gh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gh
MemberRämpstoidukord,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võileival ja võileival on vahe.
Saab võtta peenleiva, määrida võid peale ja panna kaks viilu doktorivorsti (võimalikult lambifirma oma, kus on palju E-sid ja veel rohkem lihatööstuse jääkprodukte) ja saab ka:
Täisteraleiba rasvata määrdejuustu, kanafilee või käraka (loe: palju viilusid) linnuliha- või veiselihasingi, tomativiilude, salatilehe, ja/või praemunaga ja see on mu arust kõvem toidukord kui see törts valgusheiki.
gh
Member1. sellest on siin ennegi räägitud – kätekõverdusi rippes treeni kätekõverdustega rippes.
2. ise alles kui trenni hakkasin korralikult tegema, jõudsin vaevu 3 puhtalt ära teha. Nüüd teen pidevalt ja tulemus on mingi 7-8 peale läinud puhtad tõmbed. Kaal on 80 kg ka, annab sikutada. Aga üldiselt tuleb ruttu ja iga väikse aja tagant olen ühe juurde saanud. Arvan et kuu paari pärast mingi 10 pole probleem:)
väldin igasugu nõkse ja värke ja teen puhtalt et tunnetada pauerit ja värki:) nii pealt kui althaardega kuidas tuju on, mõlemad on head.
3. riputa ükskõik mis toru endale uste vahele, poes on ka mingi universaalne, maksab paar sotti. ja kõverda. siis näed!
gh
MemberMulle meeldib seda juua hommikul peale kõvemat pidu, mul nagu on aidanud. Ükskord tegi tunni ajaga (minust) joodikust inimese, kes autorooligi julges istuda.
Ja nüüd hoian igaksjuhuks külmas ühte pudelit igaks juhuks, aga bensukatest saab ka:)
gh
Memberaga mis seal hapukoores siis nii head on et seda nüüd hommikuti sööma hakkama peabise ka tahaks teada…
gh
MemberMina olen joonud kõiki õlisid ja siiani tundub (lysi) kalamaksa õli täiesti mittemidagiütleva maitsega, ei hakka vastu isegi mitte. Isegi oliivõli on sellise kibedama maitsega, ja linaseemneõli oli nendest üldse kõige hullem.
Kui ma õieti mäletan , siis Alanbastard vihjas ükskord ühele uuringule, kus võis kaudselt linaseemeõli mehe mingile elundile halvasti mõjuda ja kuna ta nii vähe säilib ja suht sita maitsega on, siis jäigi esimene pudel viimaseks.
Nüüd läheb nõuannete kohaselt lonks oliivõli ( extra virgin eks
gh
MemberFITNESS.EE – SELLE SUVE SPORDIKESKUSHea tulemus, mulle meeldib
gh
Member– Fitnessil võiks ikka olla oma loosung, fastil oma – pigem juba mitu sel juhul kui on vaja kindlasti “fasti reklaamida/teenida/müüa jne.”
näiteks midagi:
FAST – PARIMAD TOIDULISANDID (FITNESS.EE-ST)!
või
FAST – KIIRUS JA JÕUD (FITNESS.EE-ST)!
või
FAST – KIIRUS JA JÕUD TOIDULISANDITEST!
või
FAST – KIIRELT VORMI!
– Fitness.ee loosung võiks minu arvates kindlasti olla eestikeelne ja ilma eelneva pulbrifirma nimeta ja rõhuda sellele info ja kogemustepagasile mis siin on, näiteks:
FITNESS.EE – ÄRA RABELE, TREENI MÕISTUSEGA!
või
FITNESS.EE – MEIE OSKAME TREENIDA.
või
FITNESS.EE – TULE MEIEGA TRENNI!
või
FITNESS.EE – JÕUMEES TASKUS. (tark mees taskus eks:)
või
FITNESS.EE – KÕIK SPORDIST.
aitab küll praegu, need on kiirelt pähe tulnud, võibolla arendab siit midagi edasi ja kui aega on siis mõtlen ise ka midagi löövat välja:)
edu!
PS! Kas see praegune tervis, jõud, ilu sündis ka kasutajate abil?
gh
MemberNo selleks ei pea delegatsiooni soome saatma, ma olen ise pidevalt siin ja saan mingi lühikommentaari küsida ja võiks ka ta trenni vaadata pulli pärast. Mitte et ma teda tunneks või teaks, aga lihtsalt kogemata sattusin pubisse kus ta töötab ja see pubi on sõbra maja all
gh
MemberPigem hais õhus kui valu kõhus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Parem häbi silmis, kui valu kõhus!”
gh
Membertoores liha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kes, kus, miks nii sööb ja milline toores liha see süüa kõlbab?söövad ja veel kiidavad ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>endale muidugi maitseb toores kala riisi sisse keeratud ehk siis rahvakeeles sushi ja eestikeelne sõna on susjokk (ise mõeldud, võib kasutada, maksma ei pea:)
gh
Membermongolid mongoliteks – mina olen kuulnud mingit linnalegendi nsv-ajal keskturul töödanud tapamaja/lihamüügikoha mingist grigoorist, kes oli ka loomavere peal omale hirmsad lihased voolinud:) äkki tasub sealt vaadata… kuigi ise jätan vahele, aga niidiots kohalikele vampiiritapjatele:)
aprill 11, 2008 at 7:04 p.l. in reply to: tervist ott ma tahtsin küsida ,et mis seeriatega tuleks tratsepi teha ehk kaelalihast #149791gh
MemberMina kui tähenärija tahaks öelda, et kui juba targematelt nõu küsima hakata – eriti Oti käest, siis võiks niipalju vaeva näha, et ühes lauses ei oleks kaks viga.
Tänu sellele võivad vastused ka kiiremini tulema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gh
MemberLihtsuses võib ka võlu peituda. Minul on 5 kg pekki nii ###### kui kõhu pealt ära läinud pooletunniste normaalse tempoga kõndimisega töölt koju ja ei sõida liftiga ka 5 korrusele…Mis siis et sõbrad naeravad, aga kes rannas naerab suvel naerab paremini:)
Lisaks veel trenn ja (omaarust) õige või vähemalt sinnapoole toitumisega. Ja seda kõike 3 kuuga – tulemused on silmaga näha ja käega katsuda. (teksad enne 34 number, nüüd saan ka 32 number jalga panna nagu vanasti:)
Kuid mulle jäi sellest ikka veel väheks ja nüüd lõpuks tellisin omale ka toitumis ja trennikava ära:)!
Ma arvan et kui sa oma söögiharjumused siinolevate nõuannetega paika saad ja ilusate ilmadega jalgratta, rulluisu ja kiirkõnniga liigutama hakkad nii et higi ka ikka natuke otsaette tuleb – siis ei saa sa arugi kui kõht ja jalad trimmi saab.
gh
Membersee on lihtsam kui te arvata oskate – tuleb vaid tv-shopist see võnkuv patareidega vigur osta ja kuhu sa ta kinnitad, seda keha osa treenib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>on see siis kannikas, või rinna sisemine osa!
PS! Nali, eks!
AutorPostitused