ggeyeliner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ggeyeliner
MemberTallinnas.
Seda kardan ka jah, et iseseisvalt teen veelgi hullemaks. Kindlasti peaks korra vähemalt rääkima minema.
Ma tean jah, et halb rüht võib tulevikus olla väga suur kurjajuur. Eks see pikkusest tulnud on. Alati tundnud, et olen ”liiga pikk”(sama pikk juba 12 aastaselt) ja mitteteadlikult olen end ”lühemaks” üritanud teha. Nüüd on tulemus käes.
Kunagi olin modell, siis sain rohkem sirgu oldud aga nüüd nii käest läinud.
ggeyeliner
MemberOkei, tänud teile!!!
Selja pärast olen jah plaaninud füsiose minna. See on ikka tõsiselt kole ja selg on kindlasti asi, mis peaks olema korras. See muudab inimese väljanägemist ikka hullult. Küürakas inimene on kole.
Ma küsin treenerilt ka selja, käte ja õlgade kohta. Kuna mul pea väga väike aga õlad laiad, siis mu üks suurimaks hirmuks on see, et õlad lähevad veelgi laiemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ggeyeliner
MemberJungatroll,
mu elu pole raske ega nuta Facebookis elu üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma tean küll, mis tibidest sa räägid ja lugedes enda eelmist postitust saan aru, mis sa nii arvad. Tegelikult arvan, et suudaksin isegi rohkem. Ma tean, et su posituse mõte polnud ise kaastunnet või kiitusi saada, aga wow. Tubli oled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma nõustun sinuga. Ma arvan ka, et mul on peas mingi blokk, mida ma endale veel ei suuda tunnistada. Peas on kinni, et teen nii palju + laiskus ja sellepärast leian vabandusi.
Näiteks pärast keisrilõiget ei teinud trenni, kuna arm valutas, siis ei teinud, kuna olin nii peenike ja siis ei teinud, kuna polnud aega. Alati leidis põhjus, et kodus istuda. Nüüd leidsin, et saan ainekavasse jõusaali/treeningu lisada ja sellega ainupunkte teenida. Ma arvan, et pean söögiga sama tegema. Lihtsalt suruma need korrad oma päevakavasse. Loengutele vahele, kui kõnnin/liigun bussiga ringi vms.
Ma arvan, et mu peamiseks probleemiks on see, et ma ei tunne eriti nälga. Ma ei söö sellepärast, et oleksin näljane vaid sellepärast, et tean, et ma pean. Tihti olen päeva lõpetanud nii, et olen söönud 2l vett ja 2 õuna. (ps ma pole nälgija vms, ma lihtsalt ”unustan” süüa) ja siis nädalavahetustel söön igal söögikorral 4 portsu vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tean, et see on hullumeelselt halb ja eriti arvestades fakti, et ma ei taha olla mingi kondine pulk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma pean selle söömise kontrollialla saama. Aga aitäh sulle ”nippide” eest. Ma uurin veel ringi ja saan selle kontrolli alla. Harjutused päeva peale laiali jagada on hea plaan. Proovin seda tegema hakata. Kindlasti parem, kui õhtul/hommikul korraga neid teha.
Tänan sulle igatahes!
Kas keegi saab veel kiirelt vastata 1,2,6 küsimustele?
Marxengel – kas su plaan ongi mind võimalikult halvasti tundma panna? Loodan, et sa ise tunned end hästi tänu sellele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ggeyeliner
MemberOi, kui kurjalt. Eeldasin, et kuna see ”algajate” teema siis ei panda pahaks inimeste teadmatust. Väga vabandan.
Ja aja küsijale vastan nii – kas sa oled ise samas olukorras, et mind niimoodi hindad? Ma olen üksikema, kes käib ülikoolis ja tööl. Aega ei ole mul tõesti. Hommikul lapsele süüa tehes, õpin ma ise samal ajal või panen last riidesse. Iga minut on tõesti mul välja arvestatud. Sellepärast sööngi hommikuks banaani, lõunaks jogurtit ja õhul, kui laps magab, jõuan endale midagi suurt valmistada.
Ma ei ürita ise kuidagi ülbe olla, aga kõik ei ole nii lihtne kui näib. Kui oled ise samas olukorras, siis palun, anna mulle nõu, kuidas ma oma aega paremini suudaksin planeerida, et ka toidukorrad seal korralikult esindatud oleksid. Mina pole seda 2 aasta jooksul välja mõelnud. Ainuke positiivne asi ongi, et kool lõppeb mais ja siis on mul aega rohkem.
Aga vabandan,et tüütasin. Lasen moderaatoritel teema kustutada ja otsin abi kuskilt mujalt.
Tänud Teile, kas vastasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused