gmaster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gmaster
MemberPuusalt et neuroloog ja elektriravi
Atsetüül-L-karnitiin soodustab ka närvidevahelist koostööd aga ei tea lubada
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Aga füsioteraapia ka variant, oleneb ikkagi mis selle närviga juhtunud on täpselt.
gmaster
Membergmaster
MemberJa ärge unustage ka seda!
gmaster
MemberTekkis kohe huvi. Kuidas seda põnevat vabakava näeks?
detsember 27, 2020 at 8:53 p.l. in reply to: COVID piirangud – maski kandmine jõusaalis ja treeningul #336474gmaster
MemberOn 12/15/2020 at 2:52 PM, AlanBStard said:Loodame, et ei teki vajadust ega soovi jõujumalateenistusi piirata.
Selle vastu võiks jõujumala teenimise asutused reklaamida ka oma õhuvahetuse kiirusi, sh eri ruumides nagu jõusaal ja riietusruum. Ma eeldan et need on palju suuremad kui keskmisel siseruumil, ja tegu on õhu kaudu leviva viirusega.
Nii võiks olla, aga seni kuni poliitikud selliseid asju ei tõstata, pole lootust.
Keegi isegi rääkis midagi õhumahust ja õhuvahetusest (õiguskantsler?), ta naerdi välja.
Sellises hulluses ei kuulata enam mõistuse häält
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />detsember 27, 2020 at 8:51 p.l. in reply to: COVID piirangud – maski kandmine jõusaalis ja treeningul #336473gmaster
MemberÄi usu. Vähemalt hetkel.
Jõmmid tõmbaks ainult vihaseks aetud rahva raevu enda kaela.
Niigi paljud nõuavad täielikku karantiini..
gmaster
MemberJällegi – ületreening.
20 seeriat nädalas on 6-7 harjutust (näiteks).
Paljud kogenud ehk tõesti teevad nii, aga näiteks ma ise teen 13 seeriat nädalas.
gmaster
Membergmaster
Membergmaster
MemberOn 12/10/2020 at 10:48 AM, tomtom said:Aitäh nõuande eest!
Teen 4 jõutrenni nädalas (a’ 1h). Ülejäänud 3 päeva tahaks teha kardiot, tegelikkuses jaksan lisaks teha vaid 1 päeva lisaks väga kerget kardiot. Sümptomaatiliselt võiksid jah väsimuse märgid viidata ületreeningule, aga ma ei mõista, kuidas minu nii väikese koormuse juures ületreeningust rääkida saab. Ei tohiks ju harrastaja tasandil ka olla ulme treenida igapäevaselt – 1 päev raskem, teine päev kergem trenn. Aga tundub, et ma ei vea välja. Vahel on kardiojärgne taastumine nii halb, et tavapärase 4 jõutrenni asemel tuleb neid 3 ehk kannatab ka n.ö baaskava.
Inimesed on lihtsalt nii erinevad, ja pole mõtet end liiga palju teistega võrrelda.
Ja algaja jaoks on 7 trenni nädalas ikka liig mis liig.
Seal kasuta sama loogikat, mis koormusega. Ise ei soovita üle 3 trenni järjest, eriti algajal.
Arened taastudes, mitte trennis.
gmaster
MemberRooma viib mitu teed…
Mitte ammu veel õpetati, et tubli kulturist sööb iga 3h tagant…
Aga mõni saab sama häid või isegi paremaid tulemusi, kui sööb täpselt vastupidi – 3-4 väga suurt toidukorda päevas.
Minu jaoks oli see pidev kokkamine väga stressirohke ja sain paremaid tulemusi harvem ja rohkem süües.
Ma soovitan lihtsuse huvides pigem 24h lõikes vaadata, et valgud kätte saaksid – 1,5-2,2g/kg
On ka uuringuid tehtud, kus lausa paastutakse, st ei söödagi mingi päev, mis peaks kultrismiloogika järgi kõik lihase kaotama, ometi keha seda ei tee..
gmaster
MemberSeinu pole kunagi tahtnud lõhkuda, aga pikas perspektiivis on küll välja joonistunud, et mõned monohüdraadid töötavad paremini kui teised monohüdraadid.. loomulikult praegu ka palju kreatiinitooteid, kus erinevaid kreatiinivorme ja abiaineid juures.
Mul on tavaks öelda, et kui toidulisandist üldse tolku ei tunne, siis pole mõtet niisama süüa kah.
gmaster
MemberTahate teada, kuidas treenida tervislikult ja kui palju venitada?? Kuulake seda!Kolmandas „Trennijuttude“ podcast’is on külas füsioterapeut Georg Laasik, kes räägib ületreenitusest, sellest välja tulemisest ning ka kodus treenimisest.Saates tuleb juttu veel lihasvalust, unest ja harjutustest, mis aitavad maha rahustada närvisüsteemi. Millised on peamised vead, mida alustav harrastussportlane teeb? Kas trennijärgne venitamine on taastumise imerohi? Kas kodus treenides on võimalik endale liiga teha? Kuidas on seotud lihaspinged ja vaimne stress?gmaster
MemberKindlasti õige koormus – liiga vähe ei stimuleeri kõõluse paranemist ja liiga palju ei lase paraneda
” width=”20″ />Nii et peaks üle vaatama kõik käsi koormavad tegevused.
-
AutorPostitused