gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberMingi spets võiks sul üle vaadata selle liigese, et kas on liigesest või lihastest (eelmine postitus).
Kui liigesest, siis võid proovida rippumist näiteks.. Kui lihasest siis lihashooldus ja koormuse langetamine.
gmaster
MemberLisaks uudiseid minu jalkameeskonna kohta (mille füsioterapeut ma olen)
FC Flora II kindlustas Esiliiga tiitli! 26.10.2014
Tallinna FC Flora II alistas täna Pärnu Linnameeskonna 7:2 ja kindlustas sellega endale ka Esiliiga võidu!
Palju õnne ka kaotajatele, kes kindlustasid endale pääsu Premium liigasse järgmiseks hooajaks.

gmaster
MemberTagasiside sportlasest kliendilt peale ühte 1,5h lihashooldust:
Mõtteid veel peale füsioterapeutilist massaaži:
-varem ei saanud korralikult joosta, kiirel sammul astuda kuna sääre esiossa ja labajala-sääre vahelisse ossa tekkis pinge, mis tekitas jubetat valu. Jalad liikusid, samas jalalaba osa nö lohises kaasa. Isegi kiirkõnd osutas raskusi. Nüüdseks saab korralikult joosta, käia ilma valuta, jalalaba ka rohkem kaasatud. Säär ei ole nõnda valulik-pinges kasvõi katsudes.-olen teinud jalalabale erinevaid harjutusi, varvaste venitusi mõlemat pidi, erinevaid haaramisliigutusi jne. Kadunud on sagedased krambitamised, kuid tõsi, vahel harva ikka neid esineb veel.
-peale selle on jalad paremas toonuses, kogu liikumine on kergem ja värskem, sama ka ülejäänud keha kohta.
-päris problemaatiline tänu jõusaalitrennile on mul trapets-selg, selle sai ka lahti, kehahoiak või nö vabaolek on palju kergem, varem krambitas kehal küljelihas, nüüd esineb vähem. Kuid samas tuleb tõdeda, et trennis väga trapetsit ei taha teha, veidi teen, aga see kisub väga kiiresti pingesse-valusaks.
-trapets ja kael on seotud, seetõttu ka kael väga pinges olnud, sealhulgas lausa lõua liigutamisest on kiskunud nägu krampi.Nüüd oluliselt vähem.
Aitäh! Soovitan teiping.ee.
http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/milvi-blogi/msg153964/#msg153964
gmaster
MemberMa just täna arsti käest küsisin ja tema sõnul ei tehta riigi raha eest ühtegi magnetuuringu pilti pärast kontrollimiseks, kas disk on nüüd tagasi läinud. Niiet kui sa 5x oma raha eest neid pilte pole teinud, siis ei saa ju kindel olla, et disk läks tagasi.
Samuti olen vaadanud youtubest neid videosid diskitüki eemaldamisest ja ei kujuta päris hästi ettegi seda tagasiminemist.
Nimetatakse resorptsiooniks, loe näiteks siit
http://www.mc.vanderbilt.edu:8080/reporter/index.html?ID=1001
gmaster
MemberPõhimõtteliselt kõigega nõus – iga harjutus on mingi probleemi puhul vastunäidustatud, kukla tagant surumine vast kõige enam.
Lendamine ei sobi kapsliprobleemide puhul, kukla tagant surumine ka rotaatormanseti proble korral, kolmas ei sobi pitsumise korral, neljas minu silmis õigesti tehtuna okei, viiendas on ta põhjendused jällegi täiesti õiged, mis puutub turvalisusse ja koormuse jagunemisse.
Hope this helps
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gmaster
MemberMul on ka diskiprobleem, aga ma ei usu, et see põhjustab valu. Diagnoosi saamisest 4 aastat möödas, sellest 3,5 ilma valuta elu, nüüd tuli sama valu järsku tagasi. Ma ei usu, et mul see disk 3,5 aastat mujal oli, kui praegu.
Vabalt võib liikuda nii pos kui neg suunas, samas võib valu olla ka millestki muust.
Ise võib olla väga raske vahet teha diskivalul ja tugeval niude-ristluu valul näiteks.
gmaster
MemberNii ja naa, aga ma ise ei ütleks, et need esimesed nii universaalsed on. Iliolumbaarligamendi probleemi korral näiteks niudeluu liigutamine üsna ebameeldiv.
Ma ise oleks spetsiifilisem – esimesed paar harjutust olid niudeluu ja häbemeliiduse manipulatsioonid – nende valu olen mina ise suhteliselt vähe näinud.
Ütleme nii, et kui inimene on tõesti EMOs käinud ja diskiteemat ei ole, siis võib lihaseid lõdvestada (video teine pool). Kui on diskiteema ja lihased ära lõdvestad, siis kaob ka see vähene liikumisvõime ja laualt või põrandalt enam ära ei liigu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (vahest on lihaspasmil oma funktsioon)Samas see hingamine on igal juhul hea, eriti liigutamisel – stabiliseerib lülisamba ära ja vähemalt hullemaks ei tee. Kui tegemist diskiteemaga siis taastab funktsionaalsuse päris hästi, ka tulevikus.
Mulle endale meeldib spetsiifilisem olla probleemide korral, aga eraldi võetuna ükski asi tal täiesti vale polnud, ainult see diski ja lõdvestamise teema on minu silmis küsimärkidega. Samas diskiprobleem seljavaludest 5% kandis.
gmaster
MemberOleneb millest see on, kas jalapikkusest (jällegi, kas see on luuline või mingite lihaste põhjustatud) või siis omandatud.
Kõige efektiivsem on selle puusakõrguse puhul pehmete kudede töötlus ja piirkonda ümbritsevate lihaste ülevaatus (probleemi leidmine), ja sellele siis efektiivuselt järgneb treening.
Ainult treening ilma ülevaatuse või töötluseta ei pruugi väga efektiivne olla, kuna seal piirkonnas on väga jäikasid struktuure, aga loomulikult võid proovida. Sellisel juhul oleks rohkem rõhku venitustel.gmaster
MemberGreit njuus evribadii..
Viimase aja vaba aeg on kulunud koolituse valmistamisele…
Stoori üsna huvitav – nimelt potsatas mulle mõned kuud tagasi postkasti kiri mu ülikooli täienduskooli spetsialistilt.. tema tahtis teha mingit põnevat koolitust ja õpetajad olevat mind soovitanud… Esialgne soov oli, et ma teeks massaažikoolituse, aga see ei tundunud piisavalt põnev ja väljakutsuv..
Siin see siis on, minu esiklaps: kõik vajaliku info leiategi lingist!

gmaster
MemberHead uudised!
Nüüdsest pakun massaaži ja füsioteraapiat uuel aadressil Kunderi 24, CityPilatese ruumides! Kesklinnast jalutuskäigu kaugusel, 2 minuti kaugusel Jakobsoni 13 parkla.
Spetsiaalsed personaaltreeningud jätkuvalt RevalSport või Fitness4u spordiklubis
Meeldiva kohtumiseni!
gmaster
MemberLambist sattusin sellise asja peale:
gmaster
MemberNiisama ratta ja sõudeergomeetri väntamine ja massilisaja söömine tugevamaks küll ei tee.
Peaks olema ikkagi mingi suurem pilt, mille järgi treenid (aeroobset ja jõudu) – ja ka mingisugune progressioon neis plaanides.
P.S Samas kumb siis on, kas tunned end nõrgemana või oled väga edukas?
gmaster
MemberSuures plaanis jah.
gmaster
MemberEi ole küll “pull”, aga ei hakanud uut teemat tegema…
Darren Ball enne neeru alla andmist…

Ja nüüd.. ootamas neerutransplantaati emalt (paremal)

(ma ei tea miks pealkirjas on Bronw, pildi all õige nimi)
gmaster
MemberRhodenheath

-
AutorPostitused