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna, teine teraapia oli juba täitsa talutav. Soovitatakse iseenesest kuurina teha ja kui ma endale treeningkoormuse jälle käima saan, siis teen tõenäoliselt ka ise ühe kuuri läbi. Gua-sha kuuri
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused